A Shambala?

Restavracije/lokali - dobre in slabe kritike
Posted 05 January 2016 - 08:56 PM
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 05 January 2016 - 09:18 PM
Ne, Chuty
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 06 January 2016 - 06:17 PM
Ja, pa baje tut jedi niso več vse iste. Vse so zajebal.
After all this time?
Always.
Posted 06 January 2016 - 06:49 PM
Ja, jaz še zdaj nisem povsem prebolela.
Ja, futr je pri meni šibka točka
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 29 January 2016 - 09:51 PM
V Ljubljani na Viču pri tramvaju je že par mesecev odprta francoska pekarna/slaščičarna La Brioche, lastnika sta iz Francije in imata ful okusne stvari, izbira je ogromna, meni so sploh všeč njihove slane stvari, razne zelenjavne pite... sladkarije pa itak.
Posted 29 January 2016 - 10:30 PM
Ja, se strinjam. Končno pravi francoski rogljiček!
Posted 29 January 2016 - 10:36 PM
Men je najboljši tisti z marcipanom, omg!
Posted 30 January 2016 - 08:41 AM
Oo, zakon. Sem jo že videla sicer, ampak nisem vedela, da je avtentična. Pri nas se NIKJER ne dobi pravi pain aux raisins, ta pa vsaj zgleda zaenkrat tako kot mora
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 02 February 2016 - 06:02 PM
Uporabna stran: http://gostilne.delo.si
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 02 February 2016 - 09:04 PM
V Ljubljani na Viču pri tramvaju je že par mesecev odprta francoska pekarna/slaščičarna La Brioche, lastnika sta iz Francije in imata ful okusne stvari, izbira je ogromna, meni so sploh všeč njihove slane stvari, razne zelenjavne pite... sladkarije pa itak.
Zadnjič sem čisto naključno zavila tja. Kupila sem neko slano pito z gorgonzolo in lososom. Zelo dobro, ampak cena se mi je pa zdela kar visoka, mislim da 2,30 € za tisti manjši košček.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 02 February 2016 - 09:48 PM
Pablo Picasso
Posted 02 February 2016 - 09:55 PM
Samo takšne so na splošno cene, nima Mlinar recimo nič ceneje. Seveda je pa v tistih "domačih pekarnah", ampak so tudi sestavine cenene, rogljiček za moj okus pa zanič.
Pa jaz raje dam nekaj deset centov več, če je tako kot mora biti.
marmelada, vse stvari z lososom so vedno dražje.
Posted 02 February 2016 - 10:22 PM

Mlinar se je pa meni vedno zdel ful poceni. Burek je 1 € pa ravno prav velik je za enega.
― V. Van Gogh
Posted 02 February 2016 - 10:34 PM
Mož mi pravi, da se je Mlinar precej podražil.
Posted 02 February 2016 - 11:05 PM
Meni je Mlinar ful brezvezen. Čeprav če pomislim, ne vem kdaj me je nazadnje kaj preveč impresioniralo v slovenskih pekarnah. Verjetno v 4. razredu OŠ, ko smo imeli pri nas v mestu eno res dobro pekarno, kjer so imeli božanske brioše s čokolado, ampak je žal kasneje zaprla svoja vrata.
Pablo Picasso
Posted 03 February 2016 - 08:52 AM
Seveda je pa v tistih "domačih pekarnah", ampak so tudi sestavine cenene, rogljiček za moj okus pa zanič.
Mučim se, kaj si hotela povedati s tem stavkom. Brez uspeha...
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 03 February 2016 - 09:01 AM
Da je v kvazi domačih pekarnah (kjer je lastnik Ajet Murixi) okus rogljičkov zanič, ker uporabljajo cenene sestavine.
Posted 08 February 2016 - 06:44 PM
Za darilo sem dobila od Zvezdarja večerjo/kosilo za dva in ima med ponudniki par všečnih, pa me zanima, če katera iz izkušenj predlaga, kaj od tega je "najboljše".
Gostilna Repovž
Dvor Jezeršek
Vila Podvin
Restavracija Oštarija
Vsi ti zgoraj našteti imajo 5 sončkov iz Nedelovih ocen, če se ne motim.
Posted 08 February 2016 - 07:19 PM
Hevea ti bo priporočala Vilo Podvin. Jaz bi izbrala to ali pa Jezerška.
― V. Van Gogh
Posted 08 February 2016 - 07:42 PM
Ja res ti bom Ostalega pa ne poznam.
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users