Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#2041 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 24 September 2007 - 02:59 PM

se čisto strinjam s tabo Dilema! Jaz vedno potem globoko obžalujem ko se pobrije. In pasem mulo še cel dan, kako mi je lahko kaj takega nardil laugh.gif res taka mini neobritost mi je strašno seksi
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#2042 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 24 September 2007 - 03:35 PM

Ne prenašam sošolke ampak niti ne toliko zaradi vizualne grozote ampak zaradi psihične. Ne prnesem je res ne, če bi ji lahko vrgla kamen v glavo vem, da bi bolj mirno spala!
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#2043 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 24 September 2007 - 05:50 PM

Dobila sem že drugo nespodobno povabilo in spet odklonila. Sami slinkoti okol mene. Gravž evil.gif .
  • 0

#2044 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25921 posts

Posted 24 September 2007 - 06:07 PM

kako se odpovedat sladkarijam, če dobiš original nutello in maš v omarah/hladilniku vse za palačinke?

nikakor cool.gif .

pšenična polnozrnata moka (zelen žakelj z belimi pikcami) - zadej je recept - in taprava nutella ... odnesl me je v sedme, ne druge sfere love.gif ... poleg tega, da me je v hipu nehala glava bolet laugh.gif. priporočam - vredno greha! yahoo.gif blush1.gif eat.gif njam.gif
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#2045 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 24 September 2007 - 06:36 PM

Totaaalno me je razpizdila teta, ki je ena tistih, ki rada vtikuje svoj gobec tja, kjer je nič ne briga, deli pametne nasvete, drka ljudi okoli sebe v glavo, je najbolj pametna, vsem hoče vlivat neko slabo vest, itd. Mogli bi vsi živet po njenih načelih, prepričanjih... za vsako najmanjšo stvar bi jih mogli poročat, itd. Sama je pa največji debil daleč naokoli in seveda sam svoj gospodar - drugim pa tega ne dovoli, ona bi bila gospodar še za vse nas in mislila namesto nas, a ne. In seveda, noben, razen mene, ji ne upa kaj nazaj rečt - bože sačuvaj, a ne! Lepo ponižno treba prenašat vse njene idiotske izpade. Za koji kurac??!!
Se pardoniram za vulgarnost, ampak ne prenesem teh stvari in kooomaj čakam, da se skidam že enkrat iz teh gluposti.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#2046 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29721 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 24 September 2007 - 07:32 PM

oooooo, jenna - opis tvoje tete je takorekoč identičen opisu tete in babice mojega bivšega ... da niste kaj v sorodu. tongue.gif

spovedujem se, da imam močno mentalno željo po tem, da bi se končno vpisala v aerobiko (imam možnost hodit na vadbo takorekoč pod stolpnico, pa se mi še tega ne da .... oops.gif), ampak, da bi dejansko kej nardila, da do tega pride .... no, to je že druga zgodba, a ne. smile.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#2047 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32332 posts

Posted 24 September 2007 - 08:13 PM

Drezam v bivšega... ne vem, kaj mi je twisted.gif
  • 0

#2048 TiTa

TiTa

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3327 posts

Posted 24 September 2007 - 08:19 PM

-s bivšim kar ni miru, mater če bo kdaj mir
-prijatelj me je tako lepo polubčkal in se nepričakovano ljubosumno odzval na eno zadevo
  • 0

#2049 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 24 September 2007 - 08:27 PM

QUOTE(_M_ @ 24. 9. 2007 - 21:13) View Post

Drezam v bivšega...

Da. ermm.gif Čeprav je pa pasal. biggrin.gif
  • 0
I'll place my bets and hope I'll always win
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#2050 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5194 posts

Posted 24 September 2007 - 08:28 PM

Dečkotu sm ful za brezveze zatežila - ker si neskončno ogromn želim, da bi me objev, ker jokam že zadnji dve uri. Preklela sm naše zdravstvo, ker so dedu odrezal palec na desni nogi in ga poslal domov, čeprov je mogoče 5% možnosti, da mu ne bojo odrezal noge pod kolenom in bi mu blo v vsakem primeru dost bolš v bolnci, ne pa da ga matrajo še s tem, da ga bojo vsak dan vozil do Lj in nazaj. In ga ful boli, logično, in se mi tok smil, da ne morm druzga ko jokat. Povrh vsega je moja mami popolnoma neuporabna, ko pride do krvi in tega - dedu se je pa že 2x ful ulil, od tega enkrat ko so ga prenesl na postlo v spalnci in je blo vse po tepihih in to - pa dobr, to mi ni blo problem pomit. Bolj mi je grozn to, da je revež v plenicah, ker ne sme nč premikat noge in to in ne bo mev kej počet te dni, dokler se mu vsaj mal ne zacel, če se mu bo in se mi smil v dno srca. Za povrh vsega je dečko šu v Lj. pa ne da bi k men pršu in me stisnu k seb, ampak bo rajš spav v lj - ja, se strinjam, no big deal, ampak men je bla to samo še pika na i, ker sm psihično na psu. Poleg tega smo bli do zdele 2 uri brez elektrike, da je bla mera polna.
Povrh vsega se mi zdi, ko da se zapiram pred njim zato ker se mal vseen bojim, da bo šlo pr operaciji kej narobe in da pol ne bom mogla hodt in se mi zdj zdi, k da nočm, da se zdj preveč naveže name, če bo pol pač situacija slučajno taka.
Skratka - spovedujem se, da nism mal bl egoistična, ker bi včasih dost manj najedala, če bi gledala nejprej nase, pol pa šele na druge. Pa tole zveni k da sm ušla iz kšne mehiške limonade. I suck down.gif
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#2051 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 24 September 2007 - 08:36 PM

Buggy, tvojemu dedu želim čimprejšne okrevanje brez zapletov. Tebi pa tud veliko egoizma in optimizma wink.gif console.gif
  • 0

#2052 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 24 September 2007 - 08:43 PM

.
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#2053 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15735 posts

Posted 24 September 2007 - 09:00 PM

Buggy in Adriane console.gif .
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#2054 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 24 September 2007 - 09:50 PM

QUOTE(Adriane @ 24. 9. 2007 - 21:43) View Post

razočarana sem nad njim. Prav globoko...
Ne da se mi več sad.gif

console.gif

IPB Image

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#2055 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 24 September 2007 - 10:26 PM

Grozno in predvsem grdo ljubosumno sem se odzvala na nek dogodek in me je sram. Počutim se tako prazno zaradi tega, še huje pa je, ker sem nekoga prizadela.
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#2056 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 24 September 2007 - 10:59 PM

Mela bi "Lady Heather's Box" in jst bi bila seveda lady Heather. oops.gif
  • 0
I'll place my bets and hope I'll always win
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can

• Guests

Posted 24 September 2007 - 11:12 PM

Js sm pa razocarana. Sm se odjavljala od izpitov in odlasala do konca, zdaj ko sm na enga hotla it, so mi ga pa prestavli na tak datum, ko ne morem. Pa mislila sm da mi bo ena kolegica prinesla racunalnik iz amerike, pa zdaj ne more. Pa na faksu so uvedli za tretje letnike en noro dober program, ki se ga ne morem udelezit, ker sm ze absolvent. Da ne omenjam dejstva, da nimam vec tk grozno dolgo do konc faksa, pa nimam pojma kaj bom pol, nimam sluzbe, ki bi bla vsaj v priblizni zvezi s tem, kar bi rada delala, vpisat se bom mogla na socialno al kaj in bom se en nezaposlen luzer. Ajoooooj, kam gre to moje zivljenje?? cry.gif
  • 0

#2058 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23303 posts

Posted 25 September 2007 - 12:18 AM

Slab dan sm mela. Pisni izpit mi je šel ful slabo. Pa sem se učila in imam občutak, da znam, vsaj nekaj. Na prejšnjem roku mi je pa šlo ful fajn in sem prišla na ustnega, pa sem padla. Zdaj me je pa čisto zamorilo in sem kar spokala domov. Ne vem, al je bil ta rok res težji, al sem bila samo tako neprespana in zmedena in me je panika zgrabla, ker mi je na koncu še časa zmanjkalo. To je najtežji izpit v tem letniku in zdaj ob neuspehu me spet preletavajo črne misli o tem, da bom spet kaj zarila faks. Pa še v novem študijskem letu so uvedli neke blesave spremembe in mam naslednji rok šele januarja in potem bo vse na kupu... Joj, ko bi se znala odnavadit tega sekiranja v brezveze. sad.gif Pa jezi me, ker so nekateri profesorji tako kretenski, na vsakem faksu se najde kak tak primerek. Nas jebajo v glavo brez potrebe. Nimamo mi študentje nič od tega, oni pa tudi ne. Lahko bi se mal zamislili, ko vidijo, da imajo študenti probleme z določenim izpitom in bi mal olajšali kriterije. Ehh...

Še dobro, da me moj super novi dečko mal potolaži.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#2059 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18468 posts

Posted 25 September 2007 - 07:31 AM

QUOTE(izabela @ 25. 9. 2007 - 0:12) View Post

... na faksu so uvedli za tretje letnike en noro dober program, ki se ga ne morem udelezit, ker sm ze absolvent. Da ne omenjam dejstva, da nimam vec tk grozno dolgo do konc faksa, pa nimam pojma kaj bom pol, nimam sluzbe, ki bi bla vsaj v priblizni zvezi s tem, kar bi rada delala, vpisat se bom mogla na socialno al kaj in bom se en nezaposlen luzer. Ajoooooj, kam gre to moje zivljenje?? cry.gif

Poslušaj, Izabela, takole na daleč, kaj hudiča te ovira, da se ne narediš Francoza in ne greš na tisti program, ne da bi komu na dolgo in široko pravila, v katerem letniku si. Ne vem, kaj študiraš, ampak če se malo vzameš skupaj in razmisliš, sem ziher, da bi se pokazalo kaj ustreznega. console.gif Tole res ni za jokat. Pa saj ti ne govorim nič novega...

• 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#2060 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 25 September 2007 - 09:08 AM

včeraj doživela spet en emotional breakdown...posledica je bilo še 2 urno cmerjenje v postelji, kateremu so sledile še težave z dihanjem. Res sem vsekana, da se takole psihiram. Čist preveč hitro se počutim ogroženo. Poleg tega imam tolko skrbi nad glavo, da nevem kako se mi bo uspelo izmotat iz tega.
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users