Jump to content

Photo

Pudri

• Please log in to reply
3354 replies to this topic

#2041 Jeannette

Jeannette

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1241 posts

Posted 01 November 2008 - 08:35 PM

Meni se je pri NC15 zdel podton nevtralen. Ne bi mogla rečt, da je vlekel na rumeno, ker če ne ne bi bil zame. Roza pa tudi ni bil, ker so rozasti NW.
Ampak tale najsvetlejši, ni prav tista že mrtvaška barva polti, vsaj meni se ni zdel no.
  • 0
500-krat ti lahko povem....

#2042 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 02 November 2008 - 09:02 AM

Jeanette kaj imaš mogoče podobno polt na kateri od teh dveh Dileminih slikic?
  • 0

#2043 Jeannette

Jeannette

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1241 posts

Posted 02 November 2008 - 11:15 AM

Ma ja, bi rekla, da mam dokaj podobno, če ne še malce svetlejšo.
  • 0

#2044 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 02 November 2008 - 11:46 AM

A pri drugi sliki?
  • 0

#2045 Jeannette

Jeannette

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1241 posts

Posted 02 November 2008 - 03:26 PM

Ja, pri drugi. (ampak saj več, da je to bolj okvirno, ker se po slikah ne da lih barve določit).
Ma jaz mislim, da če si tako kot DiLeMa na 2. sliki, vzemi NC15.
  • 0

#2046 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 02 November 2008 - 03:35 PM

Nekaj medprvo in drugo sem ampak je itak zima, zato bom še malce svetlejša, tak da mislim da bom res vzela kar NC15..
  • 0

#2047 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6790 posts

Posted 02 November 2008 - 03:49 PM

Jaz sem ful,ful svetla pa mam NC20 in je ful svetel. Trenutno uporabljam NW20 pa mi je OK.

Mislim, da sem nekje v MAC temi, jaz vse to poslikala že.
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#2048 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 02 November 2008 - 03:55 PM

Joj zdaj sem spet čisto zmedena laugh.gif Bom poiskala slikce Eli.
  • 0

#2049 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6790 posts

Posted 02 November 2008 - 03:59 PM

Meni je punca, ki mi je prinesla, rekla, da je NC15 res belo bel in da mi ja ne priporoča.
Naj raje vzamem NC20.

Pa še to, še enkrat poudarjam, meni se zdi (lahko da nimam prav), da NW-ji, nimajo tako izrazitega roza podtona, kakor imajo npr.NC-ji. Jaz sicer imam rumen podton (bolj kot roza), pa mi nekako NW lepše ustreza. Ko mi zmanja mojega, bom po moje kupla NW15.
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#2050 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 02 November 2008 - 04:10 PM

Eli nisem našla tvoje slikce pa sem pregledala celo MAC temo(nisem brala vsakega posta ampak sem se ustavljala pri slikicah in nekaterih postih).

Našla sem tole slikico(zgoraj naj bi bil Niveain puder #Vanilla, spodaj pa mac-ov studio fix NW15)
http://www2.cudovita...c...ost&id=4297

EDIT:Našla sem slike Eli.
http://www2.cudovita...h...1411&st=220
NW se mi zdi precej temen..NC pa preveč rumen in pretemen.(i m a mess oops.gif , pojma nimam kaj naj..do 6. moram sporočit odtenek)
  • 0

#2051 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 02 November 2008 - 08:09 PM

Glej, tle ne boš nič dosegla, ket ti lahko vsaka reče neki druzga (pač različno dojemamo odtenke). Ne glej tolk slik, ker ni realno. NC je svetlejši kot na fotkah od Eli, slike pač mal popačijo. Lej, če ti rečem, da je meni še malo presvetel in da mi vsi pravijo, da je NC15 dobesedno BEL, pol ne vem kak ti še naj pomagam. NC15 bi bil kvečjemu zame na drugi sliki (ko sem resnično b-e-l-a v faco), pa še takrat bi jaz raje vzela NC20, da ne bi izgledala ko truplo. Sicer je meni gladko vseeno kaj vzameš, da ne boš misla, da te skušam na vse pretege prepričat za NC20, ampak po mojem mnenju bo NC15 presvetel. Aja, pa še to - NC20 ni tak rumen, častna beseda. Jaz sovražim pudre, ki so tak rumeni, ko da imaš zlatenico. Za moje pojme je ta puder BEŽ z miniminiminiminimalnim rumenkastim podtonom, ki pa meni ful lepo ubije nezaželjeno rdečico.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2052 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 02 November 2008 - 08:26 PM

nr,
jaz ti predlagam, da se zapelješ do Graza (na koncu koncev ni daleč) in v real, sama preveriš odtenke. Ker je res, kot je rekla DiLeMa - vsak drugače dojema odtenke. Tudi vse svetle polti niso enake. Zato jaz nikoli ne bi kupovala pudra kr tako, "na oko", preko neta.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#2053 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 02 November 2008 - 08:28 PM

Jaz tudi glasujem za NC20, če že hočeš pomoč. Ta odtenek je precej univerzalen in ga ima ogromno punc, vem da to zdaj popolnoma nič ne pomeni, ampak ne vem no.. pomoje bi jaz vzela tega, razen če nisi res ekstremno bela, ampak to že toliko bela da pri nas komaj komaj dobiš puder.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#2054 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 02 November 2008 - 08:30 PM

Meni sodeč po slikah (MU, kjer se vidi npr. čelo) sploh ne deluje ZELO bela, da bi mogla met dobesedno bel puder. Sicer niso slike ravno odraz popolnoma realnega stanja, ampak vseeno bi pa opazila, če bi bila mrtvaško bela. ;-)
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#2055 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 02 November 2008 - 08:32 PM

Saj zato, naj vzame dvajsetko, 15-ka ji bo, POMOJE, pretemna.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#2056 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 02 November 2008 - 08:38 PM

Misliš presvetla?
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2057 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 02 November 2008 - 08:40 PM

Ja ja itak, pardon. biggrin.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#2058 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 03 November 2008 - 06:35 AM

Okej, se bom res odločla za NC20.
Hvala vam babe za nasvete kiss1.gif

• 0

#2059 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 11 November 2008 - 05:16 PM

Dilemin opevani Dior Diorskin Forever (upam, da je pravo ime) je na moji svetlopolti sošolki oranže, mljask! biggrin.gif Zjutraj očitno pozabi zabrisat črto in je tako lep neprehod iz oranžnega na bež videt oops.gif .
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#2060 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17599 posts

Posted 12 November 2008 - 03:49 PM

Kakšen je Vichy NormaTeint najsvetlejši odtenek (koliko svetlejši od Nude, in če je primeren za sneguljčice)?
Mi je dala prodajalka v lekarni testerje nude odtenka, pa sem jo vprašala še za nasvetlejšega... ta pa mislim, da bo preveč bel... jap, my ass rolleyes.gif nisem imela energije jo prepričati v nasprotno, zato tudi nič rekla (pa je sicer bila zelo prijazna gospa, ker mi je zraven dala še polno drugih vzorcev).

Doma sem sprobala puder, seveda mi je izrazito pretemen. Ima pa prijeten vonj in dobro se maže.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users