Jump to content

Photo

piercing

• Please log in to reply
3040 replies to this topic

#2021 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 28 May 2007 - 08:39 PM

S šivanko in ledom laugh.gif
Saj nisem v enem šusu. Hladila sem si in počasi not vrtala in tišala.
Za nos sem nucala kako uro. Bolel je le tanka plast v notranjosti. Kjer je sluznica.
Popek pa na isti način. Problem je bil le ta, da sem si lukjno naredla pol pa uhana nisem not spravla slap.gif In tak sem se v različnih obdobjih spravla 4 krat to luknjat. Vsakič je uspelo, a končalo na enak način: uhan ni šel not.
Če zdaj pomislim, majmun, logično, da ne, ker je šivanka pretanka in ni nardila dovolj široke luknje slap.gif
Čez par let sem pol šla h kozmetičarki in v peto je ratalo. hooray.gif
Saj pravim. Majmun totalen. Zdaj tega več ne bi počela (Ali pač? hmm.gif). Takrat sem bla mlada in neumna laugh.gif Je blo še v srednji.
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#2022 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 28 May 2007 - 08:42 PM

Omg Adriane biggrin.gif Dobra si biggrin.gif Jaz si nebi upala oops.gif
  • 0

#2023 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 28 May 2007 - 08:57 PM

O šit, kakšen mazohist blink.gif Že če si človek ušesa sam luknja, je grozno, ma popek .... ohmy.gif Si pa res nekaj posebnega biggrin.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#2024 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 29 May 2007 - 09:22 AM

No men se je ta piercing pod ustnico zdej res lepo zacelil, sem ful vesela, da se mi ni nič zagnojil. negovala sem ga pa samo s kremo Bepanten+ in nič drugega. Očitno so se stare poškodbe res dobr zacelile:) Po IM, si grem pa nasledn tedn ga dat še v obru nazaj.Komi čakam:)
  • 0

#2025 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11877 posts

Posted 29 May 2007 - 10:17 AM

Jaz sem pa mela uhane v popku, obrvi in na sred uhlja, tam v hrustancu pa sem dala vse ven. V obrvi mi je uhanček ful pasal, samo ga je začel telo sam izločat, tam v uhlju isto...v ušesih mam 4 luknje, tri v desnem, ampak nosim samo po dva uhana pa še to samo včasih.
  • 0

#2026 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 29 May 2007 - 11:37 AM

Js mam v obrvi zarad tega brazgotino, ker mi je telo samo izločlo pirs. Do tega je pa pršlo, ker sem se s pulijem zapela in sem se do krvi ranla. Pol k se mi je pa gnojit začel, ga pa nism vn dala, pa še nism prenesla unga kirurškega jekla. Zdej mam pa iz neke take čudne plastike notranji del in je ful dobr. Tud tko je bolši občutek, ker je mehko in se mi ne drgne po zbeh in dlesni. V obrvi mi bo pa tud takega naredila, samo da bom mela tuki špičke in ne bunkice:)
  • 0

#2027 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11877 posts

Posted 29 May 2007 - 11:45 AM

Pri meni je bilo isto. Jaz sem se dvakrat udarila v obrv in uho in se mi je začel gnojit.
  • 0

#2028 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 29 May 2007 - 11:56 AM

Ja sej, če ne mirkaš se hitr kam prtegneš in tud pri odločanju, da si greš nardit piercing morš vedt, da je lahko to nevarn, če pride do kake nesreče. Js sem pred leti, zarad pirsa v bradici skor brez zoba bla, sem si ga zbila vn iz vrste, sem skor umrla tm na stolu k so mi zob naravnaval. Šele pol kasnej, k so gibs čez dajal, sm dobilal inekcijo proti bolečini. Potem sem bla pa par let brez, zdej sem si ga pa spet dala nardit. Men je to res ful lepo in sem bla takrat kr mal nesrečna, ker nism mogla met uhanča:)
  • 0

#2029 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15739 posts

Posted 30 May 2007 - 12:42 PM

QUOTE(Adriane @ 28. 5. 2007 - 21:15) View Post

Bolečine se res ne bojim laugh.gif
V nos in popek sama luknjala

*blazno važna*

haha

You are one crazy woman!!!OMG. blink.gif spank.gif
Jst niti v ušesih nimam, ne pa da bi si sama s šivanko! Joj, Adriane, ti si res, ne vem kaj bi rekla. wink1.gif biggrin.gif
Ti si prava mačo ženska.

• 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#2030 Parvinder

Parvinder

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3483 posts

Posted 31 May 2007 - 09:04 PM

Jaz sem si pred pol ure nardila eno luknjo v uho, ampak ni take panike. V popek bi pomojem manj bolel, ampak ne vem.

Aja, ja Adriane, hudič je, ko ne gre uhan not hmm.gif Mene je pol tisto z uhanom najbolj bolelo.
  • 0
tudi pozimi dišiš po cvetju poležane trave spomladi

#2031 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11877 posts

Posted 31 May 2007 - 09:35 PM

Ve ste nore ženske blink.gif wacko.gif smile.gif
  • 0

#2032 cia

cia

sramežljivec

• Člani
  • 1 posts

Posted 03 June 2007 - 11:08 AM

Hej smile.gif
Zanima me, če me kera izkusnje s tragusom in kaksni so mozni zapleti, tezave... Slucajno kaj vpliva na sluh?
  • 0

#2033 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 03 June 2007 - 11:29 AM

Draga Adriane.

Oprosti, ker nisem prej vidla tvojega posta, nisem čekirala te teme sem čisto pozabla. Torej ti imaš pirs v jeziku .. super. biggrin.gif

Jaz nekaj trzam, da bi si ga dala delat v jezik ampak ne upam. Bolečine me ni strah, ker pomojem ne boli za umret (ali pač?) strah me je, vseh stranskih učinkov. Brala sem že toolko enih "izpovedi" da me je postalo strah. Torej mam vprašanja za tebe .. kako dolgo nisi mogla normalno jest?, si ga moreš vsak večer čistit ?, se ti je že kdaj vnelo ?, te kdaj kr bvz boli in ti jezik zateče al pa kaj takega?, je res, da če ti ga ne dajo v pravem kotu, ti lahko jezik zajebejo in več ne okusiš?, je res, da če ti ga dajo preveč na sredino, da lahko več ne čutiš jezika in ne moreš govorit..?

Hvala za odgovore, še bojo vprašanja.
  • 0
Viens, reste ici!

#2034 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 04 June 2007 - 05:39 PM

Kaj pa tisto, da bi si mogel predn si greš dat pirs v jezik neko kožico odstranit ? ohmy.gif To je meni ena pravla, da si jo je kr sama doma s škarjami dol vrezala. ohmy.gif
  • 0

#2035 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 04 June 2007 - 06:10 PM

QUOTE(Ana @ 3. 6. 2007 - 12:29) View Post

Jaz nekaj trzam, da bi si ga dala delat v jezik ampak ne upam. Bolečine me ni strah, ker pomojem ne boli za umret (ali pač?)

Prebod ne boli. Boli, če opletaš z jezikom (govoriš) smile.gif
takrat ko je še otečeno strah me je, vseh stranskih učinkov. Brala sem že toolko enih "izpovedi" da me je postalo strah

Nisem nič brala, tak da težko povem, kaj je res in kaj ne. Je blo vse spomntano. Precej neumno, če pomislim.
kako dolgo nisi mogla normalno jest?

Mislim, da ene 2 dni, sem pila na slamico in se medtem gledala v špegel ter si karkoli odstranjevala iz bližine uhana. Bil je blazno čuden občutek, če je kaj poleg prišlo. Nič bolečega, le nadležno je.
Sem dokaj hitro začela jest. Se nisem pustla motit smile.gif
si ga moreš vsak večer čistit ?

Mislim, da sem si čistla le kaka 2 tedna. Po jedi, zjutraj in zvečer. Pod čistit pojmujem splahovanje ustne votline s tekočino Tantum Verde, ki sem jo kupla v lekarni. To ti v studiju povejo, kako in kaj.
Kasneje sem bla popolnoma brez težav.
se ti je že kdaj vnelo ?

Ne. Ne vem, klko je to normalno, a se mi zdi, da pri uhanih in tatujih dokaj nedovzetna za težave. Pa sem delala z njimi že svašta.
te kdaj kr bvz boli in ti jezik zateče al pa kaj takega?

Zateče mi nikoli, je pa me spočetka bolelo le pri enih privat zadevah, kjer sem se pa tudi hitro zverzirala laugh.gif
je res, da če ti ga ne dajo v pravem kotu, ti lahko jezik zajebejo in več ne okusiš?

Če ti ga ne dajo pod pravim kotom, ti krivo stoji. Kar se tiče tega okušanja pa ne vem. Če je kaj na tem, potem kot uhana verjetno nima nobene veze pri tem, pač pa prebod sam.
je res, da če ti ga dajo preveč na sredino, da lahko več ne čutiš jezika in ne moreš govorit..?

Tudi to ne vem.

Osebno se mi bolj kot ne, zdi pomembno, da imaš čimkrajšo palčko (to reguliraš kasneje), da ti uhan lepo oklene jezik. Sama sem tudi menjala kovinske bunkice s plastičnimi. Ko sem mela še daljšo palčko, so mi le-te pritiskale na notranjo stran dlesni, kar me je bolelo. Zdaj s tem ni nikakršnih težav.

Če bi kakorkoli škodovala zobem, bi ga TAKOJ dala ven!!
Hvala za odgovore, še bojo vprašanja.

Ni blema. Ti kar smile.gif

QUOTE(laLa° @ 4. 6. 2007 - 18:39) View Post

Kaj pa tisto, da bi si mogel predn si greš dat pirs v jezik neko kožico odstranit ? ohmy.gif To je meni ena pravla, da si jo je kr sama doma s škarjami dol vrezala. ohmy.gif

Prvič čujem za to!! Sem se kar rolat začela!
Upam, da se kolegica ni huje poškodovala. Misel na to, me kar strese! ohmy.gif

QUOTE(Dragica @ 30. 5. 2007 - 13:42) View Post

Ti si prava mačo ženska.

Temu bi sama rekla malo "prtegnjena". Takrat mi je špilalo 100 na uro. Enostavno me ničesar ni blo strah. Na hipe še zdaj dokaj uspešno zaidem v svet zanikanja. JBG

• 0

Bruce Lee

d035.gif

#2036 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 04 June 2007 - 06:11 PM

Ja resno biggrin.gif Kr s škarjami je laugh.gif Pa baje i to more vsak rolleyes.gif Nevem kolko je resnice na tem. smile.gif
  • 0

#2037 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 04 June 2007 - 06:15 PM

Mah, kje! Saj pa nimaš usnja na spodnji strani. laugh.gif
Postisk z iglo in to, je to.
  • 0

Bruce Lee

d035.gif

#2038 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 04 June 2007 - 07:42 PM

Adriane ti ga še maš zdaj not ? Kake barve bunkico pa imaš ? Aja pa še to smile.gif Kaj ko si ga daš delat. A je nujno da maš tistega ''kovinskega'' noter ali lahko maš kakega barvnega že prvo ? smile.gif
  • 0

#2039 black_sweety

black_sweety

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1469 posts

Posted 04 June 2007 - 09:05 PM

Jaz imam enake pomisleke kot ti Ana. Po drugi strani si pa ful zelim... se vedno pa strah in kaj ce... nadvlada. Ce bi mi lahko kdo zagotovil, da ne bi imela nobenih komplikacij in kakih negativnih trajnih posledic (sploh to z okusanjem mi je prevec kruto, pa sem isto slisala, da se lahko zgodi)...no, pol bi definitivno sla v to. Tako pa...
  • 0
[b]Apologizing does not always mean that you are wrong ... It just means that you value your relationship more than your ego. [/[/size]b] [color=#000066][/size]

#2040 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25930 posts

Posted 05 June 2007 - 04:43 PM

kar se okušanja tiče, mi je mal nelogično tole (sicer mam ucbenik za bajlo v soli, tk da ne mroem preverit zdejle, ampak ...) - brbončice za okušanje so itak po celem jeziku, se prav - kar pride v okušalne popke pa se potem posreduje v možgane, kjer okus menda nastane, čutimo kot določen okus.

sicer nisem cist 100% v tole razlago iz ze navedenih vzrokov; kako je pa s posameznimi živci pa ne vem.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users