Jump to content

Photo

hujšaj z mano:)

• Please log in to reply
2378 replies to this topic

#2041 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 19 April 2014 - 08:00 AM

Ponavadi so osnova banane, da me nasitijo, dam recimo 3, zraven pa vse možno, kar je trenutno doma: maline, jagode, jabolko, kivi, pomaranče.

Zmešam z vodo. Včasih dodam malo rastlinskega mleka, ali pomarančnega soka, ščep cimeta, ingver, itd. :) Če imam svežo, dodam še pest špinače. :)

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#2042 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11861 posts

Posted 19 April 2014 - 08:03 AM

Aha ja, super.

V drugo temo bi mogli it s smutiji, se opravičujem.

• 0

#2043 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19160 posts

Posted 19 April 2014 - 08:04 AM

Kako dolgo si potem sita?

• 0

#2044 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 19 April 2014 - 08:08 AM

Do 12h ponavadi, ali pa še malo manj. :) Če dam več banan, potem se sita malo dlje.

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#2045 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 19 April 2014 - 08:22 AM

Mene pa smoothiji ne nasitijo, max za kakšno uro, pa dam notri tudi oreščke. Zato si jih zdaj ne zmiksam več, ampak raje narezano pojem.

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#2046 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11861 posts

Posted 19 April 2014 - 08:47 AM

Men ful spodbudijo apetit, ampak če dam notri avokado in zelenjavo je ful boljše.

• 0

#2047 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19160 posts

Posted 19 April 2014 - 08:50 AM

Frčica, probaj enkrat namesto oresckov dati žlico kokosovega masla.

• 0

#2048 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 19 April 2014 - 08:53 AM

Se mi kar želodec obrne :D ne predstavljam si. sori

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#2049 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 19 April 2014 - 09:02 AM

:D :D Saj jaz tudi raje grizem, Frčica, to je super, saj se prebava začne že v ustih. Jaz malo kombiniram, malo smoothijev, malo tako. :)

• 0

#2050 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17294 posts

Posted 19 April 2014 - 12:22 PM

To s kokosovim maslom bom pa probala, sem že razmišljala o tem. Včasih dam arašidovo maslo. Manjka mi notri ali maščoba ali beljakovine. Drugeča je sam šečer in si lačen takoj.

• 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#2051 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19160 posts

Posted 19 April 2014 - 12:43 PM

Probaj, saj se ga sploh ne okuša.

• 0

#2052 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15176 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 19 April 2014 - 12:54 PM

Chia semena in vlaknine (otrobi, lanena semena) podaljšajo občutek sitosti.

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#2053 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85962 posts

Posted 19 April 2014 - 12:56 PM

Ampak mascoba in beljakovine se cisto drugace prebavljajo, kot sadje.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#2054 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17294 posts

Posted 19 April 2014 - 01:18 PM

Misliš po času ali poti? 100 let je že od biologije :D Saj tudi sadje se drugače od sadja (odvisno od deleža fruktoze, ki se drugače od glukoze...).

• 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#2055 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85962 posts

Posted 19 April 2014 - 01:42 PM

Po času. Sadje gre takoj iz želodca, v kombinaciji z drugimi živili pa obstane tam, dokler se to ne prebavi, in zato zavre.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#2056 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15176 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 19 April 2014 - 02:00 PM

To sem pa tudi že jaz hotela pripomniti. Saj je pred kratkim Anouk prilepila en link v zvezi s tem: klik

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#2057 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19160 posts

Posted 19 April 2014 - 02:55 PM

Ja, sadje je najboljse jesti samostojno, to je res.
  • 0

#2058 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17294 posts

Posted 19 April 2014 - 04:20 PM

:slap: Pa to sem že vedela nekoč.

• 0

Tumblr

#2059 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 24 April 2014 - 02:48 PM

A ve katera, koliko maščob, beljakovin in OH naj bi se pojedlo?

Jaz si vse pišem v aplikacijo Myfitnesspal, ki mi priporoča OHjev 150g, maščob 40g in 60g proteinov. Je to vredu? Jaz po tej logiki skoraj vsak dan pojem premalo ohjev in preveč proteinov, občasno tudi kakšen gram preveč maščob.

včeraj npr. sem pojedla 115oh, 52 mačob in 80 proteinov

predvčerajšnjim114 oh, 47 m in 65 proteinov

v ponedeljek 141/61/53

Koliko maščob nujno rabiš s stališča topnosti vitaminov itd.?

• 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#2060 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 24 April 2014 - 03:26 PM

Pa glede na to, da pojem premalo vlaknin, bi bilo verjetno dobro, da za zajtrk jem ovsene kosmiče v manjmastnem jogurtu :turned: . Fant je to navado že osvojil, meni pa kar ni pa ni do tega...

• 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users