Jump to content

Photo

TIGI

• Please log in to reply
3345 replies to this topic

#2041 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 01 April 2008 - 04:52 PM

Nadbedne akcije.
Pozdravljam!
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#2042 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86017 posts

Posted 01 April 2008 - 04:57 PM

Jaz sem pa silikone popolnoma opustila, in mi je brezzveze, da bi jih občasno uporabljala, škoda las.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#2043 BusyBee

BusyBee

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1401 posts

Posted 01 April 2008 - 08:57 PM

Sam res majo total butaste akcije ... evil.gif
  • 0
Strength is the capacity to break a chocolate bar into four pieces with your bare hands -- and then eat just one of the pieces. (Judith Viorst)

#2044 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 02 April 2008 - 06:03 AM

Js bi si pa kupla brunette godness pa nevem kaj naj z manipulatorjem.Bi si katera delila to?
  • 0

#2045 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 02 April 2008 - 07:20 AM

Jaz bi ga vzela za fanta, ampak se butl namerava zdle v kratkem čist totalno na kratko postrižt. rolleyes.gif Pa ma zdej tak lepo mal daljšo čupo in bi mu Manipulator tud fajn prišel za delat frizuro.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2046 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 02 April 2008 - 08:55 AM

Ja, jst bi tud mela goddess šampon, sam me tale manipulator bega. Kakšen pa je kej ta manipulator? A je za kej?
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#2047 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 02 April 2008 - 09:08 AM

Hvalabogu bedne akcije laugh.gif

Drugače imam pa glede silikonov čist drugo mnenje. Sem nardila več kot mesečno kuro sam s Harologi šamponi in balzami, pa potem O&H (saj ta nima silikonov,ne?). Pa so bili moji lasi trdi, brez življenja, v glavnem čudni. Potem pa sem prejšnji teden spet dala Klas silikon gor, pa je čist drugače...par ljudi me je celo vprašalo če sem bila pri frizerju. Saj vem, da je to od vsakega posameznika odvisno, ampak meni odgovarjajo.
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#2048 exotica

exotica

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 693 posts

Posted 02 April 2008 - 10:17 AM

jaz tudi zadnja dva meseca ne uporabljam vec silikonov, pa moram rect, da so moji lasje v slabsem stanju kot so bili s silikoni. Definitivno se vrnem na silikone...Mojim lasem s blond prameni zelo odgovarjajo, pa ne glede na to ali je lazni efekt ali ne.
  • 0

#2049 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 02 April 2008 - 04:41 PM

Ne me strašit, lihkaj sm nehala silikone uporabljat. tongue.gif
  • 0
Memento mori.

#2050 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19992 posts

Posted 02 April 2008 - 04:46 PM

Jst mislim, da je to eno vmesno obdobje, ko po dolgem času prenehaš z uporabo silikonov, s katerimi so bili lasje navidezno videti bolj zdravi smile.gif . Upam vsaj biggrin.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#2051 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 02 April 2008 - 04:51 PM

QUOTE(exotica @ 2. 4. 2008 - 11:17) View Post

pa moram rect, da so moji lasje v slabsem stanju kot so bili s silikoni

Lasje niso v slabšem stanju, ker silikon ni negovalen. Samo zdej se pač brez silikonov vidi dejansko stanje las, kar silikon zakriva. Vsaj veš na čem si ...

• 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2052 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts

Posted 02 April 2008 - 04:56 PM

Dilema, ljubica, vedno me potolažiš. smile.gif
  • 0
Memento mori.

#2053 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 02 April 2008 - 05:04 PM

Ah, jst bom vzela goddess šampon, fantu bom pa manipulator dala. smile.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#2054 exotica

exotica

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 693 posts

Posted 02 April 2008 - 05:19 PM

ja DiLeMa verjetno je res kot pravis...samo jaz si ne nameravam nehat delat blond pramenov, ker mi je moja barva idealna tongue.gif tko da ce hocem met res take lepe lase, bom morala spet ocitno po silikonu posezt...druge resitve ne vidim rolleyes.gif
  • 0

#2055 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 02 April 2008 - 05:56 PM

QUOTE(DiLeMa @ 2. 4. 2008 - 16:51) View Post

Lasje niso v slabšem stanju, ker silikon ni negovalen. Samo zdej se pač brez silikonov vidi dejansko stanje las, kar silikon zakriva. Vsaj veš na čem si ...

To je potem nekaj takega, kot to, da dajemo maskaro na trepalnice, senčko na veke itd. laugh.gif Razmišljam sam...

• 0

#2056 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 02 April 2008 - 06:00 PM

Niti ne, ker silikon zakrije dejansko slabo stanje las, medtem ko trepalnice pred nanosom maskare niso poškodovane, razcepljene in tko.
  • 0

#2057 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 02 April 2008 - 06:01 PM

So pa kratke in uboge laugh.gif Al pa puder isto. Mah...saj ne bom več dolgo blond sleep.gif
  • 0

#2058 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts

Posted 02 April 2008 - 08:05 PM

QUOTE(exotica @ 2. 4. 2008 - 18:19) View Post

ja DiLeMa verjetno je res kot pravis...samo jaz si ne nameravam nehat delat blond pramenov, ker mi je moja barva idealna tongue.gif tko da ce hocem met res take lepe lase, bom morala spet ocitno po silikonu posezt...druge resitve ne vidim rolleyes.gif

Jaz hočem videt tvoje laske. oops.gif Slikaj prosim! (da te lahko z vprašanji zasujem v ustrezni temi, tukaj smo že tko preveč ot. ) cool.gif

Da nebom čisto mimo, jaz sem si pa zdaj (v marčevski) končno naročila OH. thumbup.gif Čeprav sem vedela da je količinsko šampona in balzama ogromno, me je velika embalaža useeno presenetila. Diši pa mi ne rolleyes.gif . V bistvu mi je vonj tako močen in sladkoben da mi že direkt smrdi. Ampak okej, če bo učinek tako dober kot pravite mnoge, bom tudi js zadovoljna. tongue.gif
  • 0
Memento mori.

#2059 exotica

exotica

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 693 posts

Posted 02 April 2008 - 08:25 PM

hehe ma sej niso nic posebnega...blond prameni...ampak meni so vsec...DiLeMi tudi tongue.gif ...ti bom na ZS poslala slikco
  • 0

#2060 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 02 April 2008 - 08:26 PM

Ja, Exotica ima krasno blond barvo las, v bistvu sploh niso ono vidni prameni, ampak izgleda kot taka kraaaasna prelivajoča svetlo blond. wub.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users