Jump to content

Photo

LUSH

• Please log in to reply
2636 replies to this topic

#2061 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 23 November 2008 - 06:02 PM

Meni je Snow Fairy tudi podoben Bazuki. Ga grem počasi kupit, ker mi je vonj res všeč. Čeprav ga bom pa porabila šele spomladi, ker mi je za zimski čas preagresiven, oz. čisto nič hranljiv.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#2062 Klavdija27

Klavdija27

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 504 posts

Posted 24 November 2008 - 02:29 PM

Ukrajinka, tvojo zgodbo čisto razumem, sem jo tudi sama že doživela oops.gif Pa Yummy yummy yummy res odlično diši, torej nič čudnega, da te je premamil. Jaz sem svojega že žal porabila in ne nameravam nakupa novega (zaenkrat), ker imam preveč zaloge in se mi bo na koncu še kaj pokvarilo. pa malo preveč tekoč mi je-veliko ga uide med prsti.

Moram pa znova it po Karmo za lase...za lasišče mi je odličen šampon.

• 0

#2063 Cebelica_Maja

Cebelica_Maja

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 615 posts

Posted 25 November 2008 - 06:04 PM

Danes sem zatavala v Lush in z mano so šli 4 izdelki: tongue.gif
* Yummy yummy yummy gel za tuširanje z jagodami
* Coconut deodorant v prahu
* Soft Couer masažna ploščica (dišiii po čokoladi!)
* Potion parfum v trdem stanju (diši po nageljčkih, mmmmmmm)

Snow Fairy bom pa Božičku naročila. Pa še kaj. oops.gif

• 0
"Oh, you can't help that," said the cat: "We're all mad here. I'm mad. You're mad."

IPB Image

#2064 Klavdija27

Klavdija27

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 504 posts

Posted 25 November 2008 - 07:58 PM

Super nakup thumbup.gif Prve tri sem tudi jaz že imela. In kako si zadovoljna s Coconut deotom? Je bil tudi eden mojih prvih nakupov v Lushu, na začetku mi je bil kar všeč, potem mi je pa postal čisto nefunkcionalen (beri: prelena sem bila za precizno nanašnje s prahcem). Na koncu sem ostanek kar stresla v banjo in imela eno zelooo dišečo kopel tongue.gif
  • 0

#2065 Klavdija27

Klavdija27

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 504 posts

Posted 26 November 2008 - 04:23 PM

Dobila po pošti nov slovenski katalog. Njami, spet je poooolno novih zadevic, še kako leto, pa se spet ne bom nič več na Lush spoznala, tok prenavljajo. In nekaj reči od lanskega božiča ni prišlo nazaj, je pa precej novih. Me pa moti tale nov katalog, 2 leti smo ga čakali, na novega v slovenščini, pa še to ne znajo nardit tko kot je treba, nekaj prevodov ni-so kr v hrvaščini, nekje ni cen, nekje je kakšna napačna....

Še novička:

Pozdravljeni!

Prihaja cas zimskih carobnih praznikov.
Prvi sneg nas je ze razveselil, v Lush trgovini v Ljubljani, pa smo se razveselili nove Lusheve zimske kolekcije izdelkov in daril.
Odlocili smo se, da tudi Vas razveselimo z zimsko premierno akcijo.
Od torka 25. 11. 2008 do nedelje 30. 11. 2008 Vam, pri nakupu treh izdelkov iz zimske kolekcije, tretjega najcenejsega podarimo.
Izdelke te posebno carobne kolekcije in tudi ostalo carobno ponudbo, si lahko ogledate na nasi spletni strani www.lush.si (pod rubriko BOŽIČNA IN NOVOLETNA DARILA in BOŽIČNI IN NOVOLETNI IZDELKI), ali v nasi trgovini v Ljubljani.

P.S. Akcija velja le za nakup v naši trgovini na Ciril Metodovem trgu 21, 1000 Lj in ne za nakup preko spletne strani.Lep pozdrav,

Vaš Lush

• 0

#2066 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 26 November 2008 - 04:43 PM

^O fino, ravno jutri nameravam it v Lush happy.gif . Kupit pa nameravam Chocolate Santa, Mr. Butterball, pa Snow Fairy, pa če me bo še kaj premamilo smile.gif .
  • 0

#2067 Cebelica_Maja

Cebelica_Maja

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 615 posts

Posted 26 November 2008 - 07:45 PM

QUOTE(Klavdija27 @ 25. 11. 2008 - 19:58) View Post

Super nakup thumbup.gif Prve tri sem tudi jaz že imela. In kako si zadovoljna s Coconut deotom? Je bil tudi eden mojih prvih nakupov v Lushu, na začetku mi je bil kar všeč, potem mi je pa postal čisto nefunkcionalen (beri: prelena sem bila za precizno nanašnje s prahcem). Na koncu sem ostanek kar stresla v banjo in imela eno zelooo dišečo kopel tongue.gif

Coconut deo mi je zaenkrat ful všeč. Ful lepo diši(m), škatlica je praktična (se lepo strese ven) pa še tistega škodljivega aluminija nima notri. wink.gif

• 0
"Oh, you can't help that," said the cat: "We're all mad here. I'm mad. You're mad."

IPB Image

#2068 Eddie

Eddie

sramežljivec

• Člani
  • 9 posts

Posted 01 December 2008 - 07:16 PM

Danes je bila otvoritev Lusha v Mariboru. Prostor je zelo simpatičen, veliko bolj odprt kot v Ljubljani - se da lažje dihat. smile.gif Če pa katera ne ve, kje se nahaja, je to prostor bivše kavarne Cafe Cafe tik ob H&M na Vetrinjski.
  • 0
Sometimes we put up walls. Not to keep people out, but to see who cares enough to knock them down.

#2069 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 01 December 2008 - 07:25 PM

OMFG!! laugh.gif Komaj čakam, da se mi nakaplja nekaj keša od rojstnega dneva (samo še dober teden twisted.gif ), pol pa grem in si nabavim par stvari, ker imam še čisto malo gela za prhanje. Vzela bom Yummy Yummy Yummy, pa Snow Fairy in eno masko za obraz. Če bodo imeli, vzamem še balzam za ustnice Let Them Eat Cake.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2070 Cebelica_Maja

Cebelica_Maja

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 615 posts

Posted 01 December 2008 - 07:39 PM

Ima katera že ta novi balzamček za ustnice? Jaz bi ga tudi imela, pa še marsikaj drugega. tongue.gif
  • 0

IPB Image

#2071 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 03 December 2008 - 08:05 PM

No sem bla danes prvič v LUSHU - pridema s prijateljico noter, naju takoj napade trgovka : Zdravo punci, že poznata našo kozmetiko? Midve rečema, da poznama in, da boma samo malo pogledale naokoli. Pa ona še naprej sili : Ja, lahko vama pa tudi jaz kaj pokažem. Pa midve ne ne, ni treba saj sva prišli samo pogledat kako zgleda trgovina. Trgovka se končno vda, midve si malo ogledujema in non-stop je za najinim hrbtom.
Sma se hitro pobrali ven. Vsiljivi so ful preveč. ohmy.gif
Drugače saj prostor je lep, dokaj velik ampak nima še pa tistega LUSHOV-skega izgleda.
  • 0
Viens, reste ici!

#2072 reddish ancha

reddish ancha

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:branje knjig, pisanje za revijo, pilates

Posted 03 December 2008 - 09:37 PM

Jaz sem si preveč na hitrico kupila Lush Jungle balzam v Avstriji, pa mi je malo žal ... Nekatere so ga ful pohvalile, v oceni pa sem prebrala, da naredi lase žimaste ... Kje je resnica? Bi bil primeren za moje goste, rahlo suhe lase (zdaj niti niso več uničeni razen skromnih 2 cm konic - še ostanki hude kemične obdelave). Ne upam si ga dat gor, da mi ne bi las naredil preveč žimastih.

Mene pa Lush ful ne pritegne ... Ne vem ti trdi balzami pa šamponi pa to, pa čuden vonj ... Neka wen s hua al nekaj podobnega maska ima ful odvraten vonj.
  • 0

#2073 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 03 December 2008 - 09:50 PM

Meni ni bil nevem kaj. Se pač čuti da je v kosu, ker nimaš tistega občutka, da ga lasje vpijejo in se res prepojijo z regeneratorjem, ampak kar nekako občepi na površini. No, vsaj tak občutek sem imela jaz.

H'Sua Wen Hua je pa meni po učinku noro, hudo dobra, ampak res smrdi.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2074 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5815 posts

Posted 03 December 2008 - 09:55 PM

meni je jungle ok za kdaj pa kdaj. res naredi take malo trše lase, ampak ne skrepane. ko imam čas pa jungle uporabljam kot prewash treatment: stopim ga v mikrovalovki, dodam kakšno žlico olja (jaz kar arganovega notri zlijem) pa še malo navadnega blazama, da nastane kremasto. na glavi se vsa stvar strdi, ampak po umivanju s šamponom so lasje mehki in občutno nahranjenji. (meni ustreza ta način, ne garantiram pa, da bo tudi tebi)
  • 0

#2075 ukrajinka

ukrajinka

sramežljivec

• Člani
  • 42 posts
  • Interests:branje, poslušanje glasbe in .... veliko potovanj ...

Posted 05 December 2008 - 10:43 AM

Cao punce,

v novem Lush katalogu sem videla, da imajo neko novo stvar za britje Shave the world al neki tacga (mozno, da tudi ni novo), pa razmisljam, da bi kupila dragemu za darilce. Ima kdo kaksne izkusnje, kaksna je ta stvar v praksi, se obnese??? Pred casom je imel Razorantium, je bil ful navdusen.
Hvala vam
  • 0

#2076 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 06 December 2008 - 10:32 PM

Eno hitro vprašanje: Kokrat na tedn oz. na kolko časa uporabljate masko Mask of Magnaminty?
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#2077 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 06 December 2008 - 10:53 PM

Kolkr ti paše, tle ni nobenega pravila (pomoje). Jaz sem jo uporabljala vsak drugi dan, ker mi je fajn razmastila kožo, pa se mi vseeno ni zdela agresivna, ni bilo nobenih neprijetnih reakcij.
  • 0

#2078 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 06 December 2008 - 11:18 PM

Ja, jst jo bom tut vrjetn. Hvala za info. Zdejle jo mam gor pa je kr taka 'hladilna'. Pa po surovmu krompirju mi smrdi. huh.gif
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#2079 Klavdija27

Klavdija27

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 504 posts

Posted 07 December 2008 - 06:37 PM

Jaz sem jo na začetku 2 tedna uporabljala vsak dan, zvečer 10 minut pred večernim tušem (je že res, da je to zasušeno skorjo precej težk dol dobit, če nisi ravno pod tušem). Tudi ni blo kakega alergijskega efekta. Dobro (trenutno) spuca kožo, jo napne, to je pa tudi vse.
  • 0

#2080 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 07 December 2008 - 07:36 PM

Pred tušem? Jst pa po tušu.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users