Jump to content

Photo

MATURA

• Please log in to reply
4072 replies to this topic

#2041 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 14 July 2008 - 04:41 AM

90,6 pik ohmy.gif gor semmmmm! yeah!
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#2042 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26035 posts

Posted 14 July 2008 - 04:44 AM

kje si to zračunala, js ne najdem nobene strani za izračun!

bravo!!!
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#2043 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 14 July 2008 - 04:53 AM

dijaški.net

sam je trenutno preobremenjen smile.gif
  • 0

#2044 Rafinesse

Rafinesse

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 304 posts

Posted 14 July 2008 - 05:11 AM

SLO 3 sam ni mi jasn k tm zravn piše točkovni razred al kwa 4 hmm.gif
MAT 4
ANG 5
EKN 3
SOC 4, en procent mi fali do 5 jaaooo dab se kr požrla.nvem če se mi splača na vpogled. hmm.gif
A na vpogled greš lahko po tem, ko zveš a si sprejet ali ne? pa da si potem v primeru ko imaš dost pik sprejet?Pa kdaj sploh zvemo ali smo sprejeti ali ne? blink.gif

• 0

#2045 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 14 July 2008 - 05:22 AM

Rafinesse, jaz bi dala za dojčo iz principa, ker sm si res želela 5 smile.gif sam ne vem, kako to gre oz. če se mi bo sploh dal.

Jst ne vem od kje mam mato 4, skor 5, ker sem se res čist prešvercala, nimam pojma o mati ohmy.gif
  • 0

#2046 Rafinesse

Rafinesse

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 304 posts

Posted 14 July 2008 - 05:22 AM

J sj jaz bi tudi iz principa pa še vsi so od mene pričakovali 5 na maturi ker sem imel že med poukom pri tem predmetu -sociologija same petice pa še filin pa znanje mam. Sam tudi jaz ne vem če bi se spuščala v to...odvisno če bom sprejeta ali ne... cool.gif
  • 0

#2047 _vrtnca_

_vrtnca_

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1372 posts

Posted 14 July 2008 - 05:29 AM

Rafinesse, zahtevo za vpogled moraš poslati v treh dneh po objavi rezultatov ( do 17.7.).

klik
  • 0
Earth provides enough to satisfy every man's need, but not every man's greed.

Mahatma Gandhi

#2048 Rafinesse

Rafinesse

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 304 posts

Posted 14 July 2008 - 05:33 AM

Hmm sam v treh dneh mi še ne bomo vedli a smo sprejeti ali ne, ali pač? ermm.gif
  • 0

#2049 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 14 July 2008 - 05:40 AM

Ne, pomoje ne. Nekje do 23.7 dobimo.
Mah, jst ne vem, če bom dala... Preveč stroškov in obveznosti. Sej sama vem, da je bla skor 5 smile.gif

Sam men je res tok bad, da moja prijateljica ni nardila... Zdej nama je pa vse splavalo po vodi, morje, žuranje, vse sad.gif
  • 0

#2050 Rafinesse

Rafinesse

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 304 posts

Posted 14 July 2008 - 05:48 AM

Tud moja prjatlca ni nardla kar treh predmetov.pa je tudi vse splavalo po vodi. najslabse je, ko neves kaj bi rekel sploh. Ti si naredila, ona pa ne....kr neki cry.gif
  • 0

#2051 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 14 July 2008 - 05:59 AM

Jaz sem nardila vse, ampak sem ful v šoku. OK, ne rečem, da sem se za učenje za maturo kej pretegnila, ampak vseeno me je sociologija totalno šokirala, sem kr onemela. Torej ocene:

ANG: 7
SLO: 6
ZGO: 2 (hvala bogu)
MAT: 2 (jeeeeej)
SOC: 2 (wtf)

Sociologija came as a complete shock to me. Sicer pa ni važn, itak na izbranih nimam omejitev.
Zgodovino sem pa sfurala po čistem božjem čudežu, ker se je res nism praktično nič učila in sem noro vesela.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2052 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 14 July 2008 - 06:05 AM

QUOTE(Rafinesse @ 14. 7. 2008 - 6:48) View Post

Tud moja prjatlca ni nardla kar treh predmetov.pa je tudi vse splavalo po vodi. najslabse je, ko neves kaj bi rekel sploh. Ti si naredila, ona pa ne....kr neki cry.gif

moja pa dveh ni naredila, ne morm verjet, pa ni tok slaba v šoli.
ja in ne morta se skupi veselit... midve sva sanjale kok se bova dobivale po faxu... itd. pa še pri njej je letos vse narobe. ne bi mogl bit slabš. joooj, ne vem, kaj nej rečem cry.gif
  • 0

#2053 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 14 July 2008 - 06:09 AM

Pa sej čaki mal ... če zdej nardi v drugo maturo, ne more it vseen letos študirat?
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2054 malička

malička

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 278 posts
  • Interests:marsikaj

Posted 14 July 2008 - 06:13 AM

mene so rezultati čisto šokirali smile.gif . Sem pričakovala slabše.

ANG 4
MAT 4
SOC 5
SLO 6
GEO 3
  • 0
Vedno je bolje obžalovati nekaj, kar smo storili, kot pa nekaj česar nismo!

#2055 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 14 July 2008 - 06:14 AM

Kje pa vidim, kolk so omejitve - al se tega še ne ve?
  • 0

#2056 _vrtnca_

_vrtnca_

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1372 posts

Posted 14 July 2008 - 06:19 AM

Omejitve vpisa wink.gif
  • 0
Earth provides enough to satisfy every man's need, but not every man's greed.

Mahatma Gandhi

#2057 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 14 July 2008 - 06:23 AM

To sem vse vidla, samo mene zanima kolk točno boš potreboval točk za kakšen študij. Recimo sociologija dvopredmenti ima omejitev, ampak ne vem koliko.

Šele zdle sm vidla, da mi je pri SLO zmanjkala ena sama samcata točka do petke. confused.gif wacko.gif
  • 0

#2058 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26166 posts

Posted 14 July 2008 - 06:51 AM

Pejd pogledat, če te zanima. Jst v tvojem primeru ne bi (in nisem) šla, ker si sprejeta (sem bila na istem, kot ti). Nihče te ne bo spraševal, kolk pik si mela na maturi. Razen mogoče v kakšnem pogovoru med kolegi...

Čestitke vsem pozitivkam ;)

Če gre tista kolegica na jesenski rok mature, se lahko potem vpiše samo na tiste fakse, kjer so še prosta mesta.
  • 0

#2059 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15791 posts

Posted 14 July 2008 - 06:58 AM

JAZ TUDI VSEM ČESTITAM!!!!! ZDEJ PA UŽIVAJTE, WIIIIIII. biggrin.gif
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#2060 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 14 July 2008 - 07:09 AM

Ančka, sej maš popolnoma prav, itak ne bi šla gledat, nimam živcev za take stvari. =).
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users