Jump to content

Photo

Instagram

• Please log in to reply
5201 replies to this topic

#2061 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17311 posts

Posted 12 June 2023 - 05:34 PM

Sem se ravno sprasevala glede bolniske... A pri s.p.ju si je ne smes izplacat, ker to veckrat zasledim? Ali je finta, da jih najbrz vecina zivi iz rok v usta oz. se ne splaca/se drugace obdavci kot pri npr. one man band d.o.o.ju?
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#2062 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86024 posts

Posted 12 June 2023 - 05:41 PM

Verjetno si zamesala z d.o.o-jem. Pri sp-ju ni izplacila place, ampak dobicek, s katerim prosto razpolagas (niti poslovnega racuna ne rabis). Ce nimas pasivnega prihodka, je torej za dneve bolniske prvih 20 dni prihodek 0 €, ker od drzave tudi nic ne dobis. Dan nege otroka je pa ok. 37 €.

Barbarina, jaz nisem nic dobila. :hmm: V petek je prisla normalna poloznica.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#2063 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19188 posts

Posted 12 June 2023 - 05:47 PM

Poglej na spletno stran.
  • 0

#2064 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86024 posts

Posted 12 June 2023 - 05:57 PM

Nic ne vidim. :butl: Itak po zakonu zdaj ne smejo dvignit.
  • 0

― V. Van Gogh

#2065 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19188 posts

Posted 12 June 2023 - 08:00 PM

Ja, saj to tudi piše.
https://www.vzajemna...ega-zavarovanja
  • 0

#2066 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24588 posts

Posted 13 June 2023 - 11:20 AM

ah, zaostajate :)

Generali je s to idejo prišel že v začetku maja, pa so jih tudi ustavili in so morali vrnit na prvotni znesek. 

Višina mesečne premije DZZ - Generali

Zanimivo, da ni nobenega kartelnega dogovora med njim, pa vsi skoraj istočasno in za podoben znesek dvignejo premije  :butl:

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#2067 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86024 posts

Posted 13 June 2023 - 11:40 AM

Ja, da lahko potem vec iztozijo od drzave. Saj o tem se res zdaj ze dolgo govori, ampak zaenkrat ne bo sprememb.
  • 0

― V. Van Gogh

#2068 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14265 posts

Posted 13 June 2023 - 11:49 AM

Upravno sodišče je tožbo že zavrnilo, se mi zdi.

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#2069 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86024 posts

Posted 13 June 2023 - 04:59 PM

Kaksen je tip od Tamare S., to prav ni normalno. Meni izgleda kot junkie ze odkar sem ga prvic videla.
  • 0

― V. Van Gogh

#2070 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17008 posts

Posted 14 June 2023 - 07:10 AM

Sem si isto mislila včeraj. Pa nasploh mi deluje kot siten in naporen primerek. 

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#2071 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14265 posts

Posted 14 June 2023 - 08:31 AM

Meni tudi, pa od Tixi tudi. Taka tečna in naduvana.

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#2072 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16849 posts

Posted 14 June 2023 - 09:55 AM

Jaz se res sprasujem kam te zenske ala tamara in tixi lahko hodijo v teh belih predolgih vrecastih cunjah.
A jebemti gres na sicilijo oblecen cisti v belo v hlace in obleke ki se ti vlecejo po tleh.
Izgleda ne razumem mode....al kaj.
Una Mera obleka je meni taka kot da bi zaveso vzel in se vanjo oblekel. Ocitno nimam pojma....
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#2073 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14265 posts

Posted 14 June 2023 - 10:23 AM

Meni tudi niso všeč. Od Mere mi zgleda kot poletni kopalni plašč.

• 0

#2074 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19188 posts

Posted 14 June 2023 - 10:51 AM

Se strinjam!
  • 0

#2075 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86024 posts

Posted 14 June 2023 - 11:20 AM

Meni tudi nic od tega ni vsec (tudi The Base Label ne), predvsem pa se mi zdi, da nizkim sploh ne pase. Primerno se mi pa vseeno zdi za marsikam, zakaj ne.
  • 0

― V. Van Gogh

#2076 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14265 posts

Posted 14 June 2023 - 11:29 AM

Ja, nič ni telirano okoli pasu, so taki punčka kroji.

Jaz drugače obožujem belo in krem, sploh za poletje. Pač vzameš v zakup, da konec dneva ne bo čisto čisto belo več :D

• 0

#2077 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17008 posts

Posted 14 June 2023 - 11:48 AM

Ne samo da so kroji bizarni, tudi cene so čisto adijo in nerazumljive. 

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#2078 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16849 posts

Posted 14 June 2023 - 11:55 AM

Me meni pa ni nosljivo. Kuj vse usrano. Imam rada belo samo....ne samo da se umaze ker je vse predolgo se scasoma tudi natrga, strga in obrabi.
Sem pa mislila pomojem od base label ja, pac tisto zavesasto.
Ta od Adriane je pa ko bathrobe ja.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#2079 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14265 posts

Posted 14 June 2023 - 01:12 PM

Ne samo da so kroji bizarni, tudi cene so čisto adijo in nerazumljive. 

To itak, ceprav verjamen, da so cene, zaradi slo. izdelave visje. Ne vem pa, ce toliko.
  • 0

#2080 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86024 posts

Posted 14 June 2023 - 06:13 PM

To itak, ceprav verjamen, da so cene, zaradi slo. izdelave visje. Ne vem pa, ce toliko.

Glede na njihov lifestyle … Razen ce jim je to hobi.

Tixi ti deluje tecna in naduvana ali njen tip? Meni je po enem podcastu za odtenek manj antipaticna, ampak se vedno precej.

Marko Alpner (fotograf) ima veckrat “zanimive” videe, kako se je vozit s kolesom po Lj. Ob danasnjem sem se spomnila na izjavo od Anouk zadnjic. Bolj kot mirno uzivanje, je nepozornost na promet in slusalke v usesih pri nas delanje samomora. :lol:
  • 0

― V. Van Gogh

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users