Jump to content

Photo

piercing

• Please log in to reply
3040 replies to this topic

#2081 Anaya

Anaya

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 104 posts
  • Interests:Bloganje, branje, glasba, surfanje... :)

Posted 09 June 2007 - 05:14 PM

boli? huh.gif
  • 0
Dobimo se na -> Blogu !

#2082 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 09 June 2007 - 05:16 PM

Ko mi ga je delal sem ful malo čutla. Res je tisto, ko pravijo, da v jezik najmanj boli. Meni je bil približno tak občutek, kot da bi te z iglo piknili v žilo. Ni blo preveč hudo. Oz. sploh ni bilo. Govorim čisto normalno, edino zdaj me je malo začelo bolet. Drugače pa sem ful zadovoljna, lepo mam naredo - ravno in vse. Zdaj pa bomo vidli, kako bo naprej.
  • 0

#2083 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 09 June 2007 - 05:32 PM

ohmy.gif pa si res šla!

Najbolj te bo bolelo jutri in tretji dan. Potem bolečina začenja pojenjat.
Počasi pri hrani. Vzami si cajt, da se ti bunka kam ne zatakne, ker bo bolelo.

Kak dolgo palčko pa maš?

Drugače pa, kaj na rečem? ... dobordošla in upam, da ne bo prevelikih težav s starši. smile.gif

Ko sem si dala spodnjo ustnico pirsat pri 16-ih, me celi teden ni blo domov. Tak me je blo strah sad.gif Ali dobro, so bli tudi drugi problemi. rolleyes.gif

kam si to šla in klko si dala?
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#2084 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 09 June 2007 - 05:45 PM

Ja sem šla smile.gif Ker sem si to red ful želela. Ja danes sem jedla oni sladoled ko ma Smarties bonbončke not. Pa mi je blo zelo čudno, ker nisem vedla al jem pirs al bonbone oops.gif Pa enih 3x sem v pirs vgriznila, drugače pa ni blo prevelikih problemov. smile.gif Nevem kolk dolgo pačko mam ker nisem merla. Se mi je pa kr dolga zdela, ko sem jo tam vidla. Šla sem k Urošu (30€ s pirsom vred) Čeprav so mi rekli, da jih je veliko zasral je meni naredo čist lepo. Ravno vse. Ma lepo urejeno & sterilno. To mi je bilo najbol pomembno. Tut kontakt ma z stranko, res se ji posveti. Je pa bilo vse skupaj tak hitro konec. biggrin.gif Jutri in v ponedeljek ermm.gif Ah bom že preživela. Amm, po kolkem času si lahko menjam uhan ? Ker se mi zdi, da ko mi bo oteklina splahnela, ta palčka predolga.
  • 0

#2085 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 09 June 2007 - 06:02 PM

Palčka se da ravno zaradi otekline malo daljša. Sama sem jo menjala, ker kot sem že rekla, me je bolela dlesen (pritisk kovine nanjo), in na vske tlko sem ga vgriznila. Poznam pa punce, ki majo še zdaj isto palčko. Jih nič ne moti. Tak da po želji. Če ti bo tolkla po zobeh, bi ti svetovala, da jo menjaš. Škoda sklenine. Boš mela same težave.

Prva palčka je merila 2 cm, drugo sem pa vzela 1,8. Če/ko boš šla kupovat nov uhan, vzami zraven ravnilo. Milimetri so pomembni in ne pusti se prepričat prodajalcem, da zmeriš na oko ali da niso pomembni. Meni so bli. 2 mm mi ogromno pomenita! smile.gif

Joj, ne vem, veš, kdaj sem jo menjala. Mogoče že po prvem tednu ali dveh. Ne spomnem se. Mislim, da dokaj hitro po tistem, ko je oteklina splahnela. Me je enostavno preveč motla. Bilo bi sigurno fajn, če bi počakala kake tri teden, da ne pride do kake infekcije.
Poslušala sem svoje telo. Če bi vidla kake spremembe, bi jo takoj ven zvela. Ni jih blo. Moram pa še enkrat poudarit, da sama res nikoli nisem mela težav s sprejemanjem pirsov. Ni pa pri vseh tako...

Delaj vse po občutku in zaupaj Urošu (vklopi tudi lastno presojo)!

Držim pesti, za čimmanj komplikacij!!
  • 0

Bruce Lee

d035.gif

#2086 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 09 June 2007 - 06:06 PM

Jaz tudi upam, da se ne bo kaj preveč zakompliciralo. Bom vzela merilo, hvala. Zdaj mi še palčka nič ne tolče po zobeh, pa tudi ob dlesen mi ne pritiska. A je to zarai otekline ali mam pač naravo tak debeli jezik ? laugh.gif Ja vgriznila sem tut že v bunkico. Mogoče to zaradi tega, ker še nisem navajena. Samo mam zdaj taki čudni pirs =/
  • 0

#2087 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 09 June 2007 - 06:15 PM

Grizeš vanj, ker oteklina še ni taka kot bi morala biti. Jutri bo. smile.gif

Je pa res čuden občutek, ko se ti nekja tak vala po ustih. smile.gif Pol se navadiš, še posebej, če daš krajšo palčko in bunkice lepo objamejo jezik.
  • 0

Bruce Lee

d035.gif

#2088 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 09 June 2007 - 06:21 PM

Jutri bo ? blink.gif Ne me strašit. Že danes sem pred kakima dvema urama govorila, kot 3 letni otrok. biggrin.gif Oz. sej sem lahko, samo me je tak spodnji del bolel, da se mi je mešalo. Upam, da jutri ne bo preveč hudo, ker imamo neki piknik. Pa da nebojo vsi takoj zvedli pa to. A lahko kako tableto proti bolečinam vzamem, če bo fejst hudo ?

Ja meni je to tut ful smešn občutek. Kot da bi imela celi čas bonbon v ustih. smile.gif

Zdaj mam srebrnega. Takega kovinskega. Sej nevem iz česa je. Kirurškega jekla menda. Kaj se dajo dobit kaki črni tudi ? Iz istega materiala, kot je zdaj ta.
  • 0

#2089 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 09 June 2007 - 06:21 PM

laLa° se priporočam za kakšne slikce, seveda potem ko ne bo več otekline...

Adriane a kovinski pirs za v jezik ti lahko poškoduje zobe in dlesni, plastični pa ne? Ali kako je s tem?
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#2090 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 09 June 2007 - 06:23 PM

Če maš kratko palčko, da ti lepo objame jezik ti kovinski tudi ne more kaj dosti poškodovat. Bojo slike =) Čez kake 3 dni, ko nebom več mela takega debelega jezika laugh.gif Pa pol še 1x, ko bom menjala pirs.

A to se da kupit samo palčko, ali celi pirs kupiš ?
  • 0

#2091 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 09 June 2007 - 06:38 PM

QUOTE(laLa° @ 9. 6. 2007 - 19:21) View Post

Jutri bo ? blink.gif Ne me strašit. Že danes sem pred kakima dvema urama govorila, kot 3 letni otrok. biggrin.gif Oz. sej sem lahko, samo me je tak spodnji del bolel, da se mi je mešalo. Upam, da jutri ne bo preveč hudo, ker imamo neki piknik. Pa da nebojo vsi takoj zvedli pa to. A lahko kako tableto proti bolečinam vzamem, če bo fejst hudo ?

Po moje, jo lahko vzameš. Pa saj se da zdržat! Tak grozno pa spet ni. Hotla sem rečt le, da bo jutri in pol mogoče še naslednji dan, najhuje. Se pa da preživet.
Škoda, da nisi počakala, da piknik mine. Dosti se boš mogla pogovarjat, kar ti bo pa verjetno malo mučno. :/ Fant pri meni npr. ni opazil, da ga mam. Pa sem bal celi dan z njim. mad.gif Mama pa je, a ni rekla nič, ker je pač mislila, da mam bombon not laugh.gif

Ti preko msn pošljem posnetek mojega govora naslednji dan lol1.gif tstststs haha

Zdaj mam srebrnega. Takega kovinskega. Sej nevem iz česa je. Kirurškega jekla menda. Kaj se dajo dobit kaki črni tudi ? Iz istega materiala, kot je zdaj ta.

Mislim, da bi se dalo dobit. Mah, teh uhanov je na milijone!

QUOTE(Emily @ 9. 6. 2007 - 19:21) View Post
Adriane a kovinski pirs za v jezik ti lahko poškoduje zobe in dlesni, plastični pa ne? Ali kako je s tem?

Lala ti je v redu povedala.

QUOTE(laLa° @ 9. 6. 2007 - 19:23) View Post

A to se da kupit samo palčko, ali celi pirs kupiš ?

Mislim, da se ne da. Ali pa hmm.gif Ne vem. Nisem nikoli spraševala, ker sem iskala čisto novega

• 0

Bruce Lee

d035.gif

#2092 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 09 June 2007 - 06:45 PM

QUOTE(laLa° @ 9. 6. 2007 - 19:21) View Post

Kaj se dajo dobit kaki črni tudi ? Iz istega materiala, kot je zdaj ta.

Ja, iz istega materiala, samo da so prebarvani. Se pa barva spira/drajsa dol, ker bunkice drgnejo on "stvari".
Kupiš lahko samo cel pirs, samo bunkic/palčke pa ne.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#2093 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 09 June 2007 - 06:54 PM

Hvala vsem biggrin.gif

Adriane ja, daj pošlji mi biggrin.gif Klikni me, ko boš imela čas . Jaz sem tak zmeraj gor. =)
  • 0

#2094 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 09 June 2007 - 06:54 PM

Crna, hitro povej, kje jih vse maš! laugh.gif
SLIKE, slike!! laugh.gif
  • 0

Bruce Lee

d035.gif

#2095 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 09 June 2007 - 08:06 PM

Nimam jih smile.gif . Mela sem v sp. ustnici pa v ušesih po 4 na vsaki strani. Sem jih vzela vse ven nekje na koncu srednje.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#2096 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 09 June 2007 - 08:11 PM

Zakaj pa si jih dala ven ? (radovedna oops.gif )
  • 0

#2097 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 09 June 2007 - 08:12 PM

Brezveze so mi.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#2098 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 09 June 2007 - 08:50 PM

Kaj zdaj Ana, se boš še ti opogumla ? biggrin.gif

EDIT: O bog mene je ena zdaj tak prestrašla. Mi je rekla, da se ti lahko v jeziku zagnoji, pa ti ga morejo odrezat ohmy.gif Kaj to je res, ali je ena navadna izmišljotina ? Ker pomoje gre vnetja tudi z antibiotiki pozdravit ermm.gif
  • 0

#2099 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 10 June 2007 - 01:11 PM

Lala svaka ti čast, kapo dol in omg. ohmy.gif Res si si ga šla delat ??? Pa nisi normalnaaaaaaaaaaaa ohmy.gif . Faking šit .. jaz ne pridem k sebi spljoh.

Jaz sem se že opogumla in mene sploh ni strah, si ga ful želim in z bolečino itd, sploh nimam problemov. Meni mama je dovoli. Sem jo žicala in mi je rekla, da so 18 leta nesmem met nobenega pirsinga. Itak bi si ga šla delat to je dejstvo, ampak potem če ugotovi, da ga mam, zgubim njeno zaupanje, ki je zdaj ful trdno. Tega pa nočem in nevem, če je pirs tega vredn.. Si ga pa res ful želim. Bom še malo probavala. tongue.gif

Tole z jeziki, kak ji morjo odrezat in podobne stvari, jaz tega ne vrjamem. Ful je govoric in vsega, kar je logično, ljudje govorijo. Če gledaš posplošeno lahko tut nekomu, ki ima pirs v arkadi cela leva stran obraza(če ima pirs na levi strani npr.) omrtvi in se mu obraz povesi. Možno je vse. Vse je nevarno in obstajajo tveganja. Konec koncev pa obstaja tveganje tut, ko gremo čez cesto, pa to počnemo vsak dan.
  • 0
Viens, reste ici!

#2100 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 10 June 2007 - 03:16 PM

Ja sem šla ja biggrin.gif Pa sej sploh ni tak hudo biggrin.gif
  • 0

1 user(s) are reading this topic