Jump to content

Photo

Plusi & Minusi

• Please log in to reply
6083 replies to this topic

#2061 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 04 April 2007 - 08:58 PM

-sredi grozljive gužve, natrpanosti in odgovornosti nam je profesor komorne (sicer velik bedak) uvalu dva nastopa, vsak od njiju pa je en dan pred testom, ki ga morem nujno pisat 4. Seveda pričakuje intenzivne vaje čez vikend (kako bo razočaran twisted.gif
-utrujena sm in morem še dosti nardit, vsaka stvar me spravi ob živce
-pečejo me oči
-jutri imamo z orkestrom koncert v zemonu, cel dan gre vija sad.gif Pa lih ob četrtkih mam proste popoldneve

+ostajam optimistična
+imam 56 kil in pol in sm zadovoljna (kar je nenavadno)
+pozne ure in izčrpanost mi očitno dajejo navdih za pisanje seminarkse smile.gif

• 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#2062 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 05 April 2007 - 01:12 PM

+ House-u, ker se neizmerno zabavam ob gledanju
+ fantu, ker je izredno spreten z besedami in še s čim, hihi
+ sebi, ker se še kar spoznam na računalnik in me ne more kr vsak nategnit - to so zaj že ugotovili v eni rač. trgovini, kjer sem reden gost/kupec in me tudi drugače obravnavajo
+ planom čez poletje

- Prison Break-u, ker se spreminja v zeeeh telenovelo
- dvojnim merilom
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#2063 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5194 posts

Posted 05 April 2007 - 03:38 PM

+ mal lažje diham dons k je sonček pa vse skup mal manj depresivno

- spet sm mogla kuhat - a mam lohk vsaj en dan vsaj 2 uri frej no?!
- edini sošolc k ve skor celotno zgodbo z mojim lubijem, se obnaša kot da je zaljubljen vame in se me je dons skoz neki dotiku in se slinu okrog ... AAAAAAAAA, halo, točn ve, da hočm lubija nazaj, da ga totalno ljubim in da se mi trenutno gravža vse kar je moškega spola, pa ni on, in pol mi kr neki najeda. dej no, ne morš bit tak rolleyes.gif
- pogrešam ga, pogrešam ga, nazaj ga hočm. zdej. cry.gif
- zjutri so mi povedal, da sm pol ene naloge na kolokviju totalno zajebala, ker sm neki narobe odvajala. neki čist osnovnga. tko da zdj razmišlam, da bi se res začela z glavo butat ob zid al pa kej podobno bolečega. if the inside is hurting why not hurt the outside too?
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#2064 Rory

Rory

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 947 posts

Posted 05 April 2007 - 04:40 PM

- učenje
- jutrišnji test latinščine
- izčrpana sm, totalno! in fizično in čustveno...
- on, ker je pač tak kot je
- šla bi na en koncert pa nekako ne morem, ker je jutri šola

+ best frendica+ena sošolka
+ lepo vreme, upam da bo ju3 tudi tako
+ podaljšan vikend in neki plani
+ CNTM
+ ju3 si bom spet uzela čas samo zase
  • 0

#2065 TiTa

TiTa

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3327 posts

Posted 06 April 2007 - 09:08 AM

+podaljšan vikend in vsi plani, ki jih imava s fantom za te 3 dni
+sonček
+na trebuhu se mi že rahlo poznajo trebušnjaki oz. 6pack
+plani da bom čez kako leto,dve imela čist svojo hiško

- ni
  • 0

#2066 SiQsI

SiQsI

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 916 posts

Posted 06 April 2007 - 09:52 AM

+sooonček
+do ponedeljka frej in lahko bova skos z lubijem skupi... jeeeeeeeeee
+moja 'bivša' šefica

-tale 'nova'služba je en svetovn nateg
-res ne vem kje mene vedno najdejo da me okol prnesejo, pa prov hinavsk
-opravljanje
  • 0
Biti to kar smo, in postati to, kar smo zmožni postati, to je edini cilj življenja.

#2067 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 06 April 2007 - 03:04 PM

- mati, ki je živčna in pol se spravlja k nekim delom in poleg jamra in preklinja in dela s totalno jezo... naj gre rajši spat, bo boljše za vse
- melanholija all over
- ljudje, ki mislijo, da imajo opasen smisel za humor, pa ga pač nimajo in izpadejo debilčki

+ ko sem sama doma
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#2068 Šišyka

Šišyka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1412 posts
  • Interests:copranje in izdelava nevarnih zvarkov :P

Posted 07 April 2007 - 07:51 PM

- strah pred prihodnostjo
- ene zadeve iz preteklosti me še zdj preganjajo in nism zmožna pozabt in it naprej
- nobenga cajta, ko pridem dam takoj letim drugam
- matematka
- ena kolegica me včeri zvečer ni poklicala (sam okej ji oprostim, ker se ji vrjetn res ni dal vn, je že cel dan jamrala de jo vse boli)
- ena druga kolegica, k se je z njo zmer kr fajn na msnju pogovarjat v živo pa ne zna dveh stavkov skupi spravt, men je pa tud bedno skoz čvekat tja v tri dni
- kr naenkrt morm mal pred peto zju3 vstajat (čisti šok ampk sj se bom navadla)
- sobo mam po maminem mnenju v razsulu in zato stalno teži nj jo pospravm

+ služba
+ sobotni popoldnevi pred tvjem
+ podaljšan vikend
  • 0
IPB Image
Če imaš nekoga rad, ga imaš zmeraj, ne glede na danes, jutri ali včeraj. Če imaš nekoga rad, ga imaš vedno in preprosto rad, za to ni čas merilo!

#2069 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 07 April 2007 - 07:55 PM

- velikonočna hrana. (Slabo mi postane, ko se spomnim kaj bi mogla jest bruh.gif )
- Gužva bo zdaj v šoli

+ Današnji shooping
  • 0

#2070 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 07 April 2007 - 09:21 PM

+ dan brez učenja
+ sonček
+ včeraj sem spoznala ful uredu tipa
+ bila sem po dolgem času na drinku s frendom, ki se poznava že iz časa oš in je tok fajn
+ ena frendica, ki me še ni pustila na cedilu, in mi je vedno na voljo
+ en ful lep komentar na račun mene, ki mi ful pomeni

- ker vedno odpuščam in me življenje tepe (določena frendica, ki mi naj bi ful pomenila, me je spet razočarala. pa sem že 100x rekla, da ji ne bom odpustila. in taka kot sm, odpustim rolleyes.gif)
- preveč jem te dni

• 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#2071 _Mayckica_

_Mayckica_

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3359 posts

Posted 07 April 2007 - 09:34 PM

+ pohvale glede moje postave kar dežujejo love.gif
+ spet je mal bl toplo
+ zj teli dnevi ko ni blo treba bunde nosit
+ treningi
+ končno sem se tok raztegnla da lahk nardim vse tri špage hooray.gif
+ moj lubi ki je iz dneva v dan večji srček
+ moji starši, ki so res najbolši in jih ne zamenjam za nič na svetu
+ kupla nov depilator, čeprou ga še nism sprobala (reva sm, vem blush2.gif )

- na treningu sm čudn nogo nazaj popuzala in mi je še noht na po... boliii unsure.gif
  • 0
Dance...when everything is falling apart, and you have nowhere to go, just turn on the music and let you feelings flow

#2072 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 07 April 2007 - 10:56 PM

QUOTE(Princeska @ 7. 4. 2007 - 22:21) View Post

- ker vedno odpuščam in me življenje tepe (določena frendica, ki mi naj bi ful pomenila, me je spet razočarala. pa sem že 100x rekla, da ji ne bom odpustila. in taka kot sm, odpustim rolleyes.gif)

Lej, če te je spet razočarala potem enostavno odidi. Reci ji da bi rada mir. V življenju lahko marsikej zamudiš, če pozabiš odpuščati zaradi neke trapaste koklje, ki te venomer izkorišča. Saj poznaš, skozi eno uho noter, skozi drugo ven. Pa te sčasoma ne bo več prizadela. A me razumeš? =)

+ denarno varčevanje
+ zmernost pri hrani
+ občutek varnosti

- na živce mi grejo trapaste muhe, mušice in vsa butasta leteča bitja (razen čebelic in čmrljev)
- zamera
- večni boj s čokolado
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#2073 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5194 posts

Posted 08 April 2007 - 08:20 AM

- mela sm kr ene čudne sanje: najboljša ženska kar jih poznam, zlo iskrena prijateljica me je pustila na cedilu oz. me na nek način zignorirala
- ne morm spat, oz. lahko spim ampak spim samo 7 ur al pa kej tazga, kar mi je totalno premal in nikol nism med vikendi spala samo do pol 8ih
- prešpricala bom veliko noč pri stari mami, ker nočem bit v bližini nobenega nadležnega sorodnika, ki me bo spraševal kaj je šlo s fantom narobe (nism še prpravlena na to)
- rada bi bla še z njim
- ne vem kaj nej nardim, da se bo spet zaljubu vame, da bo hotu še enkrat probat in spremenit stvari
- rada bi nehala sploh razmišlat o njem dokler ne ugotovi kaj hoče, al pa vsaj nehala jokat
- moja mati je tečna že 3 dni skup in skoz samo neki utruja
- kolegica se obnaša kot da je z mano in tretjo kolegico kaj narobe, ker mava pač par svojih for, ker greva vsak dan za vsaj 1 uro na sprehod, odjebala pa naju je ta prva in ma čas za sprehod mogoče 1x na teden, če se ji slučajno da
- 3/4 sveta mi gre na živce, z mano na prvem mestu

+ z enim sošolcem se iz dneva v dan bolj zafrkavava in sm prov vesela da me mal v boljšo voljo spravla že sam s tem k obstaja in se pogovarja z mano
+ s tem istim sošolcem sva se zmenla, da bova dons prek msn-ja družno rešvala neke naloge, ker nobenmu ne grejo glih najboljš od rok
+ zvečer mamo odbojko in smo se že zmenl, da bomo pol zginl na eno doooolgo pijačko in že komi čakam, ker so to res v redu folki
  • 0

#2074 sajk

sajk

Nebodigatreba :)

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts
  • Interests:Motorizem, fitness, tek, strelstvo, čedne forumašice :D itd.

Posted 08 April 2007 - 08:29 AM

+ motocross, končno
+ prijatelji
+ cirkus s prenovo strelišča gre menda kljub vsemu h koncu

- lahko kar začnem iskat kodo artikla ročke za sklopko
- eni kolegi znajo najedat (j* bowling v motocross sezoni biggrin.gif)
- preveč reči me mika/zanima

• 0

#2075 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25917 posts

Posted 08 April 2007 - 08:45 AM

+podaljsan vikend
+pomlad, ker bo kmal poletje
+soncni dnevi
+tek, telovadba
+zafrkancije s prjatli
+Tik me ne ignorira vec cist na celi crti laugh.gif
+sama doma, blažen mir

-bolecine v misicah (z 20 min na 50 min pilatesa ni tok nedolzn prehod k bi si clovk mislu)
-kup stvari za solo
-nezmoznost karkoli se pomenit pa izvest
-premal cajta
-blizina cerkve in glasni zvonovi, k bojo ocitno dns cel dan razbijal
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#2076 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 08 April 2007 - 09:59 AM

+ preživljanje časa z mojimi starši in bratom (da mi ni treba nič delat - sem kot častna gostja) smile.gif
+ petkovi večeri, ki so zadnje čase precej pestri
+ Woody Allen in njegovi filmi, ki mi vedno znova polepšajo dan

- moja brezbrižnost glede določenih zadev
- en moj znanec (človeška neumnost res ne pozna meja)
- televizija

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#2077 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 08 April 2007 - 11:03 AM

QUOTE(URŠKA @ 7. 4. 2007 - 21:56) View Post

Lej, če te je spet razočarala potem enostavno odidi. Reci ji da bi rada mir. V življenju lahko marsikej zamudiš, če pozabiš odpuščati zaradi neke trapaste koklje, ki te venomer izkorišča. Saj poznaš, skozi eno uho noter, skozi drugo ven. Pa te sčasoma ne bo več prizadela. A me razumeš? =)

vem... hvala Urška.

• 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#2078 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29719 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 08 April 2007 - 11:15 AM

že spet .... smile.gif

+ kava
+ frajcajt
+ spanje do sitega
+ spomini, še sploh, če me preplavijo kar tako iznenada, recimo med umivanjem zob .... luškano smile.gif
+ komaj čakam, da vidim stanovanje .......

- grlobolja še kar vztraja
- ko me kdo prosi za nasvet in sem enostavno nemočna, ker predlagam kako radikalno možnost, za katero vem, da se proseča oseba ne bo nikoli odločila
- včasih mi je žal, da folk kar izgineva brez pojasnil in potem, ko kaj rabijo, pa pridejo nazaj trkat in jokcat .... ma, marš nekam! twisted.gif

princezin, ne se sekirat zarad ene zajedalske izkoriščevalske koke, ti samo strumno zri naprej in ji naslednjič mirne duše pokaž jezik! wink.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#2079 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5194 posts

Posted 08 April 2007 - 03:38 PM

+ začela bom nazaj igrt kitaro pa puzzle bom do konca sestavla (jutr sicer, ker morm čez dobri dve uri na odbojko, pa do takrat ne bom mela časa) - and that's a promise
(in ja, priznam da je to zato, da mu bom lohk šla pol podoknce pet twisted.gif )

• 0

#2080 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 08 April 2007 - 05:47 PM

+ obetajo se dinarci
+ izleti ki me čakajo woot.gif
+ ful dobro se razumem z nekaterimi ljudmi
+ hormoni me dajejo devil.gif

- spet so nam nametal neke izpite, ko sem že celemu svetu obljubljala kako ta mesec nimam nič in sem fraj
- eni se zadnji čase ful čudno obnašajo in se mi prav ne da z njimi ukvarjat
- občasna osamljenost
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users