piercing
Posted 05 June 2007 - 06:54 PM
Posted 05 June 2007 - 07:29 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 06 June 2007 - 07:37 PM

Ana kam boš ti šla & kako si prepričala starše ?
Posted 06 June 2007 - 07:41 PM

Posted 06 June 2007 - 08:07 PM
Posted 06 June 2007 - 08:08 PM

Posted 06 June 2007 - 08:32 PM
Posted 06 June 2007 - 08:34 PM
Posted 06 June 2007 - 08:42 PM

Posted 06 June 2007 - 08:42 PM
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 06 June 2007 - 08:49 PM
sem htela objavit samo izrezek jezika, a pride precej gravžno, zato limam kar celo faco. JBG
Edit: Sem pripopala kar celo, še prijatla, ker se mi zdi blazno posrečena slika. Barve v ozadju...

Attached Files
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 06 June 2007 - 08:51 PM
crna: Sej, a ni ze to dost velika tragedija, ce se zgodi, da ti dolocen del jezika otopi? Ni to neki, da mislis "ah pa pac samo tam ne bom vec cutila, ane."
laLa: Ima ga Adriane, upajmo da nam se postreze zeljene informacije.
Drugace pa je tudi moj takoj za to stvar, tuki ni problema...itak, ker lupcki pa ratajo baje cisto ena nova dimenzija dozivljanja. Kaj se cakam sploh ane, jaz pa mencam in se obotavljam...maybe someday zberem pogum.
Posted 06 June 2007 - 09:06 PM

Edino, kar lahko povem še, je postopek, ki pa je itak enak kot vsepovsod drugje.
Jezik ti pošprica z zadevo, da ti ga malo omrtvi in z iglo prebode. Ne boli nič, le čuden občutek je, ker prav čutiš kak igla gre skozi nekaj mesnatega. Čisto drugo kot pri popku ali kje drugje.
Čez par minut ti začne teči malo krvi, a nič hudega. Boleti začne, ko omrtvilo popusti. Pa spet ni prehudo. Čim manj ga moraš uporabljat, kar je meni blo blazno težko.
Kaki teden maš otečenega. 2 dni sem bla bolj na tekoči hrani. Hitro sem prišla na navadno. Pač rada jem

2 ali 3 tedne sem si po vsaki jedi in zvečer ali zjutraj (morda celo obojikrat) spirala ustno votlino s tekočino Tantum verde, ki sem jo kupla v lekarni. Vse informacije ti dajo, kjer si ga daš delat.
Ni mi žal, da sem si ga dala, čeprav sem zmeraj zatrjevala, da pa nisem taki čeh, da bi si ga. O, ne! To pa že ne!

Tega sicer ne bi več ponovla. Pa ne zaradi bolečine ali česa podobnega, pač pa, ker me te stvari ne privlačijo več tako, kot so me nekdaj (bolj impulzivno tu in tam).
Mi je pa res zelo sexi, a ne na tipih. Mi deluje precej emo/gej varijanta. HAHA Mogoče zato, ker največ takih kalibrov najdeš na rejv sceni, kjer so itak po večini vsi mehki in skoraj, da ne nosijo tangic v obliki slončka, ki pa še blazno opletajo z jezikom. Da bi ja vsi vidli, kak so oni kul.

To, bo to, ja. :/
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 06 June 2007 - 09:42 PM
O ja, to je meni blo bolj zoprno kot bolečina sama (meni ni čisto nič John omrtvičil, namreč) - ko prav v glavi slišiš oni glas, ko prebode.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 07 June 2007 - 09:25 AM

Posted 07 June 2007 - 03:53 PM

Posted 07 June 2007 - 04:25 PM
O, to je pa hitro padla odlocitev.
Lepe bunke mas A. najs barve, prav pase pirs na tvoj jezik:-) Vsec so mi tudi uhancki, pa nasploh si simpatis.
Posted 07 June 2007 - 04:56 PM

Posted 07 June 2007 - 05:35 PM

Pa kaj pol. Daj si ga vseeno. Saj pol pa se bodo mogli navaditi. Meni tudi niso pustli tega huliganskega dejanja, pa sem si ga vseeno dala. Nekaj cajta me je foter ignoriral, te pa čez cajt že začel spraševati, kak te mam to ipd. Čez cajt sta se že navadla... :-)
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users