Jump to content

Photo

Vprašanja

• Please log in to reply
5699 replies to this topic

#2061 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18618 posts

Posted 30 August 2010 - 09:23 PM

A jst? laugh.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#2062 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 30 August 2010 - 09:24 PM

laugh.gif A majo tut normalne barve al sam rdeče in modre? Bom poskusila happy.gif Kak pa je, tako, za videt?
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#2063 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 30 August 2010 - 09:24 PM

Da, draga tongue.gif
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#2064 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27499 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 30 August 2010 - 09:26 PM

Hmm, Sarah, bom jst še videla, kaj in kako, mogoče lahko to po nekem čudežu zreguliram z naramnicami al kaj, bom videla če mi lahko mama kaj sčara, če pa ne rata - bi se dalo zmenit, da mi ti zamenjaš? smile.gif
Aja, Nincha, pa kolko stane ta 'tvoj' famozni modrc (uni, ki so ga pol vsi navalili kupovat), jaz sem mislila, da so vsi 35€, ker ta moj je tudi toliko.

• 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#2065 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18618 posts

Posted 30 August 2010 - 09:27 PM

Nevem kakšne barve še majo, jst sem se zapičila v rdečega ker je res hudaa barva. Piše neki triple effect al nevem kaj, nemorš jih falit, nova kolekcija pa ful podloženi biggrin.gif

Drgač pa ne, nimam večjih jošk, kvečjemu manjše, vsi stari modrci so mi prav, tisti, ki sem jih kupila takoj po začetku jemanja tabletk, so mi pa kr dost preveliki.

Un moj je 26€ že več kot pol leta, tut znižan ni bil. Ta novi, ki sem ga pa zdej gledala, je pa 35 ja.

• 0

After all this time?

Always.

#2066 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 30 August 2010 - 09:29 PM

Jst nimam šans niti s takimi modrci ohmy.gif
  • 0

#2067 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 30 August 2010 - 09:30 PM

Ta modrc naredi dekolte, believe me.. tongue.gif Coco ok zmenjeno, javi mi če me boš rabila.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#2068 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27499 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 30 August 2010 - 09:31 PM

okdok, hvala. smile.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#2069 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18618 posts

Posted 30 August 2010 - 09:32 PM

Princeska, ne prbiji, jst mam 70A, manjše od tega sploh ne gre, pa mam vseen prijeten dekolte, haha laugh.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#2070 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 30 August 2010 - 09:37 PM

Odkar sem nehala jemat Diane KT in shujšala, je bl žalostno tongue.gif
  • 0

#2071 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18618 posts

Posted 30 August 2010 - 09:38 PM

No, probi. S tem tanovim pa sploh, neki bo že no. Nikol več ne kupim modrca drugje kot tm, res. biggrin.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#2072 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 30 August 2010 - 10:13 PM

Nincha, hvala za info, dej vem kje bom pustila 60 E biggrin.gif

rabim unga črnega kot mam že belga (btw, my favorite!) pa še to o čemer govoriš si bom kupla. a so kšne normalne berve? (beri:bež,črna,bela) biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif laugh.gif
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#2073 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18618 posts

Posted 30 August 2010 - 11:46 PM

Ej, sem skor ziher da sem črnega vidla. Sam sej pravim, rdeč mi je bil TOOOK všeč, res mi je popolna barva, da sem letela po njega in direkt v garderobo, okrog pa nisem preveč gledala. oops.gif No, me veseli da je vsem tok všeč! biggrin.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#2074 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 31 August 2010 - 12:34 AM

QUOTE(Kinky @ 25. 8. 2010 - 23:26) View Post

Ja pa saj ti ZDRAVA PAMET pove, da nekaj ne štima; življenje ni potica, da bi zdaj Adidas stvari, ki so pri nas 60 evrov, dobila za 10. Joj.

Lahko greš pa v Bosno v šoping. w00t2.gif

Če meni kaj zdrava pamet pove, mi pove to da Adidas gor ali dol, te cote niso vredne niti četrt tolko za kolk jih prodajajo. Jaz recimo pri pulovru od Tommy Hilfigera vidim razliko od pulovra iz H&M-a ampak ne za 90€!

Te Adidas zadeve pa niti niso neke kvalitetne da bi reko, pač 100% poliester, šivi tud niso nekaj baš. To je res najmanjši problem ponaredit, ampak glede na to da so tudi oblačila prodajana v original Adidas trgovini made in china težko pol ločiš med originalom in ponaredkom ne? Če je ponaredek tolk dober da ne ločiš who cares?
Itak je proizvodnja ista... tak da se mi niti nebi tak noro zdelo če bi pa se en kitajček odločo prodat jopco za 20€ ker v profitu je še vedno, definitivno.

• 0
Memento mori.

• Guests

Posted 31 August 2010 - 08:52 AM

QUOTE(Nincha @ 30. 8. 2010 - 20:38) View Post

No, probi. S tem tanovim pa sploh, neki bo že no. Nikol več ne kupim modrca drugje kot tm, res. biggrin.gif

Men je pa nerodno met take modrce, ker pac sem bolj malo obdarjena in da bom zdaj sla z nekim blaznim dekoltejem ven, me bojo vsi prijatli v joske gledli, ker bojo vedli, da neki ne stima. biggrin.gif

• 0

• Guests

Posted 31 August 2010 - 08:57 AM

Meni se zdi da, če imaš že itak večje joške, čisto drugače izpadejo ti orenk podloženi modrci. Se mi zdi, da izpade oblika čisto čudna.
  • 0

#2077 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 31 August 2010 - 09:12 AM

QUOTE(nutella` @ 31. 8. 2010 - 1:34) View Post

Če meni kaj zdrava pamet pove, mi pove to da Adidas gor ali dol, te cote niso vredne niti četrt tolko za kolk jih prodajajo. Jaz recimo pri pulovru od Tommy Hilfigera vidim razliko od pulovra iz H&M-a ampak ne za 90€!

Te Adidas zadeve pa niti niso neke kvalitetne da bi reko, pač 100% poliester, šivi tud niso nekaj baš. To je res najmanjši problem ponaredit, ampak glede na to da so tudi oblačila prodajana v original Adidas trgovini made in china težko pol ločiš med originalom in ponaredkom ne? Če je ponaredek tolk dober da ne ločiš who cares?
Itak je proizvodnja ista... tak da se mi niti nebi tak noro zdelo če bi pa se en kitajček odločo prodat jopco za 20€ ker v profitu je še vedno, definitivno.

Pa ja, saj jaz tudi to vem, kvaliteta cunje v Zari ali v Kiku je recimo enaka, je pa ogromna razlika v ceni.

Ni point v tem, če je ali - v tem primeru - ni razlike, ampak v tem, da ni original. In če tebe ne moti, in res - glede kvalitete ni razlike - pač kupiš, ni panike; pa še opazil ne bo nihče, da ni the real thing.

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#2078 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 31 August 2010 - 09:37 AM

QUOTE(izabela @ 31. 8. 2010 - 9:52) View Post

Men je pa nerodno met take modrce, ker pac sem bolj malo obdarjena in da bom zdaj sla z nekim blaznim dekoltejem ven, me bojo vsi prijatli v joske gledli, ker bojo vedli, da neki ne stima. biggrin.gif

Meni pa prav nič. Če pridejo kdaj domov lahko vidjo čisti nič, like zero niente, ker mam doma un športni modrc od nike ponavad, ki pa tko stisne, da te čist splošči, pa še brez košaric je. ponavad takrat čudno gledajo.
Teli modrci od Ninche pa mi vsaj joške nardijo, in ja, tud dekolte. Pa poleti si v vse kopalke tlačim dvojne blazince tongue.gif Važno da se ti dobro počutiš, kaj si mislijo drugi pa BTK!

Drugač pa glede KIK-a, sem bla parkrat tam, pa bom šla definitivno še dotkrat kaj pogledat, se da rajn pršparat! Pr kšnih spodnjih majčkah, alpa đabe majčkah k jih uporabiš kr spodnje, kvaliteta sploh ni slaba, pajkice so poceni....
Tko no, kar zavijem tja. Ponavadi prej, preden grem kam drugam.
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#2079 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18618 posts

Posted 31 August 2010 - 02:11 PM

Zdej sem šal mim lasenze, mislim da se imenuje XXX triple effect biggrin.gif

Drugač je pa men tut vseen za to, kaj si drugi mislijo. Jst nosim te modrce, ker mi vse obleke lepše stojijo, mam pač dost majčk z dekoltejem in je res grdo za vidt, če ni nič notr. Pa še vseen ni to en vulgaren dekolte, ko si ženske z joškami 80D dajo gor push up, jih nabijejo do vratu in majo dekolte do popka, samo pač tok, da ni glih NIČ.

Sej po začetku jemanja tabletk so mi tut ful naenkrat precej zrasle, pa je potem padel od koga kakšen komentar, pa who cares, moj fnt ve, kakšne mam, drugi se pa nimajo kej vtikat.

• 0

After all this time?

Always.

#2080 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 31 August 2010 - 04:43 PM

nutella, če ne stane dosti, bi jaz na tvojem mestu kupila. Tudi, če ne bo original, bo lahko vseeno dobro narejeno, tako da ne zgleda cheap. smile.gif Jaz sem naročila allstarke s kitajske za 16eur biggrin.gif . In po videzu ne morem določit al so fejk al niso.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users