Riddicka bom jaz pogledala doma, bi šla v kino, pa v MB ne igra več, smo pač na kmetih

SPLOŠNA RAZPRAVA o FILMIH in priporočila
Posted 20 September 2013 - 03:51 PM
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 20 September 2013 - 05:15 PM
A si ziher, ker je v Kolosej šele prišel?
Na netu je za zdaj samo crap verzija.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 20 September 2013 - 05:28 PM
Ja, ziher, je tudi meni bilo izjemno čudno, ker je igral le teden dni. V Mb v glavnem ne igra več - haha.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 20 September 2013 - 05:37 PM
Svašta.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 21 September 2013 - 07:31 PM
Včeraj sem si pogledala Memoirs of a Geisha, moram priznati da sem se bala da bom razočarana ker mi je bila knjiga naravnost fantastična ampak je zelo lep in poglobljen film z obilo čudovitih prizorov tako da definitivno priporočam.
Posted 22 September 2013 - 08:16 AM
Včeraj sem gledala Mumija 3: Prekletstvo cesarskega zmaja. Neverjetno kako skropucalo so naredili iz filma. Medtem ko sta bila prav dva dela še relativno ok, je ta zadnji katastrofa. Občutek sem imela, da gre za nizanje kadrov, med katerimi so eni strašno dolgi, spet drugi totalno kratki. Da ne omenjam da so zraven cesarja in njegove terra cota vojske vmešali še jetije, zmaje in zombije.
[Napoleon]
Posted 22 September 2013 - 08:37 PM
Je šla katera že gledat Razrednega sovražnika ali pa Dvojino? Vredno ogleda?
Posted 23 September 2013 - 12:20 AM
Razredni sovražnik je vreden ogleda. Igor Samobor je res odličen igralec, zelo karizmatičen, fantastično je odigral vlogo.
Tudi zgodba in ozračje se te kar dotaknejo, moram rečti, da je film nad povprečjem, ni pa ravno vrhunski (če vklopim svojo strogost).
Cenim sporočilnost.
Elizij je pa ... hja no, slab. Slabši kot sem pričakovala. Še dobrih efektov in solidne akcije ni bilo. Konec kakopak predvidljiv.
Posted 23 September 2013 - 06:33 AM
Škoda za Elizij. Bom pa vseeno pogledala, najbrž, tudi zaradi Matta Damona.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 23 September 2013 - 12:08 PM
Elizij je tudi prijateljica, ki je šla s fantom, skritizirala.
Jaz bom šla verjetno ta teden gledat Razrednega sovražnika. Ostalo pa zavisi od tega, koliko so mi naložili na Joker kartico .
Posted 23 September 2013 - 12:15 PM
Priporočam film Safe Haven. Lahkoten in fajen
Posted 24 September 2013 - 08:31 AM
Se strinjam s Fiono, tudi meni je bil všeč
Posted 24 September 2013 - 08:41 AM
Meni je bil Elizij srednji. Sem pred tem gledala Pacific Rim in je bil ravno pravšnji za malo popraviti si okus. Sem pa tud jaz več pričakovala, res se ni veliko dogajalo
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 25 September 2013 - 07:41 AM
Včeraj sem šla gledat film Razredni sovražnik. Zgodba mi je še posebej blizu, saj je osnova zgodbe za film nastala po resničnem dogodku, ki se je zgodil na naši gimnaziji, ko sem bila v zadnjem letniku. Dekle, ki je storila samomor, je bila iz paralelke. V živo se spomnim minute tišine, pisma, ki so ga sošolci prebrali po zvočniku, sveč po stopnišču... Če se distanciram od tega, moram reči, da je bil film kar težak, s samo igro pa sem bila zelo zadovoljna. Zelo priporočam.
Posted 29 September 2013 - 09:27 AM
Nama s fantom je bil tudi zelo všeč film. Pa nisva vedela, da je posnet po resničnih dogodkih. Vmes poživi sceno nekaj komentarjev, ki so nasmejali celotno dvorano .
Posted 29 September 2013 - 09:39 AM
V Kinu Dvor ga ne vrtijo več, WTF?????? Tako da ga sedaj nimam kje gledat, razen če počakam na dolpoteg.
Pogledala sem risanko The Croods, in je precej simpatična. Pač na koncu lep moralen nauk, kot smo jih vajeni pri vseh tovrstnih izdelkih. Pa še gledala sem BluRay in je res neverjetna grafika in
kakšne barve, noro.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 29 September 2013 - 10:24 PM
Včeraj sem se končno lotila filma Cloud atlas in me je totalno navdušil res 10/10.
Čista genialnost kako lahko tako dobro povežeš 7 al kolk popolnoma drugačnih zgodb iz različnih časovnih obdobij in na koncu iz prav vsake razbereš sporočilo ki je trenutno zelo aktualno. Eden redkih filmov o katerih sem še naslednji dan razmišljala
Posted 29 September 2013 - 10:26 PM
Kinky, jaz v Planet Tuš in Kolosej (druga izbira) hodim ob urah in dnevih, ko je totalni mir in sem velikokrat sama v dvorani, če te moti
nekulturen in zoprn folk. Najraje med tednom, če le lahko, nekje med 16h in 19h. Sicer v LJ zna biti vseeno več ljudi, pa vendar vsekakor
precej manj kot čez vikend in po 20h.
Posted 29 September 2013 - 10:37 PM
AP, what?! Ok, to sem brala da je bilo DELOMA po resničnih dogodkih, nisem si pa mislila, da je bila taka močna podlaga. A pa je šlo tudi dejansko za točno določenega prof. iz naše gim.?
Posted 30 September 2013 - 07:23 AM
Ne vem, če je šlo točno za določenega....veliko jih misli, da je bil Haso, ampak on njih ni imel nič. V tistem času je učil samo A-jevce, ona je bila pa v E. S kolegico sva se malo pogovarjali in sumiva na Šterno. Si jo imela? Vedno je bila - "Auf Deutsch!", "Ich kann das nicht verstehen...nichts auf Slowenisch!" Ampak vsi sumimo, da je bil pač splet dogodkov...pritiska profesorjev (vsesplošnega...saj veš, kako so pred maturo pritiskali na nas), nizke samopodobe, osebne krhkosti...
Še zdaleč to ni bil edini primer na naši gimnaziji. Najboljši prijatelj mojega brata (skupaj sta sedela v klopi) je par mesecev pred maturo spil stekleničko strupa in po par dneh v komi umrl. Takrat je veliko pokasiral Haso, ker je bil njihov razrednik - kao preveč pritiska pred maturo.
Ah, žalostno vse skupaj...
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users