A ni ravno ona organizirala intervijuja s Seanom Pennom kmalu po katerem so ujeli Chapa?
Ko si že omenila Chapa Guzmana. Serija o njem mi je tud ful dobra: El Chapo. Pa na podobno tematiko seveda ne morm mimo Narcos.
Posted 23 November 2017 - 02:04 PM
To je bilo to, ja Penn je pa propalica par excellence.
Nisem vedela za El Chapo Hvala!
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 23 November 2017 - 02:06 PM
Malenkost. Upam, da ti bo všeč.
Posted 23 November 2017 - 02:35 PM
Ja, za Narcos in El Chapo tudi vem, ampak sem razmisljala, da bi mogoce s QotS zacela, ker ima na prvi pogled vec zenskih protagnostov.
Posted 27 November 2017 - 12:06 AM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 09 December 2017 - 12:38 AM
― V. Van Gogh
Posted 18 December 2017 - 01:49 PM
Je pogledala katera Sé quién eres? Nekaj delov sem ujela na Tv in mi je bilo ful zanimivo, zdaj pa vidim da je na Voyu, tako da bo čez praznike maraton
Posted 18 December 2017 - 08:49 PM
Grace and Frankie ima zanimivo temo, bom ob priliki pofirbcala, kako so vse skupaj izvedli.
Posted 21 December 2017 - 10:30 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 22 December 2017 - 12:53 AM
Preveč.
Čeprav, v zadnjem času gledam samo še serije, filmov in ostalih stvari pa skoraj nič, tako da ni take sile no.
prestavila v drugo temo, da ne bo v drugi OT.
Posted 27 February 2018 - 07:02 PM
Pretekli vikend sem začela gledati Seven Seconds, kriminalistično serijo od producenta The Killing (ki mi je še vedno ena najboljših kriminalističnih sploh).
Zanimivo postane šele v 4. delu pa tudi igralci niso izbrani tako, da bi se ti kateri takoj prikupil. Priporočam!
― V. Van Gogh
Posted 04 March 2018 - 11:27 AM
Posted 12 March 2018 - 03:56 PM
Še katera gleda How to Get Away with Murder? Jaz sem končno še prijateljico navdušila, se je prebila skozi prvih nekaj delov, ki so res bolj brezvezni (po prvih 8 ali 9 delih se zgodba začne razvijati), potem pa so vedno boljši.
Poleg Scandal in mi je še vedno najboljša serija ever. The Handmaid's Tale ne štejem zraven, ker je čisto drugačnega formata.
― V. Van Gogh
Posted 12 March 2018 - 04:07 PM
Midva sva How to Get Away with Murder pogledala do konca 3. sezone. Meni je ravno kontra, prva sezona mi je bila daleč najboljša, druga in tretja pa sta tak tak. Na trenutke sta kar malce za lase privlečeni. Mi je fajn serija, ampak nikakor pa mi ni najboljša. Če ne bi bilo v glavni vlogi Viole Davis, bi jo že zdavnaj nehala gledat.
Trenutno gledam tudi Dark, ki je sicer zanimiva, pa tudi fotografija je wow, ampak splošen vtis pa je precej medel. Ne me pretirano navdušila.
Posted 12 March 2018 - 04:08 PM
Če si že tako daleč, ti priporočam še ogled 4. sezone. Sploh druga polovica je noro dobra.
― V. Van Gogh
Posted 12 March 2018 - 04:11 PM
Bom pogledala ob priložnosti.
Posted 13 March 2018 - 08:16 AM
Californication 2 sezona pogledana.
Začela gledat Divorce ...
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
0 members, 0 guests, 0 anonymous users