Jump to content

Photo

hujšaj z mano:)

• Please log in to reply
2378 replies to this topic

#2021 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 18 April 2014 - 09:11 AM

Pa potem sem se parkrat razmisljala o anini trditvi glede tega, da na moj nacin ne bom shujsala in sem prisla do tega, da je bila to najboljsa odlocitev, ker bom to komot tudi vzdrzevala, saj po dosezenih 56 ne mislim nic spremenit..
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#2022 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85962 posts

Posted 18 April 2014 - 02:32 PM

Meni se edino zdi, da poješ čisto premalo sadja in zelenjave. Za zajtrk bi morala sadje jest.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#2023 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 18 April 2014 - 03:29 PM

Sicer ne vem, kaj ona je za zajtrk, ampak jaz sem pri sebi opazila, da ce za zajtrk jem lahke stvari (sadje, smuthije) se cez dan ponavadi veckrat pregresim, kot ce se zajtrka oreng najem. Seveda ne mislim lih cokoladnih rogljickov, kaksna jajca ali ovsene kosmice. Sadje pa za malico.

Mene pa ful zanima, kaj mi bo ratalo tukaj v dveh tednih naredit. Vsak dan mam do dveh fizio, ki vkljucuje skupinsko vadbo v bazenu in fitnes, popoldne mislim se sama plavat, zvecer ob osmih sta joga in pilates, hrano nameravam pazit + fatburnerje mam. Zdele mam 62kg (kar presenetljivo pomeni, da sem se v teh par mesecih mirovanja minimalno oz skoraj nic zredila).
  • 0

After all this time?

Always.

#2024 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 18 April 2014 - 03:44 PM

kaksna jajca ali ovsene kosmice. Sadje pa za malico.

Jaz enako. Za zajtrk imam najraje kombinacijo jajc + sadje (smoothie), ali pa porridge oz. kake low carb/proteinske kosmiče.

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#2025 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16831 posts

Posted 18 April 2014 - 04:53 PM

+1.

Če zjutraj jem neko sadje ali nekaj "lahkega" potem nisem nikoli sita.

Zajtrk moram jest bolj obilen, recimo jogurt, kosmiče, potem sadje za prvo malico in potem spet nekaj konkretnega. Ampak sem lačna bistveno kasneje kot če bi si zjutraj naredila smoothie. Jaz od tega nisem sita pa konec.

• 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#2026 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 18 April 2014 - 06:15 PM

Jaz jem zajtrk malo po 6h, potem naslednji obrok pa imam kosilo v službi šele ob 12h, in niiii šans, da bi samo s sadjem / smoothijem držala 6 ur.

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#2027 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 18 April 2014 - 06:18 PM

Koliko smoothija pa spijete? Jaz spijem liter in pol, ali pa liter, in sem do 12h OK. 

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#2028 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 18 April 2014 - 06:20 PM

^^ okej litra pa pa pol pa res ne spijem. :huh: 

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#2029 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 18 April 2014 - 06:23 PM

Pač cel tisti vrč si jaz naredim, no, recimo raje liter. Po 2 dcl smoothija res ne moreš biti sit. 

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#2030 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 18 April 2014 - 06:24 PM

Meni se edino zdi, da poješ čisto premalo sadja in zelenjave. Za zajtrk bi morala sadje jest.

. Zelenjave dosti pojem, samo sadja malo, ker ga ne maram prevec in se nocem silit z njim in si za bv kalorije nabijat.. Recimo kar je zelenjave danes, je 50g zelene solate, 120g pora, sladka koruza pa ene 350g bucke. Meni se zdi dosti. Ker ko jaz napisem, da delam rizoto, to pomeni za dva 120g riza in fuuul zelenjave, vsaj ene 700-800g. Zajtrke imam pa rada dokaj konkretne in meni dobre, ker mi je zajtrk tak ritualen prijeten del dneva.
  • 0

#2031 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 18 April 2014 - 06:26 PM

Pa tok ogromno sadja kot nekAtere pojeste, se mi zdi kar precej ze s stalisca prevelike kolicine sladkorja
  • 0

#2032 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 18 April 2014 - 06:29 PM

Pa potem sem se parkrat razmisljala o anini trditvi glede tega, da na moj nacin ne bom shujsala in sem prisla do tega, da je bila to najboljsa odlocitev, ker bom to komot tudi vzdrzevala, saj po dosezenih 56 ne mislim nic spremenit..

Ampak Neytiri, kakor hitro boš šla na stare tire, se boš spet zredila... Celo življenje boš morala pazit na hrano.

• 0
Viens, reste ici!

#2033 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 18 April 2014 - 06:29 PM

^^ :yes: če hujšaš itak naj ne bi pojedel tone sadja, ker je to ipak cuker. Ogrooomen procent punc ki hujšajo, delajo to napako da se filajo s sadjem.

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#2034 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85962 posts

Posted 18 April 2014 - 06:30 PM

Prevec sladkorja od sadja je navaden mit. Samo poglejte fit fruktarijance. :)

Drugace pa glede zajtrka razumem, za sadje sem pa rekla predvsem z vidika zdravja in ne toliko hujsanja. Zjutraj je za celoten organizem sadje najboljsa izbira.
  • 1

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#2035 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17618 posts

Posted 18 April 2014 - 06:33 PM

Sadje je za hujšanje čisto OK (razen zvečer se ga bolje izogibati), seveda nihče ne govori o prenajedanju.

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#2036 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 18 April 2014 - 08:07 PM

Ampak Neytiri, kakor hitro boš šla na stare tire, se boš spet zredila... Celo življenje boš morala pazit na hrano.

Saj to, kar sem napisala, da ne mislim nic spremenit, je misljeno, da bi jedla priblizno tko kot zdaj, ko hujsam ;)

• 0

#2037 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19160 posts

Posted 18 April 2014 - 09:09 PM

Prevec sladkorja od sadja je navaden mit. Samo poglejte fit fruktarijance.

Na koncu še vedno štejejo kalorije, ki jih je pa ssamo s sadjem verjetno težko pridobit toliko, da bi se redil.

Po moje je sadje bolj problem zaradi tega, ker povzroča nihanje sladkorja v krvi.

• 0

#2038 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16831 posts

Posted 18 April 2014 - 09:13 PM

Kinky a ti ta liter in pol smoothieja ješ potem par ur al kako? Ker si ne predstavljam tega spit v enem obroku.

Neytiri ti se kar ne sekiri, jej kot ti paše, če ob tem hujšaš pa še toliko boljše. Najhujše je da se čist omejiš - ker to je pa pol res težko vzdrževati..

• 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#2039 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 18 April 2014 - 09:34 PM

Ne spijem na eks, ne, takoj ko se zbudim si ga zmešam, in potem počasi pijem in kaj delam zraven. Recimo da kako uro. 

• 0

#2040 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11861 posts

Posted 19 April 2014 - 07:57 AM

Koliko in kaj pa daš v ta liter?

• 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users