Vprašanja
Posted 30 August 2010 - 09:23 PM

After all this time?
Always.
Posted 30 August 2010 - 09:24 PM

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 30 August 2010 - 09:24 PM

Posted 30 August 2010 - 09:26 PM

Aja, Nincha, pa kolko stane ta 'tvoj' famozni modrc (uni, ki so ga pol vsi navalili kupovat), jaz sem mislila, da so vsi 35€, ker ta moj je tudi toliko.
Pablo Picasso
Posted 30 August 2010 - 09:27 PM

Drgač pa ne, nimam večjih jošk, kvečjemu manjše, vsi stari modrci so mi prav, tisti, ki sem jih kupila takoj po začetku jemanja tabletk, so mi pa kr dost preveliki.
Un moj je 26€ že več kot pol leta, tut znižan ni bil. Ta novi, ki sem ga pa zdej gledala, je pa 35 ja.
After all this time?
Always.
Posted 30 August 2010 - 09:29 PM

Posted 30 August 2010 - 09:30 PM

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 30 August 2010 - 09:31 PM

Pablo Picasso
Posted 30 August 2010 - 09:32 PM

After all this time?
Always.
Posted 30 August 2010 - 09:37 PM

Posted 30 August 2010 - 09:38 PM

After all this time?
Always.
Posted 30 August 2010 - 10:13 PM

rabim unga črnega kot mam že belga (btw, my favorite!) pa še to o čemer govoriš si bom kupla. a so kšne normalne berve? (beri:bež,črna,bela)

Posted 30 August 2010 - 11:46 PM

After all this time?
Always.
Posted 31 August 2010 - 12:34 AM
Ja pa saj ti ZDRAVA PAMET pove, da nekaj ne štima; življenje ni potica, da bi zdaj Adidas stvari, ki so pri nas 60 evrov, dobila za 10. Joj.
Lahko greš pa v Bosno v šoping.

Če meni kaj zdrava pamet pove, mi pove to da Adidas gor ali dol, te cote niso vredne niti četrt tolko za kolk jih prodajajo. Jaz recimo pri pulovru od Tommy Hilfigera vidim razliko od pulovra iz H&M-a ampak ne za 90€!
Te Adidas zadeve pa niti niso neke kvalitetne da bi reko, pač 100% poliester, šivi tud niso nekaj baš. To je res najmanjši problem ponaredit, ampak glede na to da so tudi oblačila prodajana v original Adidas trgovini made in china težko pol ločiš med originalom in ponaredkom ne? Če je ponaredek tolk dober da ne ločiš who cares?
Itak je proizvodnja ista... tak da se mi niti nebi tak noro zdelo če bi pa se en kitajček odločo prodat jopco za 20€ ker v profitu je še vedno, definitivno.
Posted 31 August 2010 - 08:52 AM
No, probi. S tem tanovim pa sploh, neki bo že no. Nikol več ne kupim modrca drugje kot tm, res.

Men je pa nerodno met take modrce, ker pac sem bolj malo obdarjena in da bom zdaj sla z nekim blaznim dekoltejem ven, me bojo vsi prijatli v joske gledli, ker bojo vedli, da neki ne stima.

Posted 31 August 2010 - 08:57 AM
Posted 31 August 2010 - 09:12 AM
Če meni kaj zdrava pamet pove, mi pove to da Adidas gor ali dol, te cote niso vredne niti četrt tolko za kolk jih prodajajo. Jaz recimo pri pulovru od Tommy Hilfigera vidim razliko od pulovra iz H&M-a ampak ne za 90€!
Te Adidas zadeve pa niti niso neke kvalitetne da bi reko, pač 100% poliester, šivi tud niso nekaj baš. To je res najmanjši problem ponaredit, ampak glede na to da so tudi oblačila prodajana v original Adidas trgovini made in china težko pol ločiš med originalom in ponaredkom ne? Če je ponaredek tolk dober da ne ločiš who cares?
Itak je proizvodnja ista... tak da se mi niti nebi tak noro zdelo če bi pa se en kitajček odločo prodat jopco za 20€ ker v profitu je še vedno, definitivno.
Pa ja, saj jaz tudi to vem, kvaliteta cunje v Zari ali v Kiku je recimo enaka, je pa ogromna razlika v ceni.
Ni point v tem, če je ali - v tem primeru - ni razlike, ampak v tem, da ni original. In če tebe ne moti, in res - glede kvalitete ni razlike - pač kupiš, ni panike; pa še opazil ne bo nihče, da ni the real thing.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 31 August 2010 - 09:37 AM
Men je pa nerodno met take modrce, ker pac sem bolj malo obdarjena in da bom zdaj sla z nekim blaznim dekoltejem ven, me bojo vsi prijatli v joske gledli, ker bojo vedli, da neki ne stima.

Meni pa prav nič. Če pridejo kdaj domov lahko vidjo čisti nič, like zero niente, ker mam doma un športni modrc od nike ponavad, ki pa tko stisne, da te čist splošči, pa še brez košaric je. ponavad takrat čudno gledajo.
Teli modrci od Ninche pa mi vsaj joške nardijo, in ja, tud dekolte. Pa poleti si v vse kopalke tlačim dvojne blazince

Drugač pa glede KIK-a, sem bla parkrat tam, pa bom šla definitivno še dotkrat kaj pogledat, se da rajn pršparat! Pr kšnih spodnjih majčkah, alpa đabe majčkah k jih uporabiš kr spodnje, kvaliteta sploh ni slaba, pajkice so poceni....
Tko no, kar zavijem tja. Ponavadi prej, preden grem kam drugam.
Posted 31 August 2010 - 02:11 PM

Drugač je pa men tut vseen za to, kaj si drugi mislijo. Jst nosim te modrce, ker mi vse obleke lepše stojijo, mam pač dost majčk z dekoltejem in je res grdo za vidt, če ni nič notr. Pa še vseen ni to en vulgaren dekolte, ko si ženske z joškami 80D dajo gor push up, jih nabijejo do vratu in majo dekolte do popka, samo pač tok, da ni glih NIČ.
Sej po začetku jemanja tabletk so mi tut ful naenkrat precej zrasle, pa je potem padel od koga kakšen komentar, pa who cares, moj fnt ve, kakšne mam, drugi se pa nimajo kej vtikat.
After all this time?
Always.
Posted 31 August 2010 - 04:43 PM

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users