All about Steve - katastrofa. V iskanju solidne komedije sem še enkrat več naletela na film, za katerega bi bilo bolje, da nikoli ne bi ugledal luči sveta. Igra je katastrofalna, scenarij tudi, nič ni zanimivega.

SPLOŠNA RAZPRAVA o FILMIH in priporočila
Posted 30 September 2013 - 03:21 PM
Posted 30 September 2013 - 04:12 PM
To je misija nemogoče, najti nekaj pametnega. Raje še enkrat poglej Dumb & Dumber, boš imela več od tega.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 30 September 2013 - 04:16 PM
Res je. Resno ugotavljam, da so te novodobne komedije eno veliko sranje. Tu in tam se znajde kakšna svetla izjema, ampak generalno gledano pa je vse skupaj ena velika žalost.
Posted 30 September 2013 - 04:17 PM
Jaz sem jih pogledala že res najmanj 20 teh novodobnih, niti ene solidne ni, če je povprečna si že lahko srečen, res. Jah nič, bomo pa Despicable Me gledali.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 30 September 2013 - 04:28 PM
Ja, risanke so na srečo še vedno na nivoju.
Nazadnje sem gledala Hotel Transylvania in je prav simpatičen. Sicer ni iz piedistala izpodrinil nobene mojih najljubših risank, ampak je dostojen izdelek ob katerem se zabavaš.
Žal pa je tretje nadaljevanje meni zelo všečnega Madagascarja: Madagascar 3: Europe's Most Wanted skropucalo. Zgodba je karnekaj, sploh ne sledi zgodbi prvih dveh filmov, liki izgubijo tisto kar jih je delalo posebne in zanimive. Novi liki mi niso všeč. Tjulenj Stefano me je s svojim več kot očitno fake italijanskim naglasom močno živciral. Škoda, da se niso bolj potrudili, ker bi lahko bila res dobra triologija, tako pa žal zadnji del močno pokvari vtis.
Posted 30 September 2013 - 08:46 PM
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 30 September 2013 - 08:48 PM
V slednjem boš mogoče uzrla celo mene ali reo.
Posted 30 September 2013 - 08:52 PM
?
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 30 September 2013 - 09:18 PM
AP, ja, nanjo sem tudi jaz pomislila. Ampak ona je znala biti humana, pa jaz sem jo v splošnem imela ful rada, veliko je naučila.
Jaz sem pred kratkim gledala Harold & Maude. Mešani vtisi.
Posted 30 September 2013 - 09:26 PM
Jaz sem včeraj gleala Into the Wild. Recenzije se mi sicer ne da pisat, ampak moram povedat, da mi je bil všeč. Edino malenkost predolg.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 30 September 2013 - 09:38 PM
AP, ja, nanjo sem tudi jaz pomislila. Ampak ona je znala biti humana, pa jaz sem jo v splošnem imela ful rada, veliko je naučila.
Ja, je znala bit. Bila je ful stroga in vsi so imeli do nje strahospoštovvanje. Jaz ravno zadnje čase ugotavljam, da ne glede na to, da sem imela nemščino tisto bogo 3, se dejansko še FUL spomnim in celo uporabljam.
Posted 30 September 2013 - 11:43 PM
Jaz sem včeraj gleala Into the Wild. Recenzije se mi sicer ne da pisat, ampak moram povedat, da mi je bil všeč.
Edino malenkost predolg.
Meni je bil tudi odličen.
Posted 01 October 2013 - 07:39 AM
Jaz pa enostavno moram še enkrat pohvalit American Beauty. Včeraj sem film slučajno našla na TV in ga ponovno pogledala (po moje že četrtič). To mi je pa nekaj najboljšega sploh.
Totalno nori liki (in vsi več kot odlično odigrani), odbita zgodba in fenomenalen razplet.
za mene čista 10/10
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 01 October 2013 - 07:41 AM
?
Haha, nič drastičnega, malo smo statirali .
Posted 01 October 2013 - 03:23 PM
Posted 02 October 2013 - 12:57 PM
Run Fatboy Run - prijetno presenečenje. Sicer ni noben poseben presežek v svojem žanru, je pa po kopici katastrofalnih komedij, ki sem jih pogledala v zadnjem času gledljiva in zabavna. Kot zanimivost, režiral ga je David Schwimmer alias Ross iz Friendsov.
Posted 03 October 2013 - 10:41 AM
Predvsem se je zredil kot svinja.
Posted 03 October 2013 - 10:56 AM
Posted 03 October 2013 - 07:50 PM
Pogledala Čefurji raus!
Moram reči, da je pa to en izjemno povprečen film. Sem upala na več. Ni slab, ni pa npr. tiste sorte kot je bil Outsider, ki ga z
veseljem pogledaš večkrat, si zapomniš citate, itd. Bo pozabljen.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users