Jump to content

Photo

TIGI

• Please log in to reply
3345 replies to this topic

#2061 exotica

exotica

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 693 posts

Posted 02 April 2008 - 08:39 PM

hvala biggrin.gif

DiLeMa ma kaj je zej s tabo, si ne bos nardila blond pramenov??

...sm brala da neki o rjavi govoris smile.gif
  • 0

#2062 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 02 April 2008 - 09:39 PM

Jaz itak ne bom zdej nič eksperimentirala, bom počakala do septembra/oktobra, preden sploh kaj nardim. Zihr bom šla na posvet k frizerki glede gostih blond pramenov (rada bi postopoma prišla do take barve, kot jo imaš ti) ampak ne vem še nič ... zaenkrat bi mela blond, pa rdečo, pa rjavo, pa svašta ... najkasneje do oktobra se bom že odločla. =)
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2063 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 04 May 2008 - 04:32 PM

upam, da bom jutri zagledala kak zanimiv dvojček. bi si s fantom delila. on vzame šampon, jaz balzam.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#2064 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 04 May 2008 - 05:05 PM

Moj fantič in ati nestrpno pričakujeta OH dvojček. Jaz ga ne rabim, še imam dosti OH balzama, njima pa je zmanjkalo šampona, ga pa porabita tako hitro, ko da ga pijeta.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2065 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 04 May 2008 - 05:13 PM

ja, to vem, da se rada polivata z njim. haha, se že smejem, samo da pomislim na to.
jaz ne bi OH dvojčka, sem ga kupla prejšnjič... bi kaj, hm... ono rjavo zadevo morda. fantu je tak vseeno - če mu jaz rečem, da je ok, je njemu tudi ok. laugh.gif
na koncu pa spet ne bo nič pametnega... sami neki spreji in želeji.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#2066 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 04 May 2008 - 09:22 PM

Js bi pa Fashionisto - Smooth & Shine biggrin.gif
  • 0
Why so serious?

#2067 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 05 May 2008 - 08:26 AM

Še vedno so akcije za april. Malo so mi tečni s tem zamujanjem.
  • 0

#2068 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 05 May 2008 - 11:41 AM

ja, jebenti no.
saj jaz sem enkrat kar tja klicala, ker ni glih bil več začetek meseca, pa še skos ni blo na netu, pa sploh vedla ni in se je na veliko čudila, kako da še ni... krneki.
  • 0

#2069 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26113 posts

Posted 05 May 2008 - 11:56 AM

Jst sem vzela Superstar šampon in balzam. Superca mi je. Res mi ful volumen poveča pa lasje se mi en dan kasneje zmastijo. Pa taaak sladek vonj po čigumiju Bazooka ima biggrin.gif
  • 0

#2070 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 05 May 2008 - 12:19 PM

Superstar šampon je izredno kvaliteten. Regenerator se mi zdi pa dokaj težek, ker je zelo silikonski in mi je zato ful zanimivo, da se ti kljub nanosu le-tega lasje kakšen dan kasneje zmastijo. Jaz ga imam doma (klasično količino, v pink svetleči tubi) in ga ne uporabljam, ga ima za tu in tam mama. Diši pa oboje res ful, mene spominja na vanilijo in jagode, v podobni skupini kot Lushev American Cream, samo slednji mi je še precej bolj omamnega vonja.

Jaz ne bom v tej novi akciji kupila nič novega (sem se nepreklicno vrgla na Harologi, ker ne testirajo na živalih, pa embalaže in vsebine le-teh so bio razgradljive), bom pa za Mateja in atija zihr naročila OH dvojček, če bo v akciji. Itak pa na njihovi spletni strani še vedno nič ni.
  • 0

#2071 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26113 posts

Posted 05 May 2008 - 12:23 PM

Verjetno se mi zmastijo kasneje zaradi tega, ker mi šampon nardi res ful volumna (kot da bi si posušila na krtačo) pa potem lasje niso toliko v stiku z lasiščem. Ne vem...samo razmišljam...
  • 0

#2072 BusyBee

BusyBee

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1401 posts

Posted 06 May 2008 - 08:03 AM

Pa še kar niso updajtali. Fuj in fej!
  • 0
Strength is the capacity to break a chocolate bar into four pieces with your bare hands -- and then eat just one of the pieces. (Judith Viorst)

#2073 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 06 May 2008 - 08:08 AM

Očitno se jim nič kaj ne gre za to da bi kaj prodali, sicer imajo pa tako ali tako zadnje čase brezvezne akcije ermm.gif
  • 0
We must let go to live on.

#2074 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 06 May 2008 - 12:38 PM

Se strinjam Tyasa.Sem danes klicala in je rekla ženska da jutri objavijo akcije.

Upam da res
  • 0

#2075 BusyBee

BusyBee

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1401 posts

Posted 06 May 2008 - 12:55 PM

Tud meni so odpisali, da bodo akcije objavljene najkasneje jutri.
  • 0
Strength is the capacity to break a chocolate bar into four pieces with your bare hands -- and then eat just one of the pieces. (Judith Viorst)

#2076 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 06 May 2008 - 03:10 PM

so pa res skrajno bedni s tem zamujanjem.
v čem je finta, da ne morejo maznit gor na stran akcij? dejansko itak samo sebi delajo škodo.
  • 0

#2077 Fergie

Fergie

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2499 posts

Posted 06 May 2008 - 03:29 PM

QUOTE(DiLeMa @ 5. 5. 2008 - 13:19) View Post

Superstar šampon je izredno kvaliteten. Regenerator se mi zdi pa dokaj težek, ker je zelo silikonski in mi je zato ful zanimivo, da se ti kljub nanosu le-tega lasje kakšen dan kasneje zmastijo. Jaz ga imam doma (klasično količino, v pink svetleči tubi) in ga ne uporabljam, ga ima za tu in tam mama. Diši pa oboje res ful, mene spominja na vanilijo in jagode, v podobni skupini kot Lushev American Cream, samo slednji mi je še precej bolj omamnega vonja.

Dilema eno vprašanje... Jaz sem iskala samo šampon posamično med izdelki pa ga nisem našla. Kolikšna pa je cena šampona pa se ga da tudi pri njih dobit?

Lp
  • 0
To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.
Ralph Waldo Emerson

#2078 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 06 May 2008 - 04:23 PM

Ni ga med izdelki - nimajo ažurne strani, ker so blesavi. rolleyes.gif Šampon je ful kvaliteten, stane pa pomoje okrog 12€, za 250ml. Je pa v taki tubi, kot balzam, živo pink farbe. Se preverjeno dobi tudi pri nas, v Tigi salonih seveda. Samo na tej strani nič ne obnavljajo ponudbe, tudi Headshot dvojček je že nekaj časa, pa ga še zdej ni na njihovi strani. Ne vem, kje je pol sploh poanta, da jo imajo ...

Včeraj sem vonjala Headshot šampon in regenerator, piše da dišita po mentolu in sm bla 100%, da mi bo smrdelo. Je pa ful prijeten vonj, taka sladka meta s primesmi, sladko/sveže, ampak res ful neosladno.
  • 0

#2079 Morska

Morska

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 260 posts

Posted 07 May 2008 - 06:12 AM

js že kar nekaj let uporabljam Tigi - včasih sem bila prava mala obsedenka. sedaj pa me vleče nazaj teehee.gif sm tip, ki rada eksperimentira in zato vedno kupujem druge izdelke. nekateri pa so bili tako dobri, da sem jih celo ponovno vzela..

sprobala že:

*control freak - šampon
*moisture maniak - šampon
*chocolate head - neke vrste maska oz nega (kupila večkrat)
*treat me right - maska
*small talk - krema za nego
*girl toys - silikon (kupila večkrat)
*head rush - sprej za lesk (kupila večkrat)
*wax stick - vosek (kupila fantu pa ga na koncu sama pohopsala twisted.gif )
*mastermind - krema za oblikovanje
*shine junkie - krema za lesk (ne kupit - men je totalno sprijelo mastno lase, ali pa ga samo nisem nikoli znala dozirat... meni ni bilo všeč sploh!)
*after party - krema za nego (kupila večkrat - res dobra!)

še CATWALK:
*oatmeal&honey - šampon (kupila večkrat)
*oatmeal&honey - balzam (kupila večkrat)
*thickening - balzam
*curls rock - krema za oblikovanje in nego (kupila večkrat)
*curls rock leave in - regenerator brez izpiranja
*curls rock - balzam

no ko sem zdej tole zgodovino probavanja malo osvežila, bi skor rekla, da so bili catwalk izdelki bolj efektivni in uporabni. največ teh izdelkov sem rabila, ko sem se še barvala na blont in belila pramene itd... imam tut naravno skodrane in suhe lase, kar je še tolk bolj nujno dobre nege...

od vsega naj izdelki - curls rock krema, OH šampon, after party krema, headrush sprej za lesk in pa girl toys silikon pa small talk tut recimo.

js sm vedno kupovala po različnih frizerskih salonih. tega z naročanjem sploh ne poznam... kako to gre?a se akcije da dobit tut v salonih?? kaj se bolj splača - poštnina vs cene v salonih.? v zadnjem času nisem čist na tekočem...

pa še neki me zanima. nisem še nikol sprobala izdelkov za lase Lush. za tiste, ki ste sprobale že oboje - tigi in Lush, kako bi primerjale gledena količino vs ceno in efekt pri enih in drugih... lahko samo na splošno.
Hvala!!
  • 0

#2080 BusyBee

BusyBee

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1401 posts

Posted 07 May 2008 - 07:37 AM

Še vedno NIIIIIIIIIIIIIIIII akcij!!!! Me angry.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users