Jump to content

Photo

Pudri

• Please log in to reply
3354 replies to this topic

#2021 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 28 October 2008 - 10:56 AM

Dilema, a ti si imela pri Revlonu Buff, zdej NC20 pa ti tudi ustreza oz. morda malo presvetel ti je? Pol morda bi bil tudi zame. hmm.gif Še vedno cvikam ga naročit tako na slepo, ne vem.

Rea, jaz sem imela True Match najsvetlejši odtenek in mi ni bil ne vem kaj, ful me je bledo in "mrtvo" naredil, mogoče sem falila odtenek ampak ne bi rekla no, ni mi bil presvetel po moje. Drugače pa je kar ok, prekriva kar fajn, ampak meni ni dal natur izgleda. Tisti drugi L'oreal - Infallible pa mi je bil tako oranžen da je groza, če si precej svetlopolta ne boš našla odtenka zase.

Kaj pa če bi probala Revlonovega Softlex, klasiko? smile.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#2022 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 28 October 2008 - 06:01 PM

Sarah, meni se zdi definitivno svetlejši kot Buff, čeprav slednjega že zelo dolgo nisem imela. Lahko ti garantiram, da ti pretemen zagotovo ne bo. Ej če ti bo pretemen ga magar odkupim na zalogo, resno.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2023 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 28 October 2008 - 06:24 PM

Hm hm biggrin.gif Ok no hvala ti. Bom še malo premislila, sej itak je meni MAC nedosegljiv, tako da edino če bom imela kakšno priložnost da mi ga kera prinese.. no bom videla. smile.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#2024 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 28 October 2008 - 06:33 PM

Jaz bom preko ene naročala nekje sredi novembra, torej v roku dobrega pol meseca. Če boš hotela, lahko še zate naročim.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2025 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 28 October 2008 - 09:48 PM

Ja, dilema, sm tud jz zdj vidla, da sm rees površno prebrala, hehe.
Sori!

Drgač pa ja, bom pogledala še za un drug loreloc pudr k si napisala!
Sm pa dans probala true match pa mi je kr okej, mogoče samo malo preveč krem. Prekriven pa srednje, ni pa lih mat.

Dilema, sj vem kak glow to misliš, pač, kot si napisala ... da je koža tko lepa, da kar sije.
Sam grda koža že sama od sebe sije, res, vsi ti fleki, bule, mozoli... ma čim manj da to še bolj izstopa.
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#2026 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 01 November 2008 - 12:44 PM

A ima katera izkušnje z Macovim Studio Fix odtenkom NC15?
  • 0

#2027 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 01 November 2008 - 02:23 PM

S Studiom Fix ja, s tem odtenkom ne. A to kaj pomaga?
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#2028 Jeannette

Jeannette

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1241 posts

Posted 01 November 2008 - 03:28 PM

november.rain, jaz sem ta odtenek samo sprobala v trgovini in se mi je zdelo, da bi mi vstrezal, ampak potem ga nisem kupila, ker je bilo to ravno začetek poletja in sem vzela temnejšega. Kaj več, pa ti ne bi znala povedat...
  • 0
500-krat ti lahko povem....

#2029 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 01 November 2008 - 04:22 PM

LOL sonchika..kakšen se ti je pa zdel?Obstojnost in nanašanje?

Jeanette kakšen se ti je pa zdel podton?(a je vsaj malo podoben odtenku iznjihove spletne strani)?
  • 0

#2030 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 01 November 2008 - 04:23 PM

Baje je NC15 praktično bel, sprobala ga pa nisem.
  • 0

#2031 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 01 November 2008 - 04:25 PM

Kaj pa vem hmm.gif Kaj misliš da bi mi bil vredu glede na to da mi je Lancomov Maquimat Porcelain(ki je najsvetlejši) popolnoma ustrezen?
  • 0

#2032 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 01 November 2008 - 06:47 PM

QUOTE(november.rain @ 1. 11. 2008 - 12:44) View Post

A ima katera izkušnje z Macovim Studio Fix odtenkom NC15?

Jaz mam NW20, če kej pomaga. laugh.gif
  • 0

#2033 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 01 November 2008 - 07:01 PM

jaa..povej kakšen se ti zdi odtenek pa kakšno polt imaš..zdaj če je nc15 bel potem bi bil zame nw ali nc 20 al kako?
  • 0

#2034 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 01 November 2008 - 07:09 PM

Ne vem, če ti lahko to kdo kr tko pove. Jaz ti lahko napišem samo tisto, kar sem že - NC20 je ful lep bež odtenek, meni se zdi zelo svetel, ampak vseeno ne mrtvaški. Meni je že skoraj raaahlo presvetel, čeprav sem tudi po naravi precej svetlopolta. Tole je dokaj naravni prikaz moje polti, na močnem direktnem soncu pa je še svetlejša:

IPB Image
  • 0

#2035 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 01 November 2008 - 07:09 PM

Odtenek je Dilema perfektno opisala. tongue.gif Jaz sem kar svetla (sem mislila, da je tale najsvetlejši pa očitno ni) in mi tale popolnoma ustreza (zato, ga tud ne morem primerjat s kakšnim drugim pudrom, ker je tale prvi idealni puder za mojo polt). Mam pa mastno kožo, zato kakšnega pretiranega mat učinka name lih nima. Se pa lepo zlije in zgleda dost naravno, tud prekriva dobro (za kakšne večje mozolje in podočnjake dam prej spodi korektor). Zraven mam še čopič od MACa, samo se še nisem naučila čis dobro z njim operirat. biggrin.gif (vizažistka me je pa tok dobr namazala, da verjet nisem mogla! ohmy.gif worship.gif )
  • 0

#2036 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 01 November 2008 - 07:11 PM

Dilema ti vem da imaš za kakšna 2 odtenka temnejšo polt od mene..misliš da bi mi bolj ustrezala 15?
  • 0

#2037 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 01 November 2008 - 07:17 PM

Sem ti zgoraj nalimala svojo sliko, če ti bo kaj pomagalo.
Pomoje nimam za dva odtenka temnejšo polt kot ti. Zdej poleti sem mela bl temno, ampak pozimi sem zelo, zelo svetla.
Razen seveda, če si ti res v obraz popolnoma bela in bi rada to bledost še poudarila - potem verjetno res raje vzemi NC15.
  • 0

#2038 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 01 November 2008 - 07:22 PM

Ja, jaz sem imela v mislih eno bolj poletno sliko ko si očitno imela še malo bolj zagorelo kožo, ja.Imam še malnekost svetlejšo ampak mi bo učitno tale odtenek kar ustrezal..škoda da nimamo maca v SLO ker je res čist sfaljeno takle na blef kupovati puder rolleyes.gif Kater odtenek se t pa zdi bolj hladnega oz. nevtralnega podtona?
Btw:Hvala za vaš trud. kiss1.gif
  • 0

#2039 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 01 November 2008 - 07:24 PM

Še ena, da boš čist zihr, hehe. Taka sem konec zime recimo:

IPB Image

Slika je bila narejena brez fleša, ampak na direktni svetlobi, tako da sem v resnici kakšnega pol tona temnejša, ampak še vedno zelo svetla.
Če si ti dejansko tako svetla kot jaz na tej fotki, potem vzemi NC15, če pa si bolj taka kot jaz na prvi fotki, potem pa vzemi NC20.
Jaz osebno imam raje minimalno temnejšega, kot pa presvetlega. Če vzamem presvetlega, izgledam ogabno bleda.

Jaz NW nisem imela, za NC sem pa že napisala, da je nevtralen (bež).
Minimalno potegne na rumeno, kar pa meni ustreza, saj imam jaz rožnati podton, torej moram imet puder nasprotnega podtona, da mi nevtralizira rdečico na licih.
  • 0

#2040 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 01 November 2008 - 07:33 PM

Dilema nekaj med to in zgornjo sliko(btw. čudovit očesni MU) laugh.gif Grozno no, kak kompliciram.Bom jutri slikala zdajle je temno in bo totalno nerealna slika.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users