Jump to content

Photo

LUSH

• Please log in to reply
2636 replies to this topic

#2041 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 17 November 2008 - 05:38 PM

jaz mojega FF nič ne lomim, samo malo večjo količino si na podrgnem po mokri dlani, da ne pride puhasta pena, ampak kot en tak kremen sloj in si s tem namažem obraz in nato sperem.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#2042 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 20 November 2008 - 09:27 PM

@Klavdija27, men Keep It Fluffy ful nežno diši, nekako mlečno, pa ylang ylang se kar vonja. Men je ful všeč, tak vsakodneven.

A mogoče že veste, če so že dobili Love Lettuce? Bi si jo jutri šla vzet, pa še Honey Trap vazelin. wub.gif
  • 0

#2043 Izgubljena

Izgubljena

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2544 posts

Posted 21 November 2008 - 06:48 AM

QUOTE(Goddess @ 16. 11. 2008 - 13:39) View Post

Mislim, da so jo ukinil. Neka druga bo namesto nje. Enkrat je ena o tem govorila, se mi zdi da celo v tej temi.

Ah škoda... Meni je prodajalka rekla, da bo zopet v prodaji, če bodo spremenili sestavine. Problem je le v tem, da je trenutno v prodaji samo ena krema za telo, ker so tudi tisto v plastični flaški umaknili.
  • 0
Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno.

#2044 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 21 November 2008 - 03:59 PM

Kdaj pride Snow Fairy gel za prhanje?
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2045 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 21 November 2008 - 07:45 PM

O moj bog! Men je tale Love Lettuce maska čist všeč! Zdej jo morm kr usak dan uporabljat, ker mi hmau rok poteče. Pol bom pa spet novo nabavla. Ampak se je kr dolg časa čistla koža, no zdej je pa fajn (nok nok, potrkam, da se zjutri ne zbudim s tremi mozolji).
Sm pa dubla za darilo tale Christmas Cake Slice milo, ki božansko diši! Bom ga kmalu sprobala.
IPB Image
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#2046 Asha

Asha

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1658 posts

Posted 22 November 2008 - 02:01 PM

Če katero zanimajo trdi parfumi, trenutno imajo Fever, Silky Underwear, Potion (ful močan, kot nageljnove žbice), Honey IWTK in American cream. Je pa na spletni strani, da so dobili tudi Sakuro in pa The Comforter, samo ga ta teden še niso imeli v trgovini.
  • 0
Contented rest, beloved heart's desire,
you are not found in the sins of hell,
but only in heavenly concord;
you alone fortify the feeble heart.
Contented rest, beloved heart's desire,
therefore none but the gifts of virtue
shall have their abode in my heart.
(Simon Jones)

#2047 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11860 posts

Posted 22 November 2008 - 02:18 PM

Snow fairy je že v štacuni.
Jaz sem si kupila Yummy yummy yummy, mi diši ful, spominja me na neko vonjavo iz otroštva, sam se ne spomnim kaj je to blo... vonj na koži mi pa ni všeč, tko čudno po kislem mi smrdi; pa kopalnica tud.
  • 0

#2048 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 22 November 2008 - 02:21 PM

Na spletni strani pa ni. cry.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2049 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 22 November 2008 - 02:59 PM

A se tole (˘˘) že dobi pri nas? Na ameriški spletni strani je že najmanj mesec (klik). Na naši spletni strani so samo božična darila.

IPB Image
Chocolate Santa Bath Bomb

IPB Image
Frothy The Snowman Bubble Bar

IPB Image
Mr. Butterball Bath Bomb

• 0

#2050 Klavdija27

Klavdija27

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 504 posts

Posted 22 November 2008 - 03:51 PM

Same dobrote. Se vidi, da me že dolgo ni bilo v Lushu, ker sploh nisem več na tekočem z novitetami. Imam še toliko zaloge (tudi drugih firm), da imam cel teden slabo vest, če kaj novega kupim cry.gif

Sem pa ful razočarana nad Rub Rub Rub, prvi preizkus je bil super...ampak žal je novega ful težko mešat, ker se vsa težka usedlina, sol usede na dno, in ne moreš lepo premešat soli in gela. Zdaj imam pol flaške skoraj same soli, in nič tekočine. Poleg tega je bila tekočina meni grozna- če rečem mastna, bo premilo...ni kot mastna masažka pač pa kot bi polil po sebi 2 dcl jedilnega olja....kar film se naredi po koži in totalno si masten. To opaziš pa šele, ko celega razmažeš po koži, ne že prej, ko tankaš na dlan. Po njem sem porabila še izdatno količino drugega gela za tuš, da sem to zdrgnila iz sebe. Mi je pa sol všeč, čeprav drobna, je zelo groba- tiste usedline na dnu vsaj, in fajn spolira, a to lahko naredim tudi sama z drobno mleto kuhinjsko...Skratka, zadnja dva poskusa z Rub Rub Rub in Lemslip so mi bili grozni in definitivno tega nikdar več ne kupim.

Na splošno grem ta praznike kupit samo Snowshowers žele, ker je enostavno njam.

• 0

#2051 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 22 November 2008 - 03:57 PM

Ati in Dragica sta bila v Avstriji v Lushu in sta mi prinesla katalog. Imajo pooolno nekih zanimivih kopalnih kugl, za katere nisem še nikoli slišala in mi delujejo totalno njami.
Klavdija, kako diši Snow Fairy? Jaz bi ga ful vzela, ker ima baje neke majhne bleščičke. oops.gif
  • 0

#2052 Klavdija27

Klavdija27

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 504 posts

Posted 22 November 2008 - 04:03 PM

Dilema, če ga želiš zarad bleščic, boš pa ful razočarana. Nima jih. vsaj v tekočini ne. So pa, če obrneš gel na glavo, so nalimane na dno, take mavrične...samo v samem gelu jih nikjer ampak res nikjer ni. Vonj Snowfairy je "enak" milu Godmother. Meni diši po pocukranih slivah in sadju. Bonbončkast, girly. Večini je najboljši v izboru, meni nič posebej uau, sem se ga mogla navadit, je pa zanimiv.Všeč mi je, kak potem koža diši po njem, sveže in sadno sladko. Pa lepo gost je, lepo se peni. primerjat ga ne bi mogla s čim znanim, jaz osebno sem upala, da bi dišal enak kot kak drug, a ni nič podoben ne Yummy yummy, ne Think Pink ne Rockstaru, ne American cream...
  • 0

#2053 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 22 November 2008 - 04:06 PM

Do kdaj pa je dosegljiv? Do konca decembra ali dlje?
  • 0

#2054 Klavdija27

Klavdija27

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 504 posts

Posted 22 November 2008 - 04:10 PM

Ne vem...jaz sem ga "lani" kupila mal po novem letu, samo sem mela srečo, zadnjo zalogo sem dobla, pa še to so imeli samo 250 ml. Probaj čimprej, ker je precej popularen in hitro razprodan.
  • 0

#2055 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 22 November 2008 - 04:28 PM

Danes sem šla po Love Lettuce in nimajo!!! ohmy.gif Čez pribl. 14 dni dobijo. Mi je hotla pa takoj poturit Mask of magnity sam nism vedla, če je sestavinsko dobra. ermm.gif
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#2056 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 22 November 2008 - 04:50 PM

MOM je meni super, pa zelo podobna kot LL.

Klavdija, hvala za info. SF si privošim sredi decembra, ko imam rojstni dan in bo dotok denarja. Prej ne morem, ni dinarčkov zdle. Upam, da bodo še imeli ...
  • 0

#2057 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17606 posts

Posted 22 November 2008 - 05:57 PM

Snow Fairy je tekoč, ne? Kako pa diši?

Zbiram ideje za božično/novoletno darilo, pa rabim nekaj da bo dišalo vsem biggrin.gif
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#2058 Klavdija27

Klavdija27

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 504 posts

Posted 23 November 2008 - 03:07 PM

Matilda, samo par postov nazaj smo že debatirale o tem cool.gif
  • 0

#2059 Schneeta

Schneeta

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 128 posts
  • Interests:http://www2.lepa-si.com/tabla/index.php?act=UserCP&amp;CODE=24<br />Uredi nastavitve avatarja

Posted 23 November 2008 - 05:37 PM

Matilda, meni SF diši po tem čigumiju biggrin.gif
IPB Image
  • 0

#2060 ukrajinka

ukrajinka

sramežljivec

• Člani
  • 42 posts
  • Interests:branje, poslušanje glasbe in .... veliko potovanj ...

Posted 23 November 2008 - 05:49 PM

Ah punce,

jaz sem sla ravno v Lush kupit darilo za frendico, pa sem vzela Yummy yummy yummy, pol mi je pa tok disal, da se nisem mogla upret tusiranju z njim (sam me je nesel v kopalnico... oops.gif ) tako da pol ni bilo nic z darilom ... Tako, da pazljivo z darili v Lushu...

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users