Jump to content

Photo

Restavracije/lokali - dobre in slabe kritike

• Please log in to reply
2878 replies to this topic

#2021 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85893 posts

Posted 13 September 2015 - 08:17 PM

Recenzija iz Nedela :):

Attached File  HF.png   3.01MB   0 downloads

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#2022 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17591 posts

Posted 13 October 2015 - 02:28 PM

Je kdo že jedel v egipčanski restavraciji Laziz v Ljubljani? 

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#2023 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 08 November 2015 - 09:00 PM

Mi priporočate kakšno restavracijo v Ljubljani, kjer imajo dobre, raznorazne in bogate solate? Mislim solato, kot samostojno jed - glavni krožnik.

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#2024 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85893 posts

Posted 08 November 2015 - 09:18 PM

Bolje bi bilo vprasati, kje jih nimajo. :D V Da Budi imajo meni ful dobre (in velike). Probaj tisto z lignji.
  • 0

― V. Van Gogh

#2025 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18600 posts

Posted 08 November 2015 - 09:19 PM

Meni majo fajn tudi v Romeu. :) U, pa Robba!!! Tam sem jedla naaajboljšo solato z morskimi sadeži, res je vrhunska. Pa prijeten ambient ful. :)

• 0

After all this time?

Always.

#2026 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 10 November 2015 - 08:29 PM

Hvala obema! :)

DaBude sem se malo naveličala, čeprav solat tam še nisem jedla, za Romea pa sploh nisem vedela, da ima tut navadne jedi in ne samo sladic :oops:

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#2027 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18600 posts

Posted 10 November 2015 - 08:53 PM

Ja, meni je vse zelo dobro, solate in tortilije. Sladice pa pac itak. :D
  • 0

After all this time?

Always.

#2028 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85893 posts

Posted 10 November 2015 - 08:58 PM

Meni so solate v Da Budi najboljse od vsega, vse ostalo mi je bolj meh. Vedno narocim to in kaksen ledeni caj.
  • 0

― V. Van Gogh

#2029 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 10 November 2015 - 09:01 PM

Ta Robba mi ful zanimiva deluje drugače. Sem prvič slišala zdaj.

A Don Felipe pod gradom še obstaja btw?

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#2030 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 10 November 2015 - 09:32 PM

Don felipe mislim, da ne obstaja več.

Če ti je do azijskih jedi ful priporočam tole: http://www.mladina.si/164571/tajska-restavracija-chuty-s/ 

Dabuda nima za burek proti temu.

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#2031 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85893 posts

Posted 10 November 2015 - 09:39 PM

Ravno danes sem izvedela, da ga ni vec, sem bila kar presenecena.

Da Buda itak ne spada pod azijske. Fusion kao.
  • 0

― V. Van Gogh

#2032 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18600 posts

Posted 10 November 2015 - 09:43 PM

Chutys se je samo premaknil. Zdaj so na Slovenski. Pa ukinili so dostavo, smo meli skupinsko zalovanje zarad tega. :(
  • 0

After all this time?

Always.

#2033 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 10 November 2015 - 09:45 PM

Kdaj se je premaknil, kam točno na Slovenski? Še ene 3 tedne nazaj sem tam jedla.

Jina, kao ja :D

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#2034 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11855 posts

Posted 10 November 2015 - 09:46 PM

Kjer je bil Don Felipe, je zdaj že kar nekaj časa veganska Nyama.

http://nyama.si/sl/

• 0

#2035 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18600 posts

Posted 10 November 2015 - 09:49 PM

Joj ne morem se spomnit, kako se je prej imenoval tist lokal/diskac, kjer bo zdaj Chutys na novo. Od Semaforja malo naprej proti centru. Mi smo ujeli dostavo se zadnji dan, pa zdaj se nekaj menimo z njimi, da bi nam za vsaj 4 porcije vseeno prinesli. Obsedenost. :lol:
  • 0

After all this time?

Always.

#2036 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 10 November 2015 - 09:52 PM

MIslim, da vem kje, hvala :)

• 0

#2037 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18600 posts

Posted 10 November 2015 - 10:00 PM

Carpe Diem je bil prej tam, Slovenska 19. :)
  • 0

After all this time?

Always.

#2038 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18454 posts

Posted 03 December 2015 - 08:57 AM

GARAŽA

Pred časom je počil glas, da pica v Garaži ni več to, kar je bila. Včeraj sem preveril, kaj je na stvari. Niti sam se nisem zavedal, kako dolgo že nisem jedel tam. Torej, imajo novega pizzaiola, ki je rekel, da je tam že malone pol leta. To se pravi, da je prišel nekje maja meseca. Sicer pa oba solastnika še vedno pečeta. Tisti, ki je bil včeraj je delal sladice (palačinke ipd.), uni pa je pripravljal pice in jih šibal v peč. Pica je za nianso drugačnega okusa, ne bi pa mogel reči, da ni dobra. V nasprotju s prejšnjimi časi so me včeraj vprašali, kako zapečeno pico hočem! Rekel sem jim, naj naredijo pico, kakor so jo vedno do zdaj. Skratka, pica je bila dobra, pol pa sem na tihem razmišljal in jo primerjal s tistimi, ki sta jih pekla solastnika. (Očitno imajo tak obisk, da sta presodila, da rabita še enega človeka.) Ni panike, še vedno bom na pico hodil ke. Še podrobnost v zvezi s sestavinami: na pice dajejo mešanico sirov, gaudo in mocarelo. Naslednjič bom naredil poskus in prosil, na bo malo več zapečena, da vidim, kaj bo.

• 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#2039 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17591 posts

Posted 04 December 2015 - 02:12 AM

Uuu, ta Chuty's se fajn sliši. 

Od azijskih je pa fajn tudi Shambala, s fantom sva bila zelo zadovoljna. 

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#2040 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 04 December 2015 - 08:11 AM

Včeraj se je ponovno odprl. Baje imajo veliko novih jedi, upam da ne tudi višjih cen....

Sva šla preverit.....

Naj se nekam zaletijo! To je postal še en kvazi fin lokal, kjer so dodali nekaj jedi, cene zvišali za 20-25 procentov, porcije pa zmanjšali. Mar bi se preimenovali.... Še bolje, pustili un mali lokal in odprli tega za "finoče".

Moje razočaranje je veliko, na možev predlog da greva na vaflje sem odgovorila, da moje srce še enega upada kvalitete ne bo preneslo. Malo za šalo, malo pa tudi zares.

• 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users