QUOTE(Ana @ 3. 6. 2007 - 12:29)

Jaz nekaj trzam, da bi si ga dala delat v jezik ampak ne upam. Bolečine me ni strah, ker pomojem ne boli za umret (ali pač?)
Prebod ne boli. Boli, če opletaš z jezikom (govoriš)

takrat ko je še otečeno strah me je, vseh stranskih učinkov. Brala sem že toolko enih "izpovedi" da me je postalo strah
Nisem nič brala, tak da težko povem, kaj je res in kaj ne. Je blo vse spomntano. Precej neumno, če pomislim.
kako dolgo nisi mogla normalno jest?
Mislim, da ene 2 dni, sem pila na slamico in se medtem gledala v špegel ter si karkoli odstranjevala iz bližine uhana. Bil je blazno čuden občutek, če je kaj poleg prišlo. Nič bolečega, le nadležno je.
Sem dokaj hitro začela jest. Se nisem pustla motit
si ga moreš vsak večer čistit ?
Mislim, da sem si čistla le kaka 2 tedna. Po jedi, zjutraj in zvečer. Pod čistit pojmujem splahovanje ustne votline s tekočino Tantum Verde, ki sem jo kupla v lekarni. To ti v studiju povejo, kako in kaj.
Kasneje sem bla popolnoma brez težav.
se ti je že kdaj vnelo ?
Ne. Ne vem, klko je to normalno, a se mi zdi, da pri uhanih in tatujih dokaj nedovzetna za težave. Pa sem delala z njimi že svašta.
te kdaj kr bvz boli in ti jezik zateče al pa kaj takega?
Zateče mi nikoli, je pa me spočetka bolelo le pri enih privat zadevah, kjer sem se pa tudi hitro zverzirala

je res, da če ti ga ne dajo v pravem kotu, ti lahko jezik zajebejo in več ne okusiš?
Če ti ga ne dajo pod pravim kotom, ti krivo stoji. Kar se tiče tega okušanja pa ne vem. Če je kaj na tem, potem kot uhana verjetno nima nobene veze pri tem, pač pa prebod sam.
je res, da če ti ga dajo preveč na sredino, da lahko več ne čutiš jezika in ne moreš govorit..?
Tudi to ne vem.
Osebno se mi bolj kot ne, zdi pomembno, da imaš čimkrajšo palčko (to reguliraš kasneje), da ti uhan lepo oklene jezik. Sama sem tudi menjala kovinske bunkice s plastičnimi. Ko sem mela še daljšo palčko, so mi le-te pritiskale na notranjo stran dlesni, kar me je bolelo. Zdaj s tem ni nikakršnih težav.
Če bi kakorkoli škodovala zobem, bi ga TAKOJ dala ven!!
Hvala za odgovore, še bojo vprašanja.
Ni blema. Ti kar

QUOTE(laLa° @ 4. 6. 2007 - 18:39)

Kaj pa tisto, da bi si mogel predn si greš dat pirs v jezik neko kožico odstranit ?

To je meni ena pravla, da si jo je kr sama doma s škarjami dol vrezala.

Prvič čujem za to!! Sem se kar rolat začela!
Upam, da se kolegica ni huje poškodovala. Misel na to, me kar strese!
QUOTE(Dragica @ 30. 5. 2007 - 13:42)

Ti si prava mačo ženska.
Temu bi sama rekla malo "prtegnjena". Takrat mi je špilalo 100 na uro. Enostavno me ničesar ni blo strah. Na hipe še zdaj dokaj uspešno zaidem v svet zanikanja. JBG