Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#2021 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18468 posts

Posted 24 September 2007 - 08:38 AM

Pišuka, zakaj smo ljudje tako narejeni, da se furt nekaj sekiramo. Ta hip se sekiram zaradi nečesa, pa sploh ne vem, kaj v resnici dogaja, a se sploh imam za kaj sekirat. Al' bo bivša al' bodoča... Halo. Kr neki.
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#2022 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5194 posts

Posted 24 September 2007 - 10:38 AM

Neki se ne znam sprostit čist do konca zadnje čase. Krivim menstro in predvsem skrbi glede operacije in upam, da bo kmal boljš, ker sm rada sončkasta.
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#2023 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 24 September 2007 - 11:25 AM

Jezna sem!!!! Prasci nemarni!! Ker butast urnik, to ne morš verjet. Sej ne, da bi rada imela kaj od življenja, ampak pizda no, to je pa višek inteligence. Nej se jim jezik posuši pa glava napihne kot balon!!
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#2024 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18468 posts

Posted 24 September 2007 - 11:39 AM

Urška, kaj pa zganjaš tak hrup, če itak ne bi rada nič imela od življenja. hmm.gif A se vam vsako leto menja urenik, ker mi smo imeli leta in leta enakega. Pred deveto zjutraj se ne naši prfoksi ne mi, demonstratorji nismo marali primajat na faks. Očitno je kon'c zajebancije pri (nas)vas. (Ko sem se peljal z morja v Ljubljano, mi je cesto prečkala prasica press)
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#2025 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14264 posts

Posted 24 September 2007 - 11:49 AM

Urška kateri letnik pa si? offtopic.gif

Fant me je včeraj zvečer ali bolje rečeno sredi noči spravil ob živce in to tolko, da sem se začela jokat. Ne vem zakaj mu je bilo treba tega. Ker nima popolnoma nobenega učinka, moja odločitev zato ne bo padla nič prej, kvečjemu kasneje in to iz čistega principa!(ja zelo odraslo, saj sem ponosna nase rolleyes.gif )
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#2026 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 24 September 2007 - 12:04 PM

QUOTE(URŠKA @ 24. 9. 2007 - 12:25) View Post

da bi rada imela kaj od življenja

QUOTE(Errol @ 24. 9. 2007 - 12:39) View Post

če itak ne bi rada nič imela od življenja. hmm.gif A se vam vsako leto menja urenik

Določena predavanja so vedno ob isti uri in dnevih(cikli), za seminarje pa ne vem, ker bom sedaj na njih hodila. Motijo me gromozanske luknje med dnevom in jebene pozne ure ob zaključku predavanj.

Frčica, 3. letnik sem.

• 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#2027 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 24 September 2007 - 12:06 PM

QUOTE(sajk @ 24. 9. 2007 - 8:50) View Post
Prav briljantne, ja. smile.gif whistling.gif

Ne misli si, da si ti izjema.
Pa verjetno se bi vesolje zrušilo, če ne bi hitro prilaufal dati podržke, a ne? twisted.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#2028 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 24 September 2007 - 12:19 PM

Ful sem vesela za fanta, ker je en bedn izpit prav bleščeče nardil worthy1.gif
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#2029 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14264 posts

Posted 24 September 2007 - 12:24 PM

QUOTE(URŠKA @ 24. 9. 2007 - 13:04) View Post

Določena predavanja so vedno ob isti uri in dnevih(cikli), za seminarje pa ne vem, ker bom sedaj na njih hodila. Motijo me gromozanske luknje med dnevom in jebene pozne ure ob zaključku predavanj.

Frčica, 3. letnik sem.

Ne bom ti dala slabih zgledov in ti govorila kaj prešpricaj, se bom vzdržala....Itak boš sama to kmalu ugotovila...
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#2030 sajk

sajk

Nebodigatreba :)

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts
  • Interests:Motorizem, fitness, tek, strelstvo, čedne forumašice :D itd.

Posted 24 September 2007 - 12:27 PM

QUOTE(Jenna @ 24. 9. 2007 - 13:06) View Post

Ne misli si, da si ti izjema.

Absolutno. Je pa teh momentov manj, ker je objav tudi manj. laugh.gif

QUOTE(Jenna @ 24. 9. 2007 - 13:06) View Post

Pa verjetno se bi vesolje zrušilo, če ne bi hitro prilaufal dati podržke, a ne? twisted.gif

Nič se ne sekirat glede tega, kaj bi se meni podrlo. sleep.gif

• 0

#2031 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 24 September 2007 - 12:30 PM

Ne vem, če jih je glih manj... so namreč bolj pogosti. twisted.gif
Nič se ne sekiram (od kje skos neko sekirancijo potegnete, tudi ne vem, LOL), ne laskaj si... samo opažam. twisted.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#2032 Hsul

Hsul

Modern Love

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1647 posts

Posted 24 September 2007 - 12:35 PM

Khm Sajk, ni napisala tebi zrušilo, ampak nasplošno biggrin.gif
  • 0
Moj cheap-healthy-cooking blog

Evey Hammond: Who are you?
V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
Evey Hammond: Well I can see that.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.

#2033 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 24 September 2007 - 12:37 PM

Ja, Hsul dobro opaža. =)
Drugače pa jaz končujem to zadevo, da se ne bo razpasla na 2 strani nekega prepucavanja (kot se tu to rado zgodi).

• 0

#2034 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18468 posts

Posted 24 September 2007 - 12:48 PM

QUOTE(URŠKA @ 24. 9. 2007 - 12:25) View Post

Sej ne, da bi rada imela kaj od življenja

hmm.gif

Frčica, ker letnik si pa ti???

• 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#2035 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14264 posts

Posted 24 September 2007 - 01:22 PM

Absolvent
  • 0

#2036 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 24 September 2007 - 01:29 PM

Ena sošolka mi je tak grozna res no. Predstavljajte si sajka dva dni nepobritega, z dolgimi lasmi in ROZA šminko. Kdo je razume ? Sajk oprosti saj ne, da je s tabo kaj narobe ampak pač si moški. Sem te dala kot asociacijo.
  • 0
Viens, reste ici!

#2037 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 24 September 2007 - 01:30 PM

laugh.gif

kak to da je pa nepobrita? LOL
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#2038 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 24 September 2007 - 01:32 PM

Ja brke ma. cry.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#2039 sajk

sajk

Nebodigatreba :)

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts
  • Interests:Motorizem, fitness, tek, strelstvo, čedne forumašice :D itd.

Posted 24 September 2007 - 01:34 PM

lol1.gif

Pa jaz nimam brkov, spljoh ... gre redno stran, brada je tista ki se pristriže na ene 4mm biggrin.gif
  • 0

#2040 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 24 September 2007 - 02:58 PM

Men je pri tipih full všeč tista par dni neobrita brada, ko tak mal pika. Js sm čist prpaljena na fanta, ko je ene 4 dni neobrit, ga skos čohljam in se drgnem ob njegovo faco. oops.gif Samo ženski pa res to ne paše, absolutno ne. laugh.gif laugh.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users