NOROST DNEVA
Posted 10 February 2010 - 12:49 AM
Ja, še zdaj prebolevam ta stres.
Kako veš, koliko jih imam?! Sigurno si bila ti. x(
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 10 February 2010 - 12:50 AM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 10 February 2010 - 12:51 AM
Aja. Nisem si gor prišla.
Si pametna.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 10 February 2010 - 12:52 AM
Kako je blo pa ime spizdenemu?
― V. Van Gogh
Posted 10 February 2010 - 12:54 AM
Prepucij.
Tako je tudi ime mojemu kaktusu.
Posted 10 February 2010 - 12:56 AM
― V. Van Gogh
Posted 10 February 2010 - 09:45 AM
PJ, tvoj bratec je zakon. Kok pa je star?
Aprila bo 4.
Joj, tok ma takih izjav, da komi sledim.
Posted 10 February 2010 - 10:04 AM
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 10 February 2010 - 10:08 AM
K: Anja, poredna si!
jst: zakaj? kaj sem pa naredila?
K: sediš na mojem stolčku!
jst: joj oprosti, a ne smem?
K: vprašat moraš!
jst: a lahko sedim na tvojem stolčku?
K: ja lahko
(in spizdi nazaj v svojo sobo).
Posted 10 February 2010 - 05:22 PM
Principi ja. : )
Kuhanje juhe (iz vrečke!) by Jinadaze:
Pa dejte mi že omako, P*I*Z*D*A! Men je vilca odletela, mami je skor telefon spustila, skratka ni da ni. Vsem nam je bilo smešno, pa nam ne bi smelo bit (ker v njegovi prisotnosti vsi pazimo na neprimerne besede).
Kriza je, ko mali v vrtcu poberejo vse mogoce. :|
in na koncu je dojela, da je boga punčka hotela rečt ŠPIČKA, ampak je bila beseda pretežka zanjo in je pač ratala pička ven
Uboga puncka.
in potem izusti.. A jebiga
Mami je kuhala mlečni riž in ji je začelo rahlo vret, ona je odprla predalnik zraven štedilnika, da bi vzela žlico in kar naekrat je ves mleko vrgel ven iz kastrole, direkt v predalnik med pribor, na steno, za rob, pod pomivalni stroj, v glavnem 1 L mleka je bilo povsod drugje, samo v loncu ne!
Sem ravno zadnjic razmisljala - ce bi se dobre stvari tako sirile kot se slabe, a ne bi bilo lepo? Npr., kako gredo neprijetni vonji vsepovsod in kako so trdovratni, prijetne vonjave pa tako hitro izginejo.
Kako se prah takoj povsod nabere, kaj, ce bi se tako hitro izginil?
In se in se...
Samo je res smešno.
Še bolj smešno, kot če ti kdo vrtnega palčka spizdi.
Klko pa stane novi?
Pobova stara mama je imela cele zarote z vrtnimi palcki. Imela je...ne vem..tri..eden izginil..osumila sosedo, soseda se branila, da ni nicesar kriva, stara mama kuhala zamero, palcka ni videla nikoli vec je pa zato ostale na novo pobarvala in preselila na balkon, kjer jih ni mogel nihce dosecti. And they lived happily ever after.
Prepucij.
Tako je tudi ime mojemu kaktusu.
Posted 10 February 2010 - 05:37 PM
Posted 10 February 2010 - 05:39 PM
Guess what happened?
Nekdo nam je vrnil kontejner!

Ni mi jasno sicer, kako, ker imamo ful dolg dovoz do bajte (tako, 50m bi rekla), in je moral to nekdo ponoči izvest.
Enkrat sem dedu barvala vrtnega palčka. Sicer mi je rahlo šlo na jok, but I did it, yes.
― V. Van Gogh
Posted 10 February 2010 - 05:47 PM
: )
Ja, stari ljudje se radi druzijo s palcki. : D
sošolka je po učenju Osnove pridelovanja okrasnih rastlin modro ugotovila, da njeni lončnici primanjkuje kalcija. Ideja: s fertifigacijo (sočasno zalivanje in gnojenje) odpraviti pomanjkanje. In to s sojinim mlekom z ekstra kalcijem
Jap, moj foter dostikrat z Donatom zalije dolocene rastline, ce se mu zdi, da jim primanjkuje tovrstnih elementov pa oblaga jih z ostanki od kuhanja caja (ko zelisca skuha in precedi, tiste brozge ne vrze proc, ampak da rastlinam).
Posted 10 February 2010 - 05:51 PM
OK, razumem metanje petard v kante (to je smešno, če si mlad in pijan in moraš bežat pred lastnikom kante. Razbojnik speaking
― V. Van Gogh
Posted 10 February 2010 - 05:53 PM
After all this time?
Always.
Posted 10 February 2010 - 05:54 PM
― V. Van Gogh
Posted 10 February 2010 - 05:59 PM
ja otroci znajo met dobre
Lol eno malo (5let) smo vprašali kdo je France Prešeren, pa je rekla:
to je oni , ki je umrl na praznik
Smo nečakinji pazili v ponedeljek, pa smo šli malo na izlet, vmes tamala pove (4 leta), da so se učili v vrtcu, kdo je himno napisal in to pove. Starejša pa reče, a gremo na njegov pogreb zdele (6 let)
Posted 10 February 2010 - 09:08 PM
Posted 10 February 2010 - 09:15 PM
Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila,
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo.
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene,
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users