js že kar nekaj let uporabljam Tigi - včasih sem bila prava mala obsedenka. sedaj pa me vleče nazaj

sm tip, ki rada eksperimentira in zato vedno kupujem druge izdelke. nekateri pa so bili tako dobri, da sem jih celo ponovno vzela..
sprobala že:
*control freak - šampon
*moisture maniak - šampon
*chocolate head - neke vrste maska oz nega (kupila večkrat)
*treat me right - maska
*small talk - krema za nego
*girl toys - silikon (kupila večkrat)
*head rush - sprej za lesk (kupila večkrat)
*wax stick - vosek (kupila fantu pa ga na koncu sama pohopsala

)
*mastermind - krema za oblikovanje
*shine junkie - krema za lesk (ne kupit - men je totalno sprijelo mastno lase, ali pa ga samo nisem nikoli znala dozirat... meni ni bilo všeč sploh!)
*after party - krema za nego (kupila večkrat - res dobra!)
še CATWALK:
*oatmeal&honey - šampon (kupila večkrat)
*oatmeal&honey - balzam (kupila večkrat)
*thickening - balzam
*curls rock - krema za oblikovanje in nego (kupila večkrat)
*curls rock leave in - regenerator brez izpiranja
*curls rock - balzam
no ko sem zdej tole zgodovino probavanja malo osvežila, bi skor rekla, da so bili catwalk izdelki bolj efektivni in uporabni. največ teh izdelkov sem rabila, ko sem se še barvala na blont in belila pramene itd... imam tut naravno skodrane in suhe lase, kar je še tolk bolj nujno dobre nege...
od vsega naj izdelki - curls rock krema, OH šampon, after party krema, headrush sprej za lesk in pa girl toys silikon pa small talk tut recimo.
js sm vedno kupovala po različnih frizerskih salonih. tega z naročanjem sploh ne poznam... kako to gre?a se akcije da dobit tut v salonih?? kaj se bolj splača - poštnina vs cene v salonih.? v zadnjem času nisem čist na tekočem...
pa še neki me zanima. nisem še nikol sprobala izdelkov za lase Lush. za tiste, ki ste sprobale že oboje - tigi in Lush, kako bi primerjale gledena količino vs ceno in efekt pri enih in drugih... lahko samo na splošno.
Hvala!!