Noter ne nesi nič razen nekaj denarja in mogoče telefon. Ker te bodo stvari samo obremenjevale, če boš bila v skrbeh in morala paziti, da jih ne izgubiš. V poštev pride manjša torbica,
ampak tiste za čez ramo niso najbolj 'komot'. Jaz ponavadi vzamem nekaj denarja, dam v žep in gremo. Noter pa potem kupim kakšno pivo ali vodo.
Lepo se imej. Poskusi priti čimbližje odra, če ti pa ne bo uspelo pa glej, da boš imela relativno dober razgled (na oder). Uživaj.
0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)
Hvala Kinky Veš kaj je, midve bova šli že dopoldan, tako da bom za jest ziher mogla nekaj vzet, ampak bom pojedla vse preden se odprejo vrata itak, tako da notri ne bom jemala ničesar, razen vode. Ker od 17.30 do konca koncerta, je kr nekaj časa, nočem dehidrirat No ali pa bom notri kupila, kot je predlagala Marmelada.
Rada bi imela tudi fotkič sabo, kako je sploh s tem, dovolijo?
0
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Naredi kakšno fotko s telefonom raje, ker itak ne boš nikoli slikala tako dobro kot profesionalci, ki so v foto pitu. Pa še digitalec boš vlačila s sabo.
Omeji stvari na najnujnejše, kakšen snack v žep, vodo pa tam dobiš, pač daš tisti denar, raje kot da dehidriraš.
0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)
V soboto sem bila na Michael Buble-ju v Londonu in je bilo fuuuuul fajn! je zelo charming in simpatičen, itak sem umirala. Emocioniram se za vsako stvar, kako se ne bi za to. Pa srčki so padli name, ko so jih spuščali:) Danes popoldne sem se vrnila in bi šla nazaj:(
Moja Jenniferka in Lionel Richie (moje otroštvo in simpatičen do bola, velikokrat je bil gost na ita tv) imata jutri koncert v Hyde Parku! Če bi vedela, bi ostala:(
Let me introduce myself. My name's Robbie Fucking Williams, and for the next 2 hours, your ass is miiine. Torej, kot vas večina že najbrž ve, sem bila včeraj na Robbiju v Zagrebu.
S kolegico sva od doma štartali malo po deveti uri, prispeli tam ob poldne. Sva šli takoj pogledat kakšna je situacija pred stadionom in ker ni bilo še žive duše, sva šli na kosilo in nekaj spit.
Ob cca 14h sva se postavili pred vrata, je že bilo nekaj ljudi, čeprav jih je večina raje posedala v senci, jaz pa sem se takoj postavila v »vrsto«. Ko so odprli vrata se je začel boj za preživetje, dobesedno. Punce so histerične začnejo tečt prit vhodu, saj veste kako to gre, takrat smo bile hitrejše kot maratonci pomojem No valda jaz tudi, in pridem pred oder in vidim da je še vedno prostor v prvi vrsti na sredini in sem mislila da sanjam, haha. Potem se moraš držat tiste ograje, ker te sicer prerinejo stran, jaz sem se je držala kot za stavo. Oder je bil fantastičen, enak kot v vseh drugih etapah na tej turneji, veličasten. Videla sem iz prve vrste seveda vse, bila sem 3 metre stran od njega .
Notri so nas spustili ob 16h, ob cca 18h (ko je bil DJ) je začelo močno pihat, stvari so letele po odru, bobni so se majali. In ker to ni bilo dovolj je potem začel še deževati.. Večinoma je rosilo, ampak nekaj časa tudi dobesedno lilo. Stadion se je v trenutku spraznil – tribune so bile praaazne, folk je šel pod streho. Vztrajale smo samo me v Red Zone. Varnostniki so nas prosili nas gremo domov ker niso mogli več tam stat na dežju, haha. Ohladilo se je fuul. Jaz sem bila, tako kot vsi, v kratki majici, lase sem imela tako mokre, da sem jim ožemala, še gate sem imela mokre. Ampak se nismo dali Jaz sem bila ziher, da bodo zdaj odpovedali koncert, vse mi je dol padlo. Deževalo je še potem, ko je bila predskupina, potem pa, preden je prišel Robbie je počasi ponehalo – mejbi je rosilo prvih nekaj njegovih pesmi samo. Na srečo, res, jaz sem mislila da imam že uničen koncert, zeblo me je kot cucka. Na srečo mi je potem ena posodila jakno in je bilo super, sem imela potem to oblečeno cel koncert, čeprav se je potem ogrelo, je bilo spet za kratke rokave, čim je nehalo padati. Tako da sem bila kot kmetica s tisto jakno ampak ja..who cares, če ne bi umrla pomoje.
Koncert je bil fantastičen, jaz kaj takega še nisem doživela, je pa tudi res, da nisem bila na dosti koncertih. Trajal je dobri 2h, ogromno efektov (3D Robbijeva kovinska glava na kolescih, ki se pelje po odru in iz katere spustijo ven ogroomno balonov, tonee svetlečih trakcev, ki so na začetku se usuli na oder in prve vrste publike, ognjemet na koncu pesmi Angel, etc.) O tem, kakšen show je naredil Robbie ne bom izgubljala besed, lahko si pogledate Youtube videe iz letošnje turneje, jih imate kot solate. Bala sem se, glede na to, da je bil to eden zadnjih datumov v tej turneji, da bo utrujen (za kar, sem brala na FB, so se punce pritoževale ravno par dni nazaj, v Avstriji, se mi zdi), ampak ni bilo niti sledu o tem.
Kakšen stik ima on s publiko, to je nekaj neverjetnega. In publika z njim. Videlo se je, da je nad publiko navdušen, prijetno presenečen (ni bil še nikoli v Zagreb) in čeprav to vsem reče, se je videlo, da je bilo res pristno in iskreno. Po zadnji pesmi (Angels) je ostal na odru in pel s publiko, medtem ko je njegov band že šel v zaodrje. Rekel je, da mu je žal da do zdaj še ni koncertoval tukaj in da naslednjič vsekakor spet pride.
Koncert ni bil razprodan, je bil pa dokaj poln (35-40k). Organizacija slaba. Meni so iz Eventima en dan prej sporočili, naj pikiram na vhod D, ker je najbližji Fan Pit zoni, ko pa sem prišla tja (ob 14h popoldan! nas je varnostnik spodil, češ da še ni pripravljeno in da naj pridemo nazaj ob 16h ko se odprejo vrata. C'mon, kje ste to še videli, da ne smeš čakat pred vhodom že pred uro odprtja vrat!? Vhodi sploh niso bili označeni, NIČ, pač prosto po prešernu, pa bila samo 2 vhoda (namesto 4, kot je bilo rečeno) – za vse skupaj! In šele tadva sta se notri potem razdelila na Fan Pit in travnik. Ampak ja, balkan pač.
Takoj na začetku koncerta sem mu po zraku poslala poljubček on pa mi je poslal en naughty pogled ahaha, komaj čakam da pridejo videi ven, da si še enkrat ogledam! Vrhunec koncerta zame pa je bil takrat, ko je med pesmijo Hot Fudge stal na odru ravno pred mano in pel. Punce so stegovale roke, kot jih pač vedno, češ naj se pride rokovat s publiko. Moja pozicija je bila približno pred stopničkami, ki vodijo dol iz odra (tistimi, ki jih uporabljajo tehnični delavci ali security) in kar naenkrat mi Robbie pošlje enega njegovih pogledov, se mi nasmeje in se na hitro spusti dol po stopničkah, se ustavi 10 cm od moje face in me objame, aaaaaaaaw. Besede moje frendice: »Kaj je bilo to? Najprej ga vidim na odru, čez 2 sekundi pa ga zagledam kako stoji 10 cm pred tabo in te objema«. Aahahah
Jaz pa čisto zmrznila. Namesto da bi izkoristila trenutek in mu na hitro dala ljupčka (čeprav je fant reku, da me pusti če bi bil na usta, ahaha) zdaj mi je tako žal, debil sem pač. Ampak se zgodi, evforija, adrenalin. Posnela nas je tudi kamera, tako da smo bili na velikem zaslonu. No jaz sem imela mokre lase, kot cucek, po celem dnevu sonca in potem še dežja in vetra, v oni jakni, hahah, ampak ok, who cares, tudi on je bil moker haha
Definitivno ena lepših izkušenj, žal mi je da sem večji del njegove kariere že zamudila. Če bo imel še kakšno turnejo, definitivno grem, zdaj samo še čakam na naslednji koncert, naslednje tako doživetje <3. Car je. Največji.
Še vedno sanjam, ne morem dojet, da sem bila na koncertu od Robbija v 1. vrsti in da me je objel.
Tukaj, na cirka 5:45 (se vidi tudi takoj na prvi strani posnetka, haha, božemili kakšna sem). To je bilo edini krat, da je šel dol z odra, slab posnetek, ne vidi se vsega, upam, da bo še kej.
Sarah, WOW! Jaz sem takoj nate pomislila, ko se je ulilo (prav še ostalim sem rekla: tamle dol je ena soforumašica, bošček) Mi smo imeli sedeže direkt pod zgornjo tribuno in smo bili cel čas na suhem.
Meni je bilo sicer 2006 boljše, je dal Robbie še več od sebe pa še bolj poreden je bil Pa takrat pogled na stadion ni bil tako žalosten. Škoda, da ni bil razprodan. V parter bi šlo še enkrat toliko ljudi. Je pa še vedno eden boljših entertainerjev!
0
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Jaaa, haha, pa ko je začelo pihat (takrat tebe pomoje še ni bilo) je bil grave, vse je letelo po odru, bobni so se majali, jaz sem mislila evo, da se to zdaj zruši na nas, smo mrtvi Stadion se je v trenutku spraznil, ko sem pogleala nazaj na tribune ni bilo več nobenega, totalno prazno, samo mi iz Red Zone smo vztrajali. . Varnostniki pa so bili face, tam so stali pred nami, nas prosili naj gremo domov, ker ne morejo več .
Sicer ni bil sold-out ampak je bilo kar polno, 45.000 ljudi.
0
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
to odtehta celodnevno praženje na soncu na betonu, čakanje, in vse. Čustva, emocije, ki jih doživiš na takem koncertu v sprednjih vrstah (si upam trditi, da zadaj ni nikoli tako), ti povrjejo vse to tisočkrat.
0
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Včeraj je bil koncert (Trnfest), kjer so nastopali Jello Biafra and The Guantanamo School of Medicine.
Moj je komentiral, da je pa to bil sigurno eden od top5 koncertov v življenju.
Starost poslušalcev je bila menda krepko nad 30 (je rekel, da bi se upal trdit, da je bilo povprečje celo blizu 40). Da je bilo super vzdušje, pevec je menda fenomenalen.
So pa poleg svojih komadov igrali tudi največje uspešnice Dead Kennedysov. Med komadi pa je izražal svoje politično mnenje (predvsem proti Ameriki).
Najprej je hotel mene peljat, ampak nisem bila ravno navdušena, saj poznam mogoče 3 pesmi Dead Kennedysov. Zdaj mi je pa pošteno žal
0
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Hehe, jaz sem tudi sprva nameravala it, ampak sem si potem premislila, predvsem, ker sem pričakovala full gužvo. Se spomnim Laibach pred leti tam, in je bilo za znoret, na koncu smo se kar obrnili in
šli drugam na pivo.
Lepo, da je koncert uspel, in da je bilo vzdušje.
0