Kaj vam gre najbolj na živce?
Posted 17 February 2010 - 06:37 PM
Ljudje, ki me prosijo, če jim lahko "kaj lepega" narišem. In so potem še užaljeni, ko nisem ravno navdušena nad idejo. Mater, res nimam drugega dela.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 17 February 2010 - 06:42 PM

ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 17 February 2010 - 07:20 PM
Kaj še meni gre neznosno na živce...
Jaz tudi pri teh temperaturah ne nosim štrikanih puloverjev, jop, itd. Imam plašč in ponavadi spodaj
samo majico na tričetrt rokave ali pa dolge. In potem, ko imam tričetrt rokave, me skos kdo začudeno
vpraša "ja, a tebe nič ne zebe". Ja pm, če me bi, se bi oblekla, a ne??!! Jaz bom začela ljudi okoli
sebe spraševat, če jim nič ni vroče, ker je večina za moj okus čist preveč oblečena.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 18 February 2010 - 09:58 AM
obljubi, da ne boš zamerila,
če boš, ne bo fajn.
A TI NI NIČ MRAZ???

Meni gre pa naravnost na bruhanje ko pomislim na te piramidne scene, Amway, recimo. A se vam ne zdi, da je to prav nekakšna SEKTA?????? Čeprav sami pravijo, da je daleč od tega. Meni se zdi, da imajo vsi oprane možgane, ter da se OKORIŠČAJO na račun drugih. Mah, spet sem naletela na en članek, pa sem podoživela eno prezentacijo, na kateri sem bila tudi sama prisotna.

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 18 February 2010 - 10:34 AM
Fluffy, a te lahko nekaj vprašam, ne zamerit
obljubi, da ne boš zamerila,
če boš, ne bo fajn.
A TI NI NIČ MRAZ???

Meni gre pa naravnost na bruhanje ko pomislim na te piramidne scene, Amway, recimo. A se vam ne zdi, da je to prav nekakšna SEKTA?????? Čeprav sami pravijo, da je daleč od tega. Meni se zdi, da imajo vsi oprane možgane, ter da se OKORIŠČAJO na račun drugih. Mah, spet sem naletela na en članek, pa sem podoživela eno prezentacijo, na kateri sem bila tudi sama prisotna.

če bi bla kje na vrhu, bi te verjetno manj motilo

Posted 18 February 2010 - 10:44 AM

Imaš res. Moj naslednji cilj v življenju je, da postanem Diamant. (ali je še kaj več)

---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 18 February 2010 - 10:46 AM

Jap! Tudi sama imam nekaj travmaticnih spominov na srecanja s tovrstnimi sektami.

Posted 18 February 2010 - 10:50 AM

Pa še malo črnega humorja: vedno ko vidim, da imajo zbor, potihem upam, da se pripravljajo na skupinski samomor.

Posted 18 February 2010 - 10:59 AM
Ampak je kriza, ker če si malo bolj labilna oseba, pa če te najdejo v življenjskem obdobju, ko ti ne gre ravno dobro (predvsem finančno), te na hitro potegnejo noter.

Pa še malo črnega humorja: vedno ko vidim, da imajo zbor, potihem upam, da se pripravljajo na skupinski samomor.

Yes again. V tem primeru je moje vnaprejsnje trmasto odklanjanje novosti in sprememb dobrodoslo. Enkrat...jao..v CD..Gallusova dvorana...POLNA...in ti pajaci, mooo kaksno so delali po odru, ne vem ali se vsi nazrejo xtcja preden stopijo pred ovcice.

Zadnjic sem gledala eno oddajo o egomanijakih (= narcisih) in so bili predstavljeni egomanijaki, ki so imeli od 2 - 3 lastnosti egomanijaka (se pogojno znosni ljudje) do 8 - 9 lastnosti egomanijaka. 5 jih je dovolj za klinicno obravnavo. 8 jih je imel en voditelj kulta iz 60ih let prejsnjega stoletja, pomoje ti piramidalni leaderji ne zaostajajo prav dosti.

Enkrat drugic...pride ena kolegica v Idrijo po dolgem casu, na pijaco. Kao. Niti pomislila nisem, da bo izskocila z mreznim marketingom. Sem jo vdano poslusala potem pa samo rekla, lahko prides se velikokrat na pijaco, ampak, da ti ne pride vec na misel tega delati v druzbi mreznega marketinga.

Haha ja.

Posted 18 February 2010 - 06:06 PM
Ti screeni, ki izpisujejo sms-e na busih, kvaj to, spreading the stupidity?

― V. Van Gogh
Posted 18 February 2010 - 06:09 PM
Aja, na živce mi grejo maškare. Pust je mimo, pejmo dalje.
Posted 18 February 2010 - 06:14 PM
Kar se pa piramidnih shem tice.. Poleti me je nekdo poskusal posrkati v Amway... In jaz, dober kot kruh, sem se dobrih 45 minut poskusal izmotoviliti ven.

"Ja ja veste, ampak, um, mislim da pri meni ne bo šlo, veste, sem študent, ni časa za kaj drugega kot učenje"
"Kaj pa starši?"
"Ne ne, oče, veste, ni za take zadeve, mogoče bi kaj kupil, a to gre? A da ne, ja škoda."
"Pa mama?"
"Mama je bolj boga, ce sem odkrit, zivi na gorenjskem, zdravstveni problemi.."
"A res, ma Amway ima SUPER zadeve za zdravje. Pocajta vse!"
"A tako, zanimivo, zanimivo, kaj takega bi mogoce vzel, ampak prodajal pa res ne bi nicesar"
"Pa saj res ne vzame praktično nič časa, dajte mi vašo telefonsko, pridem vse na dom predstaviti"
"Telefon, a? Kaj pa vem no, trenutno res nimam časa za to, mogoče drugic, imate morda kak letak pri sebi?"
....
..
.
Posted 18 February 2010 - 06:18 PM
Posted 18 February 2010 - 06:25 PM
Mene je danes en tip klical glede finančnega svetovanja (čeprav to bi meni prav prišlo, hm

― V. Van Gogh
Posted 18 February 2010 - 06:26 PM
Ti screeni, ki izpisujejo sms-e na busih, kvaj to, spreading the stupidity?

Haha, Jina naju je pa skoraj hkrati zadelo...

http://www2.cudovita...=...st&p=693616
http://www2.cudovita...=...st&p=693649
http://www2.cudovita...=...st&p=693679
http://www2.cudovita...=...st&p=693688
Daaaalec straaaan od ponoreleeegaaaa svetaaaaaa!! Yes, please!
Posted 18 February 2010 - 06:26 PM

Posted 18 February 2010 - 06:30 PM
Moja sestrična ma to Amway "štacunco" tako zase, nič ne prodaja. Pa mam par reči in mi ustrezajo.. ampak mi je ful glupo to posiljevanje pa nekaj kao naravno pa ona ženska, ko kao ful obvlada pa kemično vse nekej... v resnici pa zelo dvomim v marsikaj kar trdi ona.
Ora, sej izdelki so lahko cisto ok, problem je marketing, ki je... *ostane brez besed*.
Posted 18 February 2010 - 06:32 PM
Mene je danes en tip klical glede finančnega svetovanja (čeprav to bi meni prav prišlo, hm

Mojo babi tudi, prav danes popoldne!
Posted 18 February 2010 - 06:33 PM
^^

Planet, lol. Great minds ...

― V. Van Gogh
Posted 18 February 2010 - 06:35 PM

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users