Frčica, nauk nasih komplimentov je - pusti stvari taksne kot so.
Ideje & svetovalnica za moderiranje naglavnega okrasja
Posted 31 October 2009 - 07:09 PM
Frčica, nauk nasih komplimentov je - pusti stvari taksne kot so.
Posted 02 November 2009 - 08:24 PM
So mi pa všeč lasje, taki izvenserijski (ne razumem zakaj hoče vsak drek imet ravne lase
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 02 November 2009 - 09:45 PM
Sem pa bila v osnovni šoli res zakompleksana zarad njih ja....
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 02 November 2009 - 09:54 PM
Posted 02 November 2009 - 10:11 PM
Jaz sem se znebila tega na začetku srednje šole, ko sem našla frizerja zase
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 02 November 2009 - 10:28 PM
Posted 02 November 2009 - 10:51 PM
Posted 03 November 2009 - 11:06 AM
Posted 03 November 2009 - 01:43 PM
Posted 03 November 2009 - 02:20 PM

Loreal Chocolate

ali
Kuhle kastanie(iced chocolate)

Posted 03 November 2009 - 02:22 PM
Posted 03 November 2009 - 02:24 PM
A ti si imele ta dva oba odtenka?
Posted 03 November 2009 - 02:44 PM
Uglavnem, zdaj mam kao blont pramena, pa sem še vedno rdečkasta, očitno odvisno kaj ti prime.
Posted 04 November 2009 - 02:27 PM
Jaz sem zdaj že tolko informirana o škodljivosti barvanja las (sploh z blontnimi) da se že dva mesca nisem pofarbala in mam taki narastek da adijo.
Idealno bi mi bilo da bi mi prerasli moji lasi, da bi si malo opomogli, da bi jih spravla v najboljše stanje kaj je lahko, da bi mi zraaaaastli in bi komaj potem šla nazaj na blond ampak ne na isti način kot zdaj ... nardila bi si samo ful tanke platinaste pramenčke pa s kako kano svetlo barvala za večji sijaj itd. Na tak način vem da bi jih lahko ohranla zdrave. In nebi blo frke z vsako mesečnim farbanjem narastka in škodovanjem lasišču.
Ker blontna pa hočem bit, to je dejstvo in tudi vse tukaj ste se vedno strinjale da mi blontna najbolj paše. Če bi blo pomoje bi se zdaj 2x pobarvala po celi dolžini da bi mela ono res platinaste in take mela. Ampak, kakorkol se trudim, katerekoli izdelke uporabljam, tud nehala sem si likat in preklopla na fen... nikoli niso popolnoma zdravi. In barva nikoli ne ostane tako krasna kot tik po barvanju.
- Bojim se,ker se sploh ne počutim vredu kot ne-blondinka, bojim se da bom ful ful obžalovala res... se mi je že zgodilo. In takrat si bom govorila kak sem bla nora zdaj bi vse dala da bi mela take lase kot prej pa če tud malo uničene... Niso zdaj grozni. No špici so dejansko katastrofalni... in vedno so. Mogla bi vsak mesec stričt ampak kak naj pol pridem na željeno dolžino?!?!? Že dobri dve leti se matram pa se mi zdi da so skos isti ker pač nočem da bi konjska žima iz glave poganja.
Trenutno stanje:

Bruhalno vem
Stara slika, moja barva(z nekimi svetlimi prameni):

Razmišljala sem da bi dala gor to http://shop.zivacent...mp;produkt=2346 da bi se barva malo poenotla, pusla še rast in pol vidla sproti.. ampak sej pravim strah.
In še enkrat: idealno zame bi blo da bi lahko ostala blond ampak našla neki način da bi moji lasi bli zdravi.
Posted 04 November 2009 - 02:58 PM
S tem boš ko paradajz
Glej, če se ti še najbolje počutiš z blond barvo in bi si želela pustiti svojelase boš pomoje zelo razočarana, ker veš da ti blond še najbolj paše in vse in boš vedno gledala blondinke in si govorila vau vau vau sama pa boš pri sebi imela en kompleks da se neboš barvala na blond.Saj od barvanja las še nisem čula da bi kdo umrl, pa srečna bodi ker nimaš temno rjavih las in občutljivega lasišča (Kot Dilema naprimer) na blond barve in ti vedno fajn primerjo brez predhodnega posvetljevanja narastka.
Pa ni nujno da cele lase barvaš zdaj v blond, saj ti si še vseeno lahko narediš pramene in jih po dolžini potem pobarvaš samo 1x-2x na leto.
Z suhostjo las pa je takole, kodrasti lasje so že po naravi bolj suhi in zraven pobarvani na blond je pa še hujše ampak če si ne barvaš na vsak mesec ali dva vseh lasov pomoje ni tok hudo, itak si opomorejo.Pa odvisno tudi od lasu samega, če je že po naravi bol tanek.
Edit, pa kana ti nebo posvetlila las, na narastku bo bakreno rjava barva po ostali dolžini pa konkretno bakrena.Pa potem boš imela probleme, če boš hotela na blond nazaj z trgovinskimi/frizerskimi barvami ker ima kana močan rdeč/oranžen pigment.Pa pri kani je še to da ubistvu nikoli ne veš kakšna bo barva izpadla pa hitro se izpira, še hitreje kot prelivi.
In ej, meni se tvoj narastek sploh ne zdi tako katastrofalen ker imaš svoje lase v osnovi svetle, huje bi bilo če bi tvoji lasje bili temno rjavi.
Posted 04 November 2009 - 04:17 PM
Evo lej še moji:
Naravni:

Barvani (ta 2. fotka je bla letos junija, zdej mam spet FUL krajše, plus še bi jih mogla krajšat)

Blond lasje so kriza, res. Če bi jst takrt junija k sem se barvala vedla, kakšno sranje si bom nardila...
After all this time?
Always.
Posted 04 November 2009 - 04:21 PM
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 04 November 2009 - 04:29 PM
november.rain: tudi meni je casting creme chocolate prijela temno rjavo-rdeče.
Posted 04 November 2009 - 04:40 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users