Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
35984 replies to this topic

#2081 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 05 November 2006 - 11:59 PM

Ohoho, prepričala si me! twisted.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#2082 powerpuff

powerpuff

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 323 posts
  • Interests:muska

Posted 06 November 2006 - 12:09 PM

QUOTE(Jenna @ 5. 11. 2006 - 22:54) View Post

Opera bar na Cankarjevi cesti

Zanimajo me vaša mnenja o tej kavarni.
Jaz še nisem bla, slišim dobre in slabe kritike...

u ja, men je tm ful usec, kapucin je dobr, cen se ne spomnm, kelnrji so prjazni, dol so mi usec uni velki screeni, kjer majo zmeri kksne take spote al pa modne revije al pa kej tazga, kar te ne potegne, je pa lepo za usake tok pogledat, ful majo fajne poustrcke, caje dobis u takm celm kompletku z unimi salckami usemi. Gor pa lepe stene, udobni kauci, okrogu okn ful fajn izpade, se posebi ce snezi uzuni, pa wcje majo ful lepe. My humble opinion oops.gif
  • 0

#2083 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 06 November 2006 - 02:50 PM

Sicer pa sama Opera baru res ne bi dala ime high class lokal. Nekje običan je.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#2084 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 06 November 2006 - 04:01 PM

O kakšni prepričljivi opisi. tongue.gif
No, enivej, grem v bližnji prihodnosti sčekirat, pa potem povem svoje mnenje... nekam. =)

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#2085 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 08 November 2006 - 03:04 AM

Spet jaz!
Kje v Lj je Extra butik? Vem, da v stari Lj, vendar me zanima natančnejša lokacija. Fala!

• 0

#2086 Hsul

Hsul

Modern Love

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1647 posts

Posted 08 November 2006 - 09:20 AM

Evo, verjetno misliš na te dve zadevi oz. eno od njiju:

TALUN J & CO. D.N.O. YASMIN ' S BOUTIQUE
STARI TRG 3 tel (01) 425 07 13; tel (041) 530 728

- EXTRA FASHION
MESTNI TRG 10 tel (01) 426 65 43

Prva je kot prikazano na sliki, ta druga (Extra fashion) pa malo više.

IPB Image

Prosim.
  • 0
Moj cheap-healthy-cooking blog

Evey Hammond: Who are you?
V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
Evey Hammond: Well I can see that.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.

#2087 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 08 November 2006 - 03:19 PM

QUOTE(Hsul @ 8. 11. 2006 - 9:20) View Post
Prosim.

Fala lepa za taki obširen odgovor, s katerim si človek res lahko pomaga. IPB Image
Najbrž je pa to, kar iščem, Extra Fashion.
  • 0

#2088 Hannah

Hannah

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2559 posts

Posted 09 November 2006 - 12:31 AM

Punce eno info nucam... Zanima me, koliko časa lahko na splošno pustiš balzam na laseh?
  • 0
Vse, kar si že bil,
in vse, kar boš - nisi. Le
to, kar si - si ti.

(V. Bajac - Knjiga o bambusu)

#2089 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 09 November 2006 - 02:56 AM

Tudi, če ga pustiš gor 2h, ne bo nič narobe (upoštevajoč, da je kvaliteten). =)
Jaz ga pustim (balzam... pa tudi masko) ponavadi na dobro sfrotiranih laseh vsaj pol ure, največ okoli tričetrt ure, izjemoma tudi po uro - da mi res dodobra navlaži in nahrani lase.
  • 0

#2090 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14282 posts

Posted 09 November 2006 - 11:43 AM

Mene je pa fendica enkrat ful nakurla kaj mi je da puščam masko gor več cajta kot piše, da pol je slabš, da učinek preide v svoje nasprotje. Nasveta sicer ne upoštevam pa vseen, a je to res? Mogoče pri kakšni zelo kemični, ne? ermm.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#2091 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15251 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 09 November 2006 - 01:47 PM

To je pa hilarious. Pr barvi štekam, da si je ne boš na čupi pustu dve uri, ampak tist čas, ko je napisan na škatlci, ampak wtf je narobe z balzamom? Masko? Nevem. Tri minute gor je enako nič, porkaduš. Nevem. Pomoje NI nevarno al pa kej. je prej KORISTNO. biggrin.gif

eeej, puncee; lejte ka sm vidla:
IPB Image
Kje bi se dala taka fletna žavba za žnablčke dobit, ve kera? Taka, da mal na oranžno potegne, pa taka kremna? Aja, pa ne preveč ekspensiv? laugh.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#2092 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 09 November 2006 - 01:57 PM

Zdi se mi, da bi Isadora utegnila imet nekaj takega. Pa Wet'N'Wild, meni sicer zelo neposrečen odtenek.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#2093 Hannah

Hannah

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2559 posts

Posted 09 November 2006 - 05:32 PM

Uh hvala punce smile.gif
  • 0
Vse, kar si že bil,
in vse, kar boš - nisi. Le
to, kar si - si ti.

(V. Bajac - Knjiga o bambusu)

#2094 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14282 posts

Posted 09 November 2006 - 05:39 PM

Cvetkolinka hvala za odgovor, žavbica pa-a nima Loccitane neki tazga?
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#2095 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 11 November 2006 - 03:22 PM

I HAVE A QUESTION.
rada bi nekej naročila iz amerike. in sicer z air mail pride cena $4.50. zraven pa piše:
YOUR COUNTRY MAY CHARGE YOU ADDITIONAL FEES FOR CUSTOMS AND DUTY TAXES DEPENDING ON THE SIZE OF YOUR ORDER AND YOUR COUNTRY'S RULES. WE HAVE NO CONTROL OVER THIS.
in zdaj me zanima, kje bi si lahko (na netu:S) pogledala kolko bi mi slovenija še takse zaračunala ermm.gif .
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#2096 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4282 posts

Posted 11 November 2006 - 03:35 PM

Carinska uprava
  • 0

#2097 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 11 November 2006 - 03:40 PM

hvala woot.gif
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#2098 Michelle

Michelle

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2687 posts

Posted 13 November 2006 - 10:32 PM

Jaz mam pa skrajno neumno vprašanje - zanima me namreč, kje je v lj mestna hiša.

Pa če že sprašujem butasta vprašanja - kje pa je Big Bang? oops.gif Hvala!
  • 0

#2099 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 13 November 2006 - 10:48 PM

IPB Image

Mestna hiša/ Magistrat/ Rotovž, Mestni trg 1
Stavba iz poznega 15 st., prezidana med 1717-1719-Gregor Maček, verjetno načrt Carla Martinuzzija
(se oproščam, poklicna deformacija biggrin.gif )
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#2100 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 14 November 2006 - 12:52 AM

QUOTE(Michelle @ 13. 11. 2006 - 22:32) View Post
Pa če že sprašujem butasta vprašanja - kje pa je Big Bang? oops.gif Hvala!

V Btcju - takorekoč poleg Mülera je eden - a je ful okrnjen in sploh ne vem, če je še... no, drugi je pa nasproti Koloseja (kjer je bil nekoč Bof in se imenuje MEGA ali ULTRA ali SUPER (nekaj takšnega) Big Bang =) ), pa eden je na Rudniku (poleg Leclerca). Za druge pa ne vem - mislim, da jih sploh ni več. Aja, pa na Čopovi, nad Sportino, je nekaj v zvezi z Big Bangom, se mi zdi.
Drugače je pa čika Gugl jako uporaben: http://www.bigbang.s...t=kje&stran=kje twisted.gif
Aha, zaj sem ugotovila, da je oni nasproti Koloseja GIGA. =)

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users