Ohoho, prepričala si me!
vprašanja (zanima me, ...)
Posted 05 November 2006 - 11:59 PM
Ohoho, prepričala si me!
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 06 November 2006 - 12:09 PM
Opera bar na Cankarjevi cesti
Zanimajo me vaša mnenja o tej kavarni.
Jaz še nisem bla, slišim dobre in slabe kritike...
u ja, men je tm ful usec, kapucin je dobr, cen se ne spomnm, kelnrji so prjazni, dol so mi usec uni velki screeni, kjer majo zmeri kksne take spote al pa modne revije al pa kej tazga, kar te ne potegne, je pa lepo za usake tok pogledat, ful majo fajne poustrcke, caje dobis u takm celm kompletku z unimi salckami usemi. Gor pa lepe stene, udobni kauci, okrogu okn ful fajn izpade, se posebi ce snezi uzuni, pa wcje majo ful lepe. My humble opinion
Posted 06 November 2006 - 02:50 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 06 November 2006 - 04:01 PM
O kakšni prepričljivi opisi.
No, enivej, grem v bližnji prihodnosti sčekirat, pa potem povem svoje mnenje... nekam. =)
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 08 November 2006 - 03:04 AM
Spet jaz!
Kje v Lj je Extra butik? Vem, da v stari Lj, vendar me zanima natančnejša lokacija. Fala!
Posted 08 November 2006 - 09:20 AM
TALUN J & CO. D.N.O. YASMIN ' S BOUTIQUE
STARI TRG 3 tel (01) 425 07 13; tel (041) 530 728
- EXTRA FASHION
MESTNI TRG 10 tel (01) 426 65 43
Prva je kot prikazano na sliki, ta druga (Extra fashion) pa malo više.

Prosim.
Evey Hammond: Who are you?
V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
Evey Hammond: Well I can see that.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.
Posted 08 November 2006 - 03:19 PM
Fala lepa za taki obširen odgovor, s katerim si človek res lahko pomaga.
Najbrž je pa to, kar iščem, Extra Fashion.
Posted 09 November 2006 - 12:31 AM
in vse, kar boš - nisi. Le
to, kar si - si ti.
(V. Bajac - Knjiga o bambusu)
Posted 09 November 2006 - 02:56 AM
Tudi, če ga pustiš gor 2h, ne bo nič narobe (upoštevajoč, da je kvaliteten). =)
Jaz ga pustim (balzam... pa tudi masko) ponavadi na dobro sfrotiranih laseh vsaj pol ure, največ okoli tričetrt ure, izjemoma tudi po uro - da mi res dodobra navlaži in nahrani lase.
Posted 09 November 2006 - 11:43 AM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 09 November 2006 - 01:47 PM
eeej, puncee; lejte ka sm vidla:
Kje bi se dala taka fletna žavba za žnablčke dobit, ve kera? Taka, da mal na oranžno potegne, pa taka kremna? Aja, pa ne preveč ekspensiv?
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 09 November 2006 - 01:57 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 09 November 2006 - 05:32 PM
in vse, kar boš - nisi. Le
to, kar si - si ti.
(V. Bajac - Knjiga o bambusu)
Posted 09 November 2006 - 05:39 PM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 11 November 2006 - 03:22 PM
rada bi nekej naročila iz amerike. in sicer z air mail pride cena $4.50. zraven pa piše:
YOUR COUNTRY MAY CHARGE YOU ADDITIONAL FEES FOR CUSTOMS AND DUTY TAXES DEPENDING ON THE SIZE OF YOUR ORDER AND YOUR COUNTRY'S RULES. WE HAVE NO CONTROL OVER THIS.
in zdaj me zanima, kje bi si lahko (na netu:S) pogledala kolko bi mi slovenija še takse zaračunala
Posted 11 November 2006 - 03:40 PM
Posted 13 November 2006 - 10:32 PM
Pa če že sprašujem butasta vprašanja - kje pa je Big Bang?
Posted 13 November 2006 - 10:48 PM

Mestna hiša/ Magistrat/ Rotovž, Mestni trg 1
Stavba iz poznega 15 st., prezidana med 1717-1719-Gregor Maček, verjetno načrt Carla Martinuzzija
(se oproščam, poklicna deformacija
Posted 14 November 2006 - 12:52 AM
V Btcju - takorekoč poleg Mülera je eden - a je ful okrnjen in sploh ne vem, če je še... no, drugi je pa nasproti Koloseja (kjer je bil nekoč Bof in se imenuje MEGA ali ULTRA ali SUPER (nekaj takšnega) Big Bang =) ), pa eden je na Rudniku (poleg Leclerca). Za druge pa ne vem - mislim, da jih sploh ni več. Aja, pa na Čopovi, nad Sportino, je nekaj v zvezi z Big Bangom, se mi zdi.
Drugače je pa čika Gugl jako uporaben: http://www.bigbang.s...t=kje&stran=kje
Aha, zaj sem ugotovila, da je oni nasproti Koloseja GIGA. =)
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users