Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
35984 replies to this topic

#2061 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 02 November 2006 - 12:43 PM

V Zero idi. smile.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#2062 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17689 posts

Posted 02 November 2006 - 07:25 PM

QUOTE(crna @ 1. 11. 2006 - 19:34) View Post

http://www2.lepa-si....l=nivea protein

Mislim, da gre za isto stvar, le da je embalaža prenovljena (izvlečka sta ista - bambus in bela lilija, ista linija, itd).

Ne, ni isto:
IPB ImageIPB Image
Levo je nekakšna krema za lase, katera me zanima, desno je pa balzam. wink.gif
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#2063 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 02 November 2006 - 08:47 PM

Sem v Mülerju spraševala o teh dveh proizvodih, pa je prodajalka rekla, da je levo maska, desno pa balzam. Samo zakaj bi potem naredili 2 obliki za masko? Eno v lončku, drugo pa takole?
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

• Guests

Posted 02 November 2006 - 08:48 PM

Tale naj bi bila neka hitra maska. Če preveriš sestavine na obeh (se pravi na tej in na oni v lončku), so identične, le da je ta hitra precej cenejša.
  • 0

• Guests

Posted 03 November 2006 - 03:50 PM

Mi lahko kdo pove, kolikšen je pretvornik za višino - npr. 5'6" v centimetrih? hmm.gif In kako cm pretvoriš v to enoto? oops.gif
Hvala.
  • 0

#2066 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4282 posts

Posted 03 November 2006 - 04:10 PM

Tukaj maš internetno stran, ki ti to pretvarja:

pretvornik

s tem da je v tvojem primeru višina: 5 feet 6 inches to vstaviš tam not in ti znese 168 cm če se ne motim
  • 0

• Guests

Posted 03 November 2006 - 04:13 PM

O, super, hvala! smile.gif

(OT: To sicer ni moja višina, sem malce višja v resnici (zdaj vidim, da sem se zmotila pri navedbi, moram popravit. oops.gif )
  • 0

#2068 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4282 posts

Posted 03 November 2006 - 04:16 PM

Ja saj ne vem če mam prav jaz...preveri še enkrat smile.gif
  • 0

• Guests

Posted 03 November 2006 - 04:22 PM

Hmm ... za 177 cm vrže ven 5.74' 69.69" hmm.gif ... kaj to potem samo zaokrožim?
  • 0

#2070 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4282 posts

Posted 03 November 2006 - 04:28 PM

Vidim, da je to višja matematika..na tukaj maš razpredelnico že narejenih biggrin.gif

KLIK

Mene pa zanima kak dolgo so odprti nakupovalni centri v Celju...trgovine samo?
  • 0

• Guests

Posted 03 November 2006 - 04:36 PM

Hahaha, ja, to bo bolje, hvala! biggrin.gif

Za Celje pa žal ne vem ...
  • 0

#2072 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46120 posts

Posted 04 November 2006 - 02:40 PM

Kako dolg rok trajanja imajo navadno barve za lase?
  • 0

#2073 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 05 November 2006 - 06:02 PM

A bi mi lahko kdo razložil pomen:
- penzion
- polpenzion

oops.gif
  • 0

#2074 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4282 posts

Posted 05 November 2006 - 06:07 PM

QUOTE(ananas @ 5. 11. 2006 - 20:02) View Post

A bi mi lahko kdo razložil pomen:
- penzion
- polpenzion

oops.gif

To misliš v turistični ponudbi? Tam poznamo polni penzion pa polpenzion. Polni penzion vključuje zajtrk, kosilo in večerjo; polpenzion pa vključuje zajtrk in večerjo (nekateri ponudniki pa dajo možnost zamenjave večerje za kosilo.)

• 0

#2075 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 05 November 2006 - 08:54 PM

Opera bar na Cankarjevi cesti

Zanimajo me vaša mnenja o tej kavarni.
Jaz še nisem bla, slišim dobre in slabe kritike...
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#2076 roxy

roxy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1348 posts

Posted 05 November 2006 - 09:12 PM

Jenna meni je všeč. Cappucino je dober, ponavadi še kakšen piškotek dobiš zraven tongue.gif Sicer se mi pa zdi tak malo bolj resen lokalček. biggrin.gif Priporočam. wink.gif
  • 0
IPB Image Smo del vesolja - vse v vesolju pa poteka natančno tako kot je treba. IPB Image

#2077 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 05 November 2006 - 10:45 PM

V redu lokalčić. Sploh zgornji štuk mi je všeč, ker dobiš občutek neke ločenosti, tak malo drugače. Cen in kvalitete se pa ne spomnim, ker me že dolgo ni blo tam.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#2078 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14279 posts

Posted 05 November 2006 - 10:51 PM

Nič posebnega, tako vzdušje kot kvaliteta kave. Ampak vseen bolje od večine ostalih lokalov.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#2079 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 05 November 2006 - 10:55 PM

Hvala bejbe za odgovore, mam namen it sčekirat!
Včasih se mi lušta špilat malo high class bitch, haha. smile.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#2080 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29905 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 05 November 2006 - 11:18 PM

opero priporočam v poznih večernih urah, ki se že spogledujejo z jutrom, sploh s kakšnim ljubimcem zna bit zelo filmsko. mojito za vseh 20 obliznit. edino to mi je bil minus, ker so ob petkih in sobotah nekadilski del po 21h spremenili v kadilskega. ampak so se našli tut uvidevni kadilci, tko, da .... men je všeč.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users