Jump to content

Photo

Vaša današnja nega las

• Please log in to reply
3456 replies to this topic

#2021 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 21 May 2008 - 03:12 PM

Schauma cocos obnovitveni šampon
hair jojoba balzam&maska
eselve nutri glos light sprej
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#2022 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 21 May 2008 - 03:26 PM

Revlon Professional volumenski šampon
Nivea protein repair maska

Loreal elvital pena za lase(nevem kako se reče...ima učinek vlaženja in nekaj s proteini)
Tigi Headrush lak za lesk la
  • 0

#2023 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 21 May 2008 - 03:30 PM

Keune Ultra Mild šampon
Joico K-Pack Deep Penetrating Reconstuctor
Tigi Dumb Blonde balzam
Tigi Curls Rock Amplifier
  • 0

#2024 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 21 May 2008 - 04:01 PM

TIGI OH šampon
KEUNE Blend Revive balzam + par kapljic olja grozdnih pešk
THE BODY SHOP GG serum

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#2025 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15248 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 21 May 2008 - 04:21 PM

Čupo sem si oprala dans biggrin.gif
l'Oreal Elselve rumen šampun. Mehki und šajni laski. Ni ga čez mojga rumenčka cool.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#2026 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 22 May 2008 - 07:30 AM

Tigi brunette goddess šampon
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#2027 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20006 posts

Posted 22 May 2008 - 04:13 PM

* Olivno olje 2h
* Tigi OH šampon
* Tigi OH regenerator 2h

• 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#2028 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 22 May 2008 - 06:32 PM

• Harologi E.F.A šampon, zraven sem dodala še 10 kapljic ekstrakta grenivkinih pešk
  • Urtekram regenerator vrtnica, za vse tipe las
  • Harologi Hair Therapy, vodica za lasišče
  • Harologi Top Cure, kapljice za konice

• 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2029 Klavdija27

Klavdija27

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 504 posts

Posted 23 May 2008 - 02:19 PM

-Predwash za 1 uro: skodelica olivnega olja in 4 žlice medu

-za lasišče šampon Alverde Birke/salbei

-po dolžini las šampon Lavera madelj

-za pol ure mešanica mask in balzamov: Reelle Age control, Afrodita grozdje+med, Nivea protein repair maska, Balea kokos regenerator, Tigi OH balzam

-na suhe lase Nivea Diamond gloss negovalna kura v sprayu

• 0

#2030 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12053 posts

Posted 23 May 2008 - 05:18 PM

Lush - Jasmine & Henna Fluff maska za eno uro
Lavera - plavica šampon
Lush - Jungle balzam za konice

• 0

#2031 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 24 May 2008 - 09:14 AM

Balea - trend it up čistilni šampon
gliss kur fluid za konice
tigi serum freak

• 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#2032 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 24 May 2008 - 09:50 AM

Reelle šampon za rjave lase
Maska za lase Fructis repair&shine

Elvital pena za vlaženje las s proteini
Avon Sun Rescue spej za zaščito pred soncem
  • 0

#2033 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17091 posts

Posted 24 May 2008 - 04:05 PM

Balea šampon s črnim ribezom
Garnier repair and shine maska
L'oreal hot glatt
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#2034 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 24 May 2008 - 04:09 PM

• Terax globinski šampon
  • Harologi E.F.A šampon
  • Harologi balzam za lase
  • Harologi tonik za lasišče
  • Harologi serum za konice

• 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2035 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 24 May 2008 - 04:13 PM

Dilema a je od Harologi serum zelo silikonski? hmm.gif
  • 0

#2036 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 24 May 2008 - 04:28 PM

Jap, v bistvu ga je sam silikon, sestavine so Dimethicone Copolyol/ Cyclomethicone/ Phenyltrimethicone, Benzophenone 3, Dimethicone, Parfum. Na kratko pa o njem piše tole:

Kationsko aktivne makromolekule se kot zaščitni film, ki obvaruje vlago, nabirajo okrog vsakega lasa, ne da bi lase naredile težke. Sestava je optimalno izravnana povezava silicija in kisika v makromolekule, naravni estri maščobnih kislin in dišavne komponente. Ne vsebuje sredstev za konzerviranje in barvil.

Meni je všeč, ker ne zmasti las, pa rabim ga dobesedno eno kapljico ker se zeeeelo dobro in na tanko razmaže, zagotovo ga bom imela za eno leto. Je pa drag, 30ml je 24€. Nanašam ga na suhe konice po pranju (ne po celi dolžini) in na lase na tilniku, ker se mi tam radi vozljajo in sem že obupala. Z uporabo tega seruma se mi nič ne vozljajo, zato se mi mi tudi cufajo in trgajo ne več. Še vedno pa se strogo izogibam silikonom v šamponih in regeneratorjih.
  • 0

#2037 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 24 May 2008 - 04:41 PM

Ja drag je pa kar.A niso potem po sestavi boljši alfa parf kristali?Mislim da majo tud olja notri.

Meni pa ni harologi kaj vau.Sem sprobala en ballzam od tete pa ni kaj presenetljivega...kaj pa vem.

Si mogoče že sprobala Biopoint zadeve?
  • 0

#2038 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 24 May 2008 - 05:00 PM

Biopoint sem tudi imela kristale, pa mi niso bli wau - niso slabi, a so mi Harologi bolj všeč. So pa bili točno taki:

IPB Image

Druga pa nisem sprobala, me ni nikdar preveč mikalo. Silikon rabim pač en običajen, pa da ne zmasti/obteži, za nego pa imam itak regeneratorje in maske in ni potrebe, da silikon vsebuje olja ker nimam tako zardcore suhih las. Poskusila bi rada še kaj od Avede, Carite in Klorane, ostalo pa me ne zanima glih. Je pa res vse odvisno od tipa las, meni so Harologi zadeve nad pričakovanji in sem izredno zadovoljna z vsem.
  • 0

#2039 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 25 May 2008 - 05:14 PM

TIGI OH šampon
TIGI Fashionista balzam
L'OCCITANE bogata maska s karitejem (po konicah)
TBS GG serum

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#2040 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 25 May 2008 - 05:16 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 25. 5. 2008 - 18:14) View Post

L'OCCITANE bogata maska s karitejem (po konicah)

To si si zdej na novo kupila?

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users