Jump to content

Photo

LUSH

• Please log in to reply
2636 replies to this topic

#2021 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17606 posts

Posted 08 November 2008 - 08:23 AM

Meni ta maska ni bila nič kaj posebnega. Da bi mi vlekla kakšno umazanijo ven iz kože, niem opazila, saj ni bilo izbruha, poleg tega se je ful zasušila na obraz po 10 min. in se izjemno težko spirala. Je pa res, da mi je ful razmastila kožo (saj se nisem potem cel dan zasvetila), kože pa v času uporabe niti ni izsušila. Verjetno jo bom še enx šla kupit, da vidim "a je to to ali ne".
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#2022 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 08 November 2008 - 09:14 AM

Jaz se pa sedaj kar malo bojim uporabljati te čistilne maske ker imam že tako čisto suho povrhnjico. Mogoče si bom le omislila kakšno bolj hranilno masko smile.gif
  • 0
We must let go to live on.

#2023 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 08 November 2008 - 02:23 PM

Izpira se res težko, ampak vzamem to v zakup.
Meni je super maska, jo bom porabila do konca in po pol leta spet kupila.
  • 0
Viens, reste ici!

#2024 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 08 November 2008 - 02:31 PM

Meni je LL tudi super. Jo uporabljava oba z bratom. On ma kar izrazite akne, pa se mu je koža zelo izboljšala, odkar jo uporablja. Mava že 2 lonček. Na splošno je on navdušen nad Lushem. Uporabljal je Fresh Farmacy, zdaj ma Coalface, pa Tea Tree tonik in LL masko.
  • 0

#2025 Sanies

Sanies

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1113 posts

Posted 09 November 2008 - 01:42 PM

Moj brat noče dat za noben denar maske gor. verymad.gif
  • 0
Do We Need Distance To Get Close?IPB Image

#2026 Klavdija27

Klavdija27

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 504 posts

Posted 12 November 2008 - 06:05 PM

Moram žal skritizirat svojo najnovejšo pridobitev- Lemslip kremo za tuširanje. Diši sicer fantastično-mešanica limone in kokosa ( s tisto tipično Lush organsko noto, ne rafaello). Ampak koža po umivanju je grozna. Lepljiva koža, matasta, sploh ne morem dovolj sprati dol, skratka zoprna. Kar z muko ga uporabljam, k sreči, pa se ga veliko porabi naenkrat in ga imam le še za 2x. se pa lepo kremi, lepo razmaže, peni se ne- oziroma naredi minimalno par mini mehurčkov, ki takoj izginejo. Tudi vonj na koži ni preveč osbtojen, vonj v kopalnici pač ja. Sem ga sicer dobila za darilo, ampak krem za tuš ne bom sama nikdar kupila....me prav odbijajo.
  • 0

#2027 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 12 November 2008 - 09:02 PM

Jaz sem pa ravno uporabila Haagenbath kopalno kuglo. Diši čisto po Winterfresh Green Ice čigumijih. Ma pa notri kose (!) čokolade. Sem se kar ustrašila, da mi bo odtok zamašilo biggrin.gif , ampak se čokolada popolnoma razstopi, vodo pa obarva mlečno pinki. Kjut zadeva, ampak kupila je pa verjetno ne bom več, moja najljubša še vedno ostaja Honey Bee.
  • 0

#2028 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27660 posts

Posted 13 November 2008 - 03:34 PM

Se kateri sanja, kako naj dobim LL masko? Ocitno sem imela poleti sreco, da so jo imeli na zalogi, zadnja dva meseca je vedno, ko pridem v Lush, razprodana. Vceraj mi je hotela prodajalka na vsak nacin prodati Brazened Honey, sem ji komaj usla. smile.gif Nekje je ena pisala, da si je LL rezervirala? To naredijo izjemoma za stalne stranke ali tudi za taksne, ki nismo prevec pogosto tam? smile.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#2029 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 13 November 2008 - 05:11 PM

Kaj pa Cosmetic Warrior, je že probala katera? Naj bi bila tud kao za nečisto kožo.
  • 0

#2030 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 13 November 2008 - 05:20 PM

Jaz sem jo imela. Mi je bila kar všeč ampak meni ima tako grozen vonj, da sem komaj zdržala tistih 10 minut ker mi je postalo kar slabo bruh.gif
  • 0
We must let go to live on.

#2031 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 13 November 2008 - 05:53 PM

Aha, se strinjam s Tyaso. Vonj je ogaben, ampak meni je bla drugače kar všeč.

Planet, pomojem, če bi šla tam in prosila, če ti jo dajo na stran, ko pride, bi ti sigurn ustregli. Pejd prašat.
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#2032 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27660 posts

Posted 13 November 2008 - 06:05 PM

Eve hvala, bom!
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#2033 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 14 November 2008 - 05:39 PM

Danes sem si kupila The Blondie šampon
IPB Image
in Keep It Fluffy milo.
IPB Image

Šampon je pa moj prvi v taki obliki, upam, da bo v redu. huh.gif Keep It Fluffy pa ful lepo diši. wub.gif
  • 0

#2034 Asha

Asha

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1658 posts

Posted 15 November 2008 - 02:14 PM

A v trgovin v Lj. imajo samo tiste trde parfume, ki so na spletni strani? Zanima me, če se nakateri (the comforter, sakura, olive branch, snowshowers, american cream, go green) dobijo tudi pri nas. Na tujih straneh so...
  • 0
Contented rest, beloved heart's desire,
you are not found in the sins of hell,
but only in heavenly concord;
you alone fortify the feeble heart.
therefore none but the gifts of virtue
shall have their abode in my heart.
(Simon Jones)

#2035 Klavdija27

Klavdija27

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 504 posts

Posted 15 November 2008 - 05:50 PM

Verjetno majo več, na spletni strani sproti (kao) ažurirajo, česa trenutno ni zalogi, pa lahko kdaj kaj manjka, čeprav na splošno v ponudbi imajo. Me že en čas ni bilo osebno v Lushu (vsaj relativno za mene) in nisem nič tega gledala, vem da od tvojih naštetih American cream imajo čez celo leto, Go green tudi. Snowshowers dobijo samo med božičnimi-novoletnimi prazniki (ne vem kak parfum diši, ampak žele za tuškat je noro dober, mlečen) Za prve tri nisem še nikoli slišala, da obstajajo, mogoče je kaj novega ali pa prihaja kot novost samo med prazniki.

Tudi za Keep it Fluffy prvič slišim. Po čem pa diši? Mi je cimra rekla, da je vohala ene 2 tedna nazaj enga novega, roza, ki je ful dišal po jagodičevju ful sladko, pa sem misla, da se je zmotla in misli Godmother. A ta diši tak?

• 0

#2036 Asha

Asha

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1658 posts

Posted 16 November 2008 - 12:43 PM

Hvala, bom kar v Lj. mogla it pogledat. Me je še najbolj za Snowshowers zanimalo, ker sem brala dobre ocene za tega. smile.gif
  • 0
you are not found in the sins of hell,
but only in heavenly concord;
you alone fortify the feeble heart.
therefore none but the gifts of virtue
shall have their abode in my heart.
(Simon Jones)

#2037 Izgubljena

Izgubljena

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2544 posts

Posted 16 November 2008 - 01:25 PM

a je katera že videla SFTS v Ljubljani?
  • 0
Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno.

#2038 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 16 November 2008 - 01:39 PM

Mislim, da so jo ukinil. Neka druga bo namesto nje. Enkrat je ena o tem govorila, se mi zdi da celo v tej temi.
  • 0

#2039 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 16 November 2008 - 02:02 PM

Jaz enostavno morem še enkrat napisat .. maska LL je zakon. Totalno mi je očistla kožo. Jaz ne morem vrjet. ohmy.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#2040 sunshine*

sunshine*

sramežljivec

• Člani
  • 40 posts

Posted 17 November 2008 - 03:09 PM

hmm...mene pa ful moti ker imam milo za obraz Fresh Farmacy in je pač v trdnem stanju, pa ga moram odlomit in razmazat v rokah pa mi je res nepraktično..a bi lahko recimo zdrobila en kos v lonček pa dodala malo tonika al pa vode..da bi mela bolj kremasto?a učinek bi bil isti? (kahko da je že kje napisano pa se mi res ne da it 100 strani nazaj brat =)
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users