Spovednica
Posted 24 September 2007 - 02:59 PM

Posted 24 September 2007 - 03:35 PM
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 24 September 2007 - 05:50 PM

Posted 24 September 2007 - 06:07 PM
nikakor

pšenična polnozrnata moka (zelen žakelj z belimi pikcami) - zadej je recept - in taprava nutella ... odnesl me je v sedme, ne druge sfere

Posted 24 September 2007 - 06:36 PM
Totaaalno me je razpizdila teta, ki je ena tistih, ki rada vtikuje svoj gobec tja, kjer je nič ne briga, deli pametne nasvete, drka ljudi okoli sebe v glavo, je najbolj pametna, vsem hoče vlivat neko slabo vest, itd. Mogli bi vsi živet po njenih načelih, prepričanjih... za vsako najmanjšo stvar bi jih mogli poročat, itd. Sama je pa največji debil daleč naokoli in seveda sam svoj gospodar - drugim pa tega ne dovoli, ona bi bila gospodar še za vse nas in mislila namesto nas, a ne. In seveda, noben, razen mene, ji ne upa kaj nazaj rečt - bože sačuvaj, a ne! Lepo ponižno treba prenašat vse njene idiotske izpade. Za koji kurac??!!
Se pardoniram za vulgarnost, ampak ne prenesem teh stvari in kooomaj čakam, da se skidam že enkrat iz teh gluposti.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 24 September 2007 - 07:32 PM

spovedujem se, da imam močno mentalno željo po tem, da bi se končno vpisala v aerobiko (imam možnost hodit na vadbo takorekoč pod stolpnico, pa se mi še tega ne da ....

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 24 September 2007 - 08:13 PM

Posted 24 September 2007 - 08:19 PM
-prijatelj me je tako lepo polubčkal in se nepričakovano ljubosumno odzval na eno zadevo
Posted 24 September 2007 - 08:27 PM
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 24 September 2007 - 08:28 PM
Povrh vsega se mi zdi, ko da se zapiram pred njim zato ker se mal vseen bojim, da bo šlo pr operaciji kej narobe in da pol ne bom mogla hodt in se mi zdj zdi, k da nočm, da se zdj preveč naveže name, če bo pol pač situacija slučajno taka.
Skratka - spovedujem se, da nism mal bl egoistična, ker bi včasih dost manj najedala, če bi gledala nejprej nase, pol pa šele na druge. Pa tole zveni k da sm ušla iz kšne mehiške limonade. I suck

Posted 24 September 2007 - 08:36 PM

Posted 24 September 2007 - 09:00 PM

Posted 24 September 2007 - 09:50 PM
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 24 September 2007 - 10:26 PM
Posted 24 September 2007 - 10:59 PM
Mela bi "Lady Heather's Box" in jst bi bila seveda lady Heather.

Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 24 September 2007 - 11:12 PM

Posted 25 September 2007 - 12:18 AM

Še dobro, da me moj super novi dečko mal potolaži.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 25 September 2007 - 07:31 AM
... na faksu so uvedli za tretje letnike en noro dober program, ki se ga ne morem udelezit, ker sm ze absolvent. Da ne omenjam dejstva, da nimam vec tk grozno dolgo do konc faksa, pa nimam pojma kaj bom pol, nimam sluzbe, ki bi bla vsaj v priblizni zvezi s tem, kar bi rada delala, vpisat se bom mogla na socialno al kaj in bom se en nezaposlen luzer. Ajoooooj, kam gre to moje zivljenje??

Poslušaj, Izabela, takole na daleč, kaj hudiča te ovira, da se ne narediš Francoza in ne greš na tisti program, ne da bi komu na dolgo in široko pravila, v katerem letniku si. Ne vem, kaj študiraš, ampak če se malo vzameš skupaj in razmisliš, sem ziher, da bi se pokazalo kaj ustreznega.

ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 25 September 2007 - 09:08 AM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users