Jump to content

Photo

Kateri kozmetični proizvod ste si nazadnje kupile?

• Please log in to reply
13446 replies to this topic

#2081 tini106

tini106

sramežljivec

• Člani
  • 42 posts

Posted 17 May 2006 - 08:12 PM

max factor šminka(film gejša), clinique puder, givenchy šminko
  • 0

#2082 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 17 May 2006 - 08:37 PM

QUOTE(DiLeMa)
- maska za lase L'Oreal Nutri Gloss
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#2083 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 17 May 2006 - 08:39 PM

Garnier zeleni tonik
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#2084 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 17 May 2006 - 08:49 PM

QUOTE(rea)
QUOTE(DiLeMa)
- maska za lase L'Oreal Nutri Gloss
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Ka je smešno?? biggrin.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2085 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 17 May 2006 - 08:59 PM

jah tko,no...spet maska god damn it biggrin.gif laugh.gif laugh.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#2086 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 17 May 2006 - 09:13 PM

Ja sej vem ... nepopravljiva sem. Ampak je ful fajn maska, super sestavine in zlo lepo diši. Si nism mogla pomagat! biggrin.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2087 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 17 May 2006 - 09:29 PM

to masko sem tudi jaz ravno danes gledala v trgovini pa nisem vzela, bomo drugič biggrin.gif

garnier fresh čistilni robčki
  • 0

#2088 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 18 May 2006 - 01:05 PM

Včeraj sem nabavla masko L'Oreal Nutri Gloss, danes pa še šampon in balzam iz iste kolekcije. Poleg tega sem nabavila še dve Gliss Kur Sofort Hilfe Intensiv Kur, negovalni kremi s takojšnjim učinkom, za suhe in poškodovane lase. Aja pa še od Balee za fris pucat ... juhuhuhuhu!!!

Kak napor je pisat na forumu, ko si pijan ... v četrtek ob dveh popoldne. biggrin.gif Bom še slikala, da dokažem vrhunsko inteligenco mojega uma.

IPB Image

Tale tema bi bla dost bolj slikovita, če bi pikčurine limal zraven ... a ni res?
  • 0

#2089 cedevita

cedevita

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3157 posts

Posted 18 May 2006 - 01:13 PM

QUOTE(andrea)
QUOTE(cedevita)
Labelo od garniera
brezbarvni lip glos

garnier ima labelo? kje si pa to kupila?

Jap, tole... http://www.lepa-si.c...light=lipcocoon

V Müllerju v lj.
Full lepe ustnice mam po tem (vsaj meni se tako zdi), pa lepo mi diši, še celotna embalaža mi je kul biggrin.gif biggrin.gif
  • 0
God invented man because Eve's vibrator ran out of batteries.

#2090 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32572 posts

Posted 18 May 2006 - 03:05 PM

Ej, Dilema, ti maš toook teh stvari za lase.. blink.gif

kako se uspeš odločiti, katero boš uporabila??

men je problem se odločt že med dvema šamponoma in nekaj balzami, kje so še tvoje maske, sprejčki, ipd.. biggrin.gif
  • 0

#2091 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 18 May 2006 - 03:16 PM

.
Uau, DiLeMa! biggrin.gif
Klko pa ona krema pride, s takojšnjim učinkom? biggrin.gif
A je ful razlike med masko in balzamom?

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#2092 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 18 May 2006 - 03:17 PM

Ej js kamot vse porabim ... vzamem pa tko po filingu, kar mi tist trenutek najbolj paše.

Jenna ... ono s takojšnjim učinkom stane ene 300 tolarjev, ker je sam 20 mL. Razlika med masko in balzamom ni bistvena, oboje je super ... maska je malo bolj hranilna, razlika v ceni je pa velika, maska je 2X dražja.
  • 0

#2093 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 18 May 2006 - 03:26 PM

.
Ja, maska mi je malo draga. Mislim, da bom zaenkrat kar balzam vzela. In tole kremco s takojšnjim učinkom. Si me spet čisto navdušila. Se mi zdi, da mora ta balzam noro dišat.

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#2094 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 18 May 2006 - 03:37 PM

Sm šla zdej na račun gledat cene ...

L'Oreal šampon Nutri Gloss: 599 sit
L'Oreal balzam Nutri Gloss: 599 sit
L'Oreal maska Nutri Gloss: 1799 sit
Gliss Kur negovalna krema s takojšnjim učinkom: 249 sit

Torej je maska res kar trikrat dražja kot balzam (količinsko je obojega 200 ml) ... je pa kvaliteta izredno podobna, v bistvu ima balzam celo več proteinov, je pa maska bolj mastna, oziroma hranilna. Tudi šampon vsebuje biserne proteine, če se ne motim, vsebujejo vse tri zadeve tudi jojobino olje, vonjave so pa prekrasne ... tak nežen pudrasto dojenčkast vonj se mi zdi.

Na sploh se mi zdi tole zelo kvalitetna kolekcija. Na embalaži pa piše, da gre za intenzivne hranljive in negovalne produkte, namenjene dolgim lasem. Naj bi zadeve lasem podarile zrcalni lesk in mehkobo ... bomo vidli če je res, ko sprobam. Pa moram še omenit, da so pakunge meni ene najlepših sploh in so pravi okras kopalnici.

P.S. Tudi ta krema s takojšnjim učinkom od Gliss Kur je fajn, vsebuje veliko mineralnega olja (fajn za suhe lase) in metasulfate, izvleček soje in dosti pšeničnih proteinov.
  • 0

#2095 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 18 May 2006 - 03:43 PM

Spet bo šoping time IPB Image
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#2096 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 18 May 2006 - 03:45 PM

Samo, da ne bom jaz kaj kriva. biggrin.gif
  • 0

#2097 s4sh!

s4sh!

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 300 posts

Posted 18 May 2006 - 07:20 PM

krema dikla za nohte
labello
  • 0

#2098 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 18 May 2006 - 07:43 PM

tonig garnisr oni zeleni, dve senčki od S-he
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#2099 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 18 May 2006 - 07:45 PM

ToniG GarniSr. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
  • 0

#2100 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 18 May 2006 - 07:49 PM

QUOTE(DiLeMa)
ToniG GarniSr. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users