Ideje & svetovalnica za moderiranje naglavnega okrasja
Posted 23 October 2009 - 10:36 PM

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 23 October 2009 - 10:37 PM
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 23 October 2009 - 10:39 PM

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 24 October 2009 - 01:37 AM
pa daj to še svet n vido, čuj!
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 31 October 2009 - 11:39 AM

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 31 October 2009 - 11:51 AM
A jih češeš me pranjem ali takrat ko so že suhi?
Posted 31 October 2009 - 11:55 AM

Posted 31 October 2009 - 12:13 PM
Češem jih nikol ne, ko mam balzam gor jih s prsti prečešem pa kar je vozlov jih odvozljam.
Od Keire frizura mi je všeč ampak mi ne paše preča če je na sredini ali blizu sredine.
Ora, ne bom jih likala, sem mela enkrat neki podobnega, navdušenje me je minilo zelo hitro, pa tudi samo če je malo vlažno se takoj spet skodrajo

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 31 October 2009 - 12:23 PM
Katero zadevo za oblikovanje pa daješ gor?
Posted 31 October 2009 - 12:23 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 31 October 2009 - 12:25 PM

Posted 31 October 2009 - 12:29 PM

Bom pokazala

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 31 October 2009 - 12:41 PM
Drgač mi je pa všeč od Keire frizura ja.
A lah date kakšen link kje iščete frizure?
Posted 31 October 2009 - 04:28 PM
Malo počaki, ti bo _planet_ zihr neki našla.

Damn, I'm loosing my grip.

Frči ti si naravna rdecelaska? Imas lase in polt na ta nacin. Kako je meni to vsec!

Posted 31 October 2009 - 05:23 PM
Daljši lasje žal ne pridejo v poštev ker se mi začnejo lomit in cepit

Ko so definirani tkole zgleda, je pa slikano tole junija.

Bom poiskala še sliko ko mu frufru

Posted 31 October 2009 - 05:44 PM

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 31 October 2009 - 05:48 PM

Aja, zanimivo Frčica, res deluje naravno celotna kombinacija!
Vsec mi je tole definirano! Zelo! Sej vem, da se navelicas ene in iste frizure, ampak meni trenutno ne pade na pamet nic uporabnega, kar bi ti lahko frizuro spremenilo na bolje.

Posted 31 October 2009 - 06:59 PM

2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users