Jump to content

Photo

Nanizanke, nadaljevanke

• Please log in to reply
2786 replies to this topic

#2081 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 09 May 2018 - 07:43 PM

Včeraj sem pogledala zadnji del. Mene ni navdušila. Nisem čutila neke napetosti in konec mi je bil kar nekaj. Seven Seconds mi je bila ful boljša.

The Sinner, z Jessico Biel v glavni vlogi, je gledal kdo? Na Imdb ima dobro oceno.

Gledala The sinner. Je dobra, ni pa presežek.

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#2082 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 09 May 2018 - 07:55 PM

Marmelada, meni je bila proti koncu tudi bolj medla.

Naju pa zadnje case navdusuje This is us, res si nisem mislila, da je tako dobra. Sploh moski liki so mi karakterno vsec - Jack, Randall in Toby. Sva ze na polovici 2. sezone.
V bistvu mi ni zal, da je nisem ze prej gledala, ker mi trenutno ful pase.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#2083 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 09 May 2018 - 08:43 PM

Meni je Toby ful faca, malo me na momente na moža spomni. So pa moški liki boljši ja. Edino 2. sezona je slabša, ampak je bilo za pričakovati.

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#2084 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 09 May 2018 - 09:08 PM

Mene vsi trije spominjajo na moza, vsak po svoje. :D
  • 0

― V. Van Gogh

#2085 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 09 May 2018 - 09:22 PM

Mas prav, samo toby bolj izstopa v tem smislu😀
  • 0

#2086 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46024 posts

Posted 11 May 2018 - 04:01 PM

Pričela sva gledat La Casa de Papel in nama je zaenkrat ful ful dobra.

Jaz moram še enkrat priporočiti tole zadevo. Pogledala sva celo prvo sezono in sva trenutno na polovici druge in mi je res ful dobra. Zanimiva, napeta.  

• 0

#2087 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23288 posts

Posted 10 June 2018 - 03:19 PM

Je katera gledala naslednje serije:

Broadchurch

River

The Fall

Vse tri so kriminalke/drame/trilerji in mi jih je na Imdb predlagalo kot podobne drugim serijam, ki so mi bile všeč. Pa ocene imajo tudi dobre.

Sem si tudi jaz zloadala The Handmaiden`s Tale. A se dobi kje s slovenskimi podnapisi? Si bom če ne pa angleške dala.

• 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#2088 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 10 June 2018 - 03:23 PM

The Fall in Broadchurch sta vrhunski, eni najboljših kriminalističnih serij. Britanci znajo. 

Pomoje se ne dobi slo podnapisov.

• 0

― V. Van Gogh

#2089 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17283 posts

Posted 10 June 2018 - 03:30 PM

Meni sta pri teh dveh dobri samo prvi dve sezoni. Tretjih nisem do konca pogledala.

Gledam pa po vecini samo britanske. Dobre so se Y Gwyll (v valizanscini), Shetland, Unforgotten, Vera...pa nesteto starejsih kultnih.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#2090 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23288 posts

Posted 10 June 2018 - 03:32 PM

Hvala. :) Broadchurch se mi že vlečejo dol vse 3 sezone. :)

Letos pa pride ven tudi nov del Depatment Q, se že veselim. :) https://www.imdb.com...ref_=tt_rec_tti

• 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#2091 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17283 posts

Posted 10 June 2018 - 03:50 PM

Nekaj sem jih se zgoraj dodala, ce te zanimajo :)
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#2092 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46024 posts

Posted 10 June 2018 - 06:27 PM

Broadchurch je ful dobra. Normalno, da je najboljsa prva sezona, ampak tudi druga in tretja sta povsem solidni. Mislim, da imamo o Broadchurch celo odprto samostojno temo.
The Fall je tud kul, ampak mi je Broadchurch nekako bolj ostala v spominu.
  • 0

#2093 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 10 June 2018 - 06:31 PM

Meni tudi, med drugim zaradi pokrajine. :wub:
3. sezona The Fall pa res ni presezek.
  • 0

― V. Van Gogh

#2094 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24541 posts

Posted 11 June 2018 - 07:27 AM

Letos pa pride ven tudi nov del Depatment Q, se že veselim. :) https://www.imdb.com...ref_=tt_rec_tti

Hudo!!!! Lee Kaas je res zakon!

Ti filmi bi bili z lahko narejeni po cca 4 delne nadaljevanke!

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#2095 _Mayckica_

_Mayckica_

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3358 posts

Posted 11 June 2018 - 12:58 PM

Broadchurch sva midva gledala na SLO1 pred parimi meseci, pa ne vem a je bila 2. ali 3. sezona in nama je bil tudi vrhunski

• 0
Dance...when everything is falling apart, and you have nowhere to go, just turn on the music and let you feelings flow

#2096 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 18 June 2018 - 06:44 PM

Gleda katera Riverdale? Sicer je precej najstniško, ampak tudi rahlo creepy na momente. Jaz gledam zaradi besedišča, ker je precej enostavno za gledat.

• 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#2097 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 10 July 2018 - 03:16 PM

A katera še gleda The Affair? 4. sezona mi je zaenkrat všeč.

• 0

― V. Van Gogh

#2098 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5194 posts

Posted 11 July 2018 - 06:25 AM

Jaz. Prvi del mi je bil malo bolj meh, zdaj mi je pa spet fajn.
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#2099 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25904 posts

Posted 11 July 2018 - 08:16 AM

Prvi del sem z muko pogledala, tako da ne vem, če bom vztrajala. Sem pa včeraj naletela na Doctor Foster na Netflixu in je zaenkrat super.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#2100 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17606 posts

Posted 11 July 2018 - 09:24 PM

Men je bla zakon, sem obe sezoni pogledala, skoda za samo 5 delov. Vsec mi je, da karakterji niso crno-beli, tudi ta zdravnica ni povsem "gladka", sploh v drugi sezoni.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users