Jump to content

Photo

Instagram

• Please log in to reply
5201 replies to this topic

#2081 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46057 posts

Posted 18 June 2023 - 08:30 PM

@wanderwegonext mi je ful fajn. Vcasih ko gledam njene pohode, pogresam case pred otroci, ko sva tudi sama izbirala podobne poti kot onadva.

@camperden sta mi tud vsec. Jima rada sledim, pa ful koristnih informacij sta delila, ko sem ju kontaktirala preden smo sli na pot z avtodomom. Me zanima kako dalec jima bo uspelo na tej avanturi po Afriki.
  • 0

#2082 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86024 posts

Posted 18 June 2023 - 08:36 PM

Jaz pa od teh popotniških zdaj dala spremljam Majo Rotovnik. Poznam jo pa šele, odkar je moja nova sodelavka. :) Hodi pa ona bolj na backpack variante potovanj.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#2083 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17311 posts

Posted 18 June 2023 - 09:34 PM

Jaz pa najveckrat pogledam world map duo. Imata malo bolj zanimive destinacije. Sudan npr.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#2084 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46057 posts

Posted 19 June 2023 - 07:33 AM

Jaz ju tud rada spremljam, pa ceprav imam pri njima vcasih obcutek, da obisceta neko destinacijo, samo da jo obkljukata na zemljevidu in pri tem pol stvari, ki so vredne obiska, spustita. Zdaj sta npr. na Sejselih za teden dni, kar je imo absolutno premalo.
  • 0

#2085 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17637 posts

Posted 19 June 2023 - 07:46 AM

Ne spremljam ampak, mogoče pač nimata več dopusta? Vidim pa da sta zelo aktiven par in v 1t lahko vidita bistveno več kot če si z otroki :D
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#2086 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11886 posts

Posted 19 June 2023 - 08:41 AM

Meni je pa fajn Eva zu Beck, je pred leti pustila vse in potuje sama naokrog. V ZDA je posvojila psa in je zdaj on z njo povsod.
Ma jajca zenska.
  • 0

#2087 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46057 posts

Posted 19 June 2023 - 11:05 AM

Ne spremljam ampak, mogoče pač nimata več dopusta? Vidim pa da sta zelo aktiven par in v 1t lahko vidita bistveno več kot če si z otroki :D

Katarina je mnenja, da za dopust na morju ne da vec kot teden dni. :) Sta pa ful na poti in pogosto za zelo kratek cas, tako da sem pac dobila tak obcutek. Mogoce se motim. Mi je tuje, da za pot porabim vec kot 10 ur in na destinaciji ostanem manj kot 10 dni. Mi je pa vsec, da obiskujeta destinacije, ki niso na priority listi popotnikov, npr. Nepal, Azeebajdzan, Sudan idr. Pa tud drugace sta ful fajn, smo na isti valovni dolzini, samo stil potovanj je malce drugacen.:)
  • 0

#2088 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17311 posts

Posted 19 June 2023 - 12:54 PM

Meni je pa glih to zanimivo, ker ne rabim gledati 101 isto plazo, ampak kako recimo plezata po balvanih. Pa ker nista obsedena s hrano :D
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#2089 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86024 posts

Posted 19 June 2023 - 01:27 PM

Meni so pa ravno food profili zanimivi, tudi pri teh popotniskih. Tak folk zna uzivat. :)
  • 0

― V. Van Gogh

#2090 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46057 posts

Posted 19 June 2023 - 02:18 PM

Jaz tud rada gledam kaj ljudje jedo na potovanjih. 😎
Pa tud plaze rada gledam. Ne maram pa 1001 fotke zensk kako se ritijo in zizijo v razlicnih pozah na teh plazah.
  • 0

#2091 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17311 posts

Posted 19 June 2023 - 02:37 PM

Uf, ja, ne vem kaj ima(mo) od teh riti. Ma, to s hrano je meni ratalo too much. Pa se vecini niti slucajno ne verjamem, da je takooo dobro. Se vcasih tako nasankam po priporocilih in ni takooo dobro.
  • 0

Tumblr

#2092 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16849 posts

Posted 22 June 2023 - 02:23 PM

A je kera vidla objavo od katke oz pac od ene od teh bogatajevih?
Majkemi ej, kam gre svet.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#2093 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17311 posts

Posted 22 June 2023 - 02:48 PM

Ne, je ocitno umaknila. Kaj je pa bilo?
  • 0

Tumblr

#2094 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16849 posts

Posted 22 June 2023 - 03:09 PM

Ena od njiju (Katka) je otroku tiscala nozne prste v usta (svoje prste otroku) in rekla da ima ocitno isti fetis kot mrsbogataj.
Bila je slika otroka z njenimi noznimi prsti v ustih.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#2095 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27467 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 22 June 2023 - 03:24 PM

Folku se je skisalo.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#2096 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23310 posts

Posted 22 June 2023 - 04:04 PM

Nisem videla tega, sem pa videla prej njeno objavo, da je bilo to slikano med igro in da se ji je zdelo smešno, na koncu pa se je ta šala izkazala za ponesrečeno.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#2097 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17311 posts

Posted 22 June 2023 - 05:04 PM

Bolano. Fetis pa otroci, no 🤢
  • 0

Tumblr

#2098 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16849 posts

Posted 22 June 2023 - 05:48 PM

Da se ti to zdi smesno mors bit mal premaknjen pac
  • 0

#2099 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86024 posts

Posted 22 June 2023 - 06:10 PM

Ta je tut blesava. Se vidi, da samo njen tip dejansko dela.

• 0

― V. Van Gogh

#2100 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19188 posts

Posted 24 June 2023 - 10:53 AM

A se mi samo zdi ali ima Tajka spet drugačno faco? 🤔
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users