Jump to content

Photo

Pudri

• Please log in to reply
3354 replies to this topic

#2061 Jeannette

Jeannette

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1241 posts

Posted 12 November 2008 - 03:58 PM

Matilda, sem mela testereje od obeh teh. Najsvetlejši odtenek je bil zame pretem, tej pudri niti slučajno niso namenjeni sneguljčicam. Žal, jaz sem bila tudi razočarana glede odtenkov. sad.gif
  • 0
500-krat ti lahko povem....

#2062 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17599 posts

Posted 12 November 2008 - 04:01 PM

Škoda ermm.gif
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#2063 Asha

Asha

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1658 posts

Posted 15 November 2008 - 03:01 PM

Seznam mineralnih pudrov - v prahu, ki se dobijo pri nas (ker že pravite, da je borna izbira tongue.gif )

essence
sweetscents
inika
bellapierre
alima pure
aubrey organics
dr hauschka

(l'oreal, max factor, maybelline...)--> talc
  • 0
Contented rest, beloved heart's desire,
you are not found in the sins of hell,
but only in heavenly concord;
you alone fortify the feeble heart.
Contented rest, beloved heart's desire,
therefore none but the gifts of virtue
shall have their abode in my heart.
(Simon Jones)

#2064 Jeannette

Jeannette

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1241 posts

Posted 17 November 2008 - 05:12 PM

Jaz sem si zdaj privoščla mineralni puder Sweetscents, Translucent mineral veil. Pa mi po 5 minutah na obrazu potemni. down.gif Ne vem ali je tako z vsemi mineralnimi pudri ali ne, no v glavnem, meni zaradi tega ni všeč.
  • 0
500-krat ti lahko povem....

#2065 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 17 November 2008 - 07:45 PM

Jaz sem prišla do sklepa, da bolš zgledam če si dam samo tekoči puder, brez transparentnega, svetim se pa itak enako. Edin danes me je od Shiseido Pureness 10 že skor prepričal. hmm.gif
  • 0

#2066 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85920 posts

Posted 17 November 2008 - 08:51 PM

^^Enako. Se mi zdi, da puder v pragu na mastni koži ful maskasto izpade in poudari nepravilnosti. ermm.gif Ga že par let ne uporabljam.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#2067 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 17 November 2008 - 09:26 PM

Jaz sem že večkrat probala s pudri v prahu, ampak me nikoli niso prepričali. Sem nardila dokončno črto čez njih.
  • 0
Viens, reste ici!

#2068 black_sweety

black_sweety

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1469 posts

Posted 17 November 2008 - 10:21 PM

Mene pa mika ta minerals, k je skoz po reklamah. Tam mi izgleda strasno mikavno, potem ko sem ga pa dejansko videla na prodajnih policah me pa nekak ni preprical.
A je za kaj?? Se nisem bla dovolj drzna, da bi ga kr tak na slepo kupila.
  • 0
[b]Apologizing does not always mean that you are wrong ... It just means that you value your relationship more than your ego. [/[/size]b] [color=#000066][/size]

#2069 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 17 November 2008 - 10:35 PM

Talc ma že na prvem mestu. down.gif Pa še izredno slaba izbira odtenkov je, men so vsi pretemni.
  • 0

#2070 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6789 posts

Posted 18 November 2008 - 08:20 AM

Meni pa trenutno najbolj odgovarja kombinacija MAC Studio Fix fluid, preko pa še potegnem tanko plast MAC Studio Fix. Zame zmagovalna kombinacija.
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#2071 Guest_Andraa._*

Guest_Andraa._*
  • Guests

Posted 23 November 2008 - 07:03 PM

živjo! mene pa zanima kakšen puder bi mi priporočali...iščem takšnega ki dobro prekriva, je dolgo obstojen in ni zelo opazen. Imam mozolje in zaradi teh tudi nekaj brazgotinic ermm.gif moja kozmetičarka pravi da imam tudi suho kožo zato uporabljam čistilno mleko, tonik in mastno kremo. blink.gif aja..pa naj bo puder tekoči če je le mogoče wink.gif lol1.gif hvala že v naprej! rolleyes.gif
  • 0

#2072 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 23 November 2008 - 09:49 PM

Tale je dober: Revlon colorstay with softflex klik. Poglej še malo med ocenami - ocene klik
  • 0

#2073 Guest_Andraa._*

Guest_Andraa._*
  • Guests

Posted 24 November 2008 - 04:04 PM

am a se da Revlon colorstay with softflex v dm-u kupit?? biggrin.gif res hvala za nasvet...so me komentarji prepričali in ga bom zagotovo ob prvi priložnosti kupila. rolleyes.gif
  • 0

#2074 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 24 November 2008 - 04:53 PM

Ne, na žalost ne. Revlon lahko kupiš v Mullerju, pa v Beauty World in mislim, da tudi v Watsons.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2075 Guest_Andraa._*

Guest_Andraa._*
  • Guests

Posted 24 November 2008 - 04:58 PM

aha..tudi muller je vredu wink.gif hvala!
  • 0

#2076 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 26 November 2008 - 08:48 PM

A je katera opazila pri Revlon pudru (moj je za mešano/mastno kožo), da se ful hitro suši? Ker jst ga nimam dolgo, pa se mi zdi, da se vsak dan slabše razmazuje. hmm.gif

Rabim malo mastnejšo kremo spodaj najbrž hmm.gif . Trenutno zjutraj uporabim Garnier zeleni tonik, Alverde vrtničn dnevno kremo in augentrost kremco za okoli oči. smile.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#2077 ninaa

ninaa

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 433 posts

Posted 28 November 2008 - 05:46 PM

Mene pa zanima če ve katera kateri je najsvetlejši odtenek pri clinique stay true pudru? Danes sem ga sprobala res mi je super sam glede odtenka še nisem prepričana.
  • 0

#2078 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85920 posts

Posted 28 November 2008 - 09:04 PM

Stay nude je pri nas najsvetlejši, meni je pretemen. down.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#2079 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 28 November 2008 - 09:09 PM

Jap, jaz imam odtenek Stay Nude in mi 100% ustreza. Pa nasploh mi je Stay True puder prav noro dober in super nadomestilo za Diorskin Forever, pa še titanium dioxida nima.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2080 ninaa

ninaa

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 433 posts

Posted 28 November 2008 - 09:32 PM

Ja meni je tudi zelo vredu,samo kaj ko nevem kateri odtenek sem probala danes,ampak mi je malo pretemen. Upam da ne lih tega nasjvetlejšega. smile.gif Hvala drugače obem.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users