piercing
Posted 09 June 2007 - 05:16 PM
Posted 09 June 2007 - 05:32 PM

Najbolj te bo bolelo jutri in tretji dan. Potem bolečina začenja pojenjat.
Počasi pri hrani. Vzami si cajt, da se ti bunka kam ne zatakne, ker bo bolelo.
Kak dolgo palčko pa maš?
Drugače pa, kaj na rečem? ... dobordošla in upam, da ne bo prevelikih težav s starši.

Ko sem si dala spodnjo ustnico pirsat pri 16-ih, me celi teden ni blo domov. Tak me je blo strah

kam si to šla in klko si dala?
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 09 June 2007 - 05:45 PM

Posted 09 June 2007 - 06:02 PM
Prva palčka je merila 2 cm, drugo sem pa vzela 1,8. Če/ko boš šla kupovat nov uhan, vzami zraven ravnilo. Milimetri so pomembni in ne pusti se prepričat prodajalcem, da zmeriš na oko ali da niso pomembni. Meni so bli. 2 mm mi ogromno pomenita!

Joj, ne vem, veš, kdaj sem jo menjala. Mogoče že po prvem tednu ali dveh. Ne spomnem se. Mislim, da dokaj hitro po tistem, ko je oteklina splahnela. Me je enostavno preveč motla. Bilo bi sigurno fajn, če bi počakala kake tri teden, da ne pride do kake infekcije.
Poslušala sem svoje telo. Če bi vidla kake spremembe, bi jo takoj ven zvela. Ni jih blo. Moram pa še enkrat poudarit, da sama res nikoli nisem mela težav s sprejemanjem pirsov. Ni pa pri vseh tako...
Delaj vse po občutku in zaupaj Urošu (vklopi tudi lastno presojo)!
Držim pesti, za čimmanj komplikacij!!
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 09 June 2007 - 06:06 PM

Posted 09 June 2007 - 06:15 PM

Je pa res čuden občutek, ko se ti nekja tak vala po ustih.

Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 09 June 2007 - 06:21 PM

Ja meni je to tut ful smešn občutek. Kot da bi imela celi čas bonbon v ustih.

Zdaj mam srebrnega. Takega kovinskega. Sej nevem iz česa je. Kirurškega jekla menda. Kaj se dajo dobit kaki črni tudi ? Iz istega materiala, kot je zdaj ta.
Posted 09 June 2007 - 06:21 PM
Adriane a kovinski pirs za v jezik ti lahko poškoduje zobe in dlesni, plastični pa ne? Ali kako je s tem?
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 09 June 2007 - 06:23 PM

A to se da kupit samo palčko, ali celi pirs kupiš ?
Posted 09 June 2007 - 06:38 PM
Jutri bo ?

Po moje, jo lahko vzameš. Pa saj se da zdržat! Tak grozno pa spet ni. Hotla sem rečt le, da bo jutri in pol mogoče še naslednji dan, najhuje. Se pa da preživet.
Škoda, da nisi počakala, da piknik mine. Dosti se boš mogla pogovarjat, kar ti bo pa verjetno malo mučno. :/ Fant pri meni npr. ni opazil, da ga mam. Pa sem bal celi dan z njim.

Ti preko msn pošljem posnetek mojega govora naslednji dan

Mislim, da bi se dalo dobit. Mah, teh uhanov je na milijone!
Lala ti je v redu povedala.
A to se da kupit samo palčko, ali celi pirs kupiš ?
Mislim, da se ne da. Ali pa

Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 09 June 2007 - 06:45 PM
Kaj se dajo dobit kaki črni tudi ? Iz istega materiala, kot je zdaj ta.
Ja, iz istega materiala, samo da so prebarvani. Se pa barva spira/drajsa dol, ker bunkice drgnejo on "stvari".
Kupiš lahko samo cel pirs, samo bunkic/palčke pa ne.
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 09 June 2007 - 06:54 PM

Adriane ja, daj pošlji mi

Posted 09 June 2007 - 08:06 PM

vuelvo a vos,
Posted 09 June 2007 - 08:11 PM

Posted 09 June 2007 - 08:12 PM
vuelvo a vos,
Posted 09 June 2007 - 08:50 PM

EDIT: O bog mene je ena zdaj tak prestrašla. Mi je rekla, da se ti lahko v jeziku zagnoji, pa ti ga morejo odrezat

Posted 10 June 2007 - 01:11 PM

Jaz sem se že opogumla in mene sploh ni strah, si ga ful želim in z bolečino itd, sploh nimam problemov. Meni mama je dovoli. Sem jo žicala in mi je rekla, da so 18 leta nesmem met nobenega pirsinga. Itak bi si ga šla delat to je dejstvo, ampak potem če ugotovi, da ga mam, zgubim njeno zaupanje, ki je zdaj ful trdno. Tega pa nočem in nevem, če je pirs tega vredn.. Si ga pa res ful želim. Bom še malo probavala.

Tole z jeziki, kak ji morjo odrezat in podobne stvari, jaz tega ne vrjamem. Ful je govoric in vsega, kar je logično, ljudje govorijo. Če gledaš posplošeno lahko tut nekomu, ki ima pirs v arkadi cela leva stran obraza(če ima pirs na levi strani npr.) omrtvi in se mu obraz povesi. Možno je vse. Vse je nevarno in obstajajo tveganja. Konec koncev pa obstaja tveganje tut, ko gremo čez cesto, pa to počnemo vsak dan.
Posted 10 June 2007 - 03:16 PM

1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users