Jump to content

Photo

piercing

• Please log in to reply
3040 replies to this topic

#2041 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 05 June 2007 - 06:54 PM

Hja načeloma okušaš ob straneh jezika. Na sredi naj ne bi. Je pa možno, da se vse skupaj potem zbere v en živec, ki to ponese do možganov. Ne vem točno, pa v učbeniku nič ne piše...
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#2042 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 05 June 2007 - 07:29 PM

Brbončice so že po celem jeziku, so pa v tkivu še živci in žile, teh ti ne sme predret, ker ti lahko "omrtvi" del jezika, vključno da pač tam ne čutiš niti brbončic. Da pa odpove kar cel čut za dol. okus pa dvomim da je verjetno.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#2043 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 06 June 2007 - 07:37 PM

Jaz bi ga tut mela v jeziku smile.gif Mi je že kr nekaj časa všeč.

Ana kam boš ti šla & kako si prepričala starše ?
  • 0

#2044 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 06 June 2007 - 07:41 PM

Js bi ga tudi v jeziku, joj prejoj. To je men tak sexy, res ono noro hudo. wub.gif Pa na tipih mi je tud čist uuuuuhh ... ah. laugh.gif Sam js si ne upam dat zaradi komplikacij, pa fantu ful ni všeč in krneki ... ne vem. Mogoče pa nekoč ...
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2045 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 06 June 2007 - 08:07 PM

Haha Dilema, mene so že ne vem kolkrat luknjal in ne vem kje vse(po obrazu, da ne bo pomote) ampak za v jezik, pa ne zberem poguma. Je pa tud men to ful sexi. Še bolj se mi je pa s tem lupčkat:)
  • 0

#2046 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 06 June 2007 - 08:08 PM

A ga ima kera, da malo pove kak boli pa kak to poteka vse skupaj ? smile.gif
  • 0

#2047 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 06 June 2007 - 08:32 PM

QUOTE(luciferka @ 6. 6. 2007 - 21:07) View Post

Še bolj se mi je pa s tem lupčkat:)

Jap, I know what you mean. oops.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2048 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 06 June 2007 - 08:34 PM

Kaj je kaj drugače ?
  • 0

#2049 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 06 June 2007 - 08:39 PM

Mene to tudi zanima...
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#2050 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 06 June 2007 - 08:42 PM

Sej o tem smo že enkrat pisali, če se ne motim. Je drugače, ker pač čutiš tisto kroglico, sploh če malo eksperimentiraš z jezikom. In meni je tak erotiš filing, ko se ta kovinska kuglica pač drgne ob moj jezik ... sem sicer samo en večer to preizkušala, že kakšni dve leti nazaj, ampak je blo zelo fino in se mi je kar nekak vtisnilo v spomin, čeprav dečko je bil pa kronani idiot in debil ... although very good looking one. tongue.gif
  • 0

#2051 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15177 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 06 June 2007 - 08:42 PM

Aha. :blush:
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#2052 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 06 June 2007 - 08:49 PM

Moj pravi, da ni nič posebnega. Mogoče zato, ker mam plastične kuglice. Zaradi kovinskih so me bolele dlesni, in ker je zdravje pred izgledom, sem jih zamenjala.

sem htela objavit samo izrezek jezika, a pride precej gravžno, zato limam kar celo faco. JBG

Edit: Sem pripopala kar celo, še prijatla, ker se mi zdi blazno posrečena slika. Barve v ozadju... oops.gif

Attached Files

• 0

Bruce Lee

d035.gif

#2053 black_sweety

black_sweety

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1469 posts

Posted 06 June 2007 - 08:51 PM

crna: Sej, a ni ze to dost velika tragedija, ce se zgodi, da ti dolocen del jezika otopi? Ni to neki, da mislis "ah pa pac samo tam ne bom vec cutila, ane."

laLa: Ima ga Adriane, upajmo da nam se postreze zeljene informacije.

Drugace pa je tudi moj takoj za to stvar, tuki ni problema...itak, ker lupcki pa ratajo baje cisto ena nova dimenzija dozivljanja. Kaj se cakam sploh ane, jaz pa mencam in se obotavljam...maybe someday zberem pogum.
  • 0
[b]Apologizing does not always mean that you are wrong ... It just means that you value your relationship more than your ego. [/[/size]b] [color=#000066][/size]

#2054 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 06 June 2007 - 09:06 PM

Black_sweety: sem več ali manj povedala že vse, kar vem. Sama nisem bog ve kaj razmišljala oz. SPLOH nisem razmišljala, v kaj se spuščam. Težave povezane s tem so mi tuje. Nisem nič nikjer brala. Zgodlo se je pač čisto spontano. 2 leti takega časa nazaj, med izpitnim obdobjem, kjer je itak vse drugo bolj zanimivo kot fax sam. Smo se ga frajle napile, ena je to predlagala in smo stople v akcijo. oops.gif

Edino, kar lahko povem še, je postopek, ki pa je itak enak kot vsepovsod drugje.

Jezik ti pošprica z zadevo, da ti ga malo omrtvi in z iglo prebode. Ne boli nič, le čuden občutek je, ker prav čutiš kak igla gre skozi nekaj mesnatega. Čisto drugo kot pri popku ali kje drugje.

Čez par minut ti začne teči malo krvi, a nič hudega. Boleti začne, ko omrtvilo popusti. Pa spet ni prehudo. Čim manj ga moraš uporabljat, kar je meni blo blazno težko.

Kaki teden maš otečenega. 2 dni sem bla bolj na tekoči hrani. Hitro sem prišla na navadno. Pač rada jem oops.gif Se nisem pustila motit.
2 ali 3 tedne sem si po vsaki jedi in zvečer ali zjutraj (morda celo obojikrat) spirala ustno votlino s tekočino Tantum verde, ki sem jo kupla v lekarni. Vse informacije ti dajo, kjer si ga daš delat.

Ni mi žal, da sem si ga dala, čeprav sem zmeraj zatrjevala, da pa nisem taki čeh, da bi si ga. O, ne! To pa že ne! blink.gif laugh.gif
Tega sicer ne bi več ponovla. Pa ne zaradi bolečine ali česa podobnega, pač pa, ker me te stvari ne privlačijo več tako, kot so me nekdaj (bolj impulzivno tu in tam).

Mi je pa res zelo sexi, a ne na tipih. Mi deluje precej emo/gej varijanta. HAHA Mogoče zato, ker največ takih kalibrov najdeš na rejv sceni, kjer so itak po večini vsi mehki in skoraj, da ne nosijo tangic v obliki slončka, ki pa še blazno opletajo z jezikom. Da bi ja vsi vidli, kak so oni kul. down.gif
To, bo to, ja. :/
  • 0

Bruce Lee

d035.gif

#2055 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 06 June 2007 - 09:42 PM

QUOTE(Adriane @ 6. 6. 2007 - 22:06) View Post
Jezik ti pošprica z zadevo, da ti ga malo omrtvi in z iglo prebode. Ne boli nič, le čuden občutek je, ker prav čutiš kak igla gre skozi nekaj mesnatega. Čisto drugo kot pri popku ali kje drugje.

O ja, to je meni blo bolj zoprno kot bolečina sama (meni ni čisto nič John omrtvičil, namreč) - ko prav v glavi slišiš oni glas, ko prebode.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#2056 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15739 posts

Posted 07 June 2007 - 09:25 AM

Men je tut na tipih ful neapetitlih uhan v jeziku, na ženskah pa zelo všeč. Ful so mi všeč tvoje bunkice Adriane, še bolj pa ti. wink.gif
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#2057 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 07 June 2007 - 03:53 PM

Girlzz v soboto si ga grem dat delaaat biggrin.gif biggrin.gif Če nebom mela časa v soboto, pa v ponedeljek. Can't wait smile.gif Samo me je malo strah - bolečine.
  • 0

#2058 black_sweety

black_sweety

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1469 posts

Posted 07 June 2007 - 04:25 PM

O, to je pa hitro padla odlocitev.

Lepe bunke mas A. najs barve, prav pase pirs na tvoj jezik:-) Vsec so mi tudi uhancki, pa nasploh si simpatis.
  • 0
[b]Apologizing does not always mean that you are wrong ... It just means that you value your relationship more than your ego. [/[/size]b] [color=#000066][/size]

#2059 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 07 June 2007 - 04:56 PM

V jezik si ga greš delat ? OMG.. meni ne pustijo. biggrin.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#2060 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 June 2007 - 05:35 PM

QUOTE(Ana @ 7. 6. 2007 - 17:56) View Post
V jezik si ga greš delat ? OMG.. meni ne pustijo. biggrin.gif

Pa kaj pol. Daj si ga vseeno. Saj pol pa se bodo mogli navaditi. Meni tudi niso pustli tega huliganskega dejanja, pa sem si ga vseeno dala. Nekaj cajta me je foter ignoriral, te pa čez cajt že začel spraševati, kak te mam to ipd. Čez cajt sta se že navadla... :-)

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users