Jump to content

Photo

Koncerti

• Please log in to reply
2381 replies to this topic

#2021 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85952 posts

Posted 02 May 2013 - 08:30 PM

Nedvomno.  :lol:

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

• Guests

Posted 05 May 2013 - 01:01 PM

Meni je pa zanimivo kako veliko ljudi povezuje to, da je energija na odru s tem, da te mora potem fizično razmetavat. Jaz lahko totalno noter padem v glasbo, pa je lahko tudi žaganje, ampak ne čutim potrebe, da bi stala, ker mi to, da sem na miru, ni nobena omejitev. Po svoje bi raje videla, da bi bilo več koncertov, kjer bi bila sedišča. V bistvu zdaj, ko razmišljam za nazaj, mi je publika večkrat uničila energijo koncerta kot pa ji pomagala. Če sediš, ti ljudje vsaj niso vnapoto in se ti ni treba ukvarjat s tem, kdo se bo kje vate zaletaval in kam se postavit, da boš kaj videl. Stvar okusa je, pač Jaz sem presedela tudi Opethe enkrat na Dunaju, pa je bil zakon koncert.

• 0

#2023 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85952 posts

Posted 05 May 2013 - 01:48 PM

Mene pa ob določeni glasbi tako razganja, da bi lahko plesala na busu, s slušalkami v ušesih. XD Koncert brez pravega vzdušja mi je pa kot seks brez orgazma.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#2024 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23292 posts

Posted 07 May 2013 - 04:24 PM

"ne da se mi stat" je lame upokojenski izgovor, saj koncert ne traja zdaj 6 ur

Veliko ljudi gre na tribuno, ker se jim pač ne da gužvat, ker bi radi imeli boljši pogled na oder (sicer dandanes hvala K za velike ekrane).

Preprosto Rammsteini niso vrsta benda, na katerih se sedi. In tisti, ki potem žugajo in težijo, ker pač stojiš pred njim, si zaradi mene lahko

prst v rit porinejo. Če si pa želijo ogledati koncert iz varnega udobja naslonjača, priporočam da si potegnejo dol kakšen DVD skupine,

in ga doma pogledajo.

Se moram strinjat z obema. Tribuna ne pomeni sedenja. Veliko jih izbere tribuno zaradi boljšega razgleda in manj gužve. Meni se zdi utopično sploh pričakovati, da bodo vsi ljudje na tribunah sedeli. Pa naj bo to metalski, rock ali pop koncert. Pri kakih Il divo, operi je to drugače, ker je energija drugačna. Pri enem takem bolj živem koncertu pa se mi zdi neumnost sedeti. Jaz vem, da se ne bi usedla, tudi če bi mi kdo težil. V takem primeru naj take osebe raje ostanejo doma in si koncert pogledajo na tv, kot je rekla Kinky.

Jaz nisem bila na koncertu, že drugič sem jih zamudila. Upam, da bo kmalu spet prilika, da bom lahko šla, ker si jih res želim enkrat videt.

• 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#2025 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24553 posts

Posted 10 May 2013 - 08:53 AM

jaz sem še na vseh koncertih stala. Pa sploh nisem bila na takih "hard". Jaz že pri Parnem Valjku skačem ko zmešana.

Ta mesec naj bi me moj KONČNO peljal na Big foot mamo ... sem precejšen fan, na koncertu pa še nisem bila - vedno kaj vmes pride. Pa še na Joksimovića bi šla.

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#2026 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 10 May 2013 - 08:58 AM

Še nisi bila? :) BFM so igrali na vsakem študentskem žuru v vsaki vukojebini. :D Njihov najboljši koncert pa je bil na Gospodarcu za 15 letnico, takrat ko so igrali tudi Slaki,

tisto je bila res svetovna žurka. :)

Še ena na temo koncertov: enkrat smo bili na Gibonniju v Cvetličarni, 3 leta nazaj, pa smo se vmes med komadi pogovarjali, pač komentirali dogajanje, pesmi, itd.

In me ena kura za mano opozori, naj neham klepetat. Oprostite, a smo slučajno v Cankarjevem domu? Pa niti nismo preveč na glas govorili, in Gibonni je itak

imel MIKROFON, tako da nas je itak preglasil. Eni so res prizadeti, in ne vem kaj sploh hodijo na koncerte, ker itak vedno samo iščejo nekaj čez kar se pritožujejo. 

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#2027 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27436 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 10 May 2013 - 10:26 AM

Hahah, joj, še dobro, da meni ni nihče nikoli nič rekel čez moje dretje (ko se gaziram, se FUUUL derem, ker pet ne znam oziroma se ne trudim, valjda se bom raje drla - zadnjič me je na Bajagi bolel glas in sem se drla in je izpadlo, kot da recitiram :lol1: ). Ampak me je pol fant začel počasi opozarjat, da preglasim glasbenika in folk okoli mene sliši moje obupno dretje, zato sem nehala in zdaj samo pojem (razen ko je kak res HUD komad). :lol:

Ampak ja, da te moti klepetanje med komadi, halo?! :butl:

• 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#2028 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6706 posts

Posted 10 May 2013 - 10:42 AM

Ta mesec naj bi me moj KONČNO peljal na Big foot mamo ... sem precejšen fan, na koncertu pa še nisem bila - vedno kaj vmes pride. 

Nujno pojdi. Jaz sem bila v začetku študentskih let na vseh njihovih koncertih, sem znala že njihov repertoar na pamet, ampak je bil vedno dober žur :)

• 0

#2029 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 10 May 2013 - 11:34 AM

Hahah, joj, še dobro, da meni ni nihče nikoli nič rekel čez moje dretje (ko se gaziram, se FUUUL derem, ker pet ne znam oziroma se ne trudim, valjda se bom raje drla - zadnjič me je na Bajagi bolel glas in sem se drla in je izpadlo, kot da recitiram :lol1: ). Ampak me je pol fant začel počasi opozarjat, da preglasim glasbenika in folk okoli mene sliši moje obupno dretje, zato sem nehala in zdaj samo pojem (razen ko je kak res HUD komad). :lol:

Ampak ja, da te moti klepetanje med komadi, halo?! :butl:

Ti si ista kot jaz, high five. Jaz včasih najdem kakšne amaterske posnetke s koncertov na youtube, in se me sliši kako se derem. Imam sram, prav uničim posnetek. :D  :ph34r: 

Ja, Coco, prav : šššššš mi je potem spustila, kao da smo v vrtcu, no. :D

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#2030 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26105 posts

Posted 10 May 2013 - 11:44 AM

To je meni ena na Bubleju....ko še peti ni začel :lol:

Pol je pa ona neki klepetala sva se pa s kolegico samo spogledali pa v njeno smer: ŠŠŠŠŠŠŠŠŠ! :lol:

• 0

#2031 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27436 posts

Posted 10 May 2013 - 12:22 PM

Ti si ista kot jaz, high five. Jaz včasih najdem kakšne amaterske posnetke s koncertov na youtube, in se me sliši kako se derem. Imam sram, prav uničim posnetek. :ph34r: 

JAAAA!!! Hahahahah, kakšno olajšanje, nisem edina. :D Na yt je zilijon takih mojih posnetkov, sem nehala gledat te amaterske posnetke s koncertov, ker sem povsod, haha.  Sem našla en tako lep posnetek z Urbanovega koncerta, ki sem ga mojstrsko zasrala, ker je en tip 2m stran od mene snemal in se res sliši samo mene, kako rjovem. :lol1: Ful bedno. Zato se trudim bit boljša oseba in ne delat tega. ˘-˘

• 0
Pablo Picasso

#2032 Felicity

Felicity

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3216 posts

Posted 10 May 2013 - 10:16 PM

Včeraj Pink na Dunaju. :yahoo:  :yahoo:  :yahoo:  Sami superlativi, res noro, kot bi rekla ona fuckin' perfect.

ugr-IMG-04.jpg

ta slika je pa sposojena

5rm-ijk-Pi.jpg

• 0

#2033 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27436 posts

Posted 26 May 2013 - 10:46 PM

https://www.facebook...21448/?fref=tck

Ful dobro. :worthy1: :yahoo:

• 0
Pablo Picasso

#2034 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23292 posts

Posted 26 May 2013 - 11:53 PM

Uuu, pohvalno, res. Pa še nekaj dobrih bendov je. :)

• 0

#2035 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27436 posts

Posted 26 May 2013 - 11:53 PM

:yes: Jaz bi šla na 3/4 zadev, ampak mi čas ne bo dopuščal, po moje bom šla samo na 3, pa še to bom imela FUL slabo vest, ker sem sploh tam. :(

• 0
Pablo Picasso

#2036 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23292 posts

Posted 27 May 2013 - 12:34 AM

Jaz pa najbrž na nič ne bom šla, ker nisem v LJ, ampak zelo podpiram tako zastonj poletno dogajanje. :) Upam, da bo tudi v drugih mestih kaj pametnega.

• 0

#2037 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 27 May 2013 - 07:09 AM

Mogoče bom šla na kakšen koncert. Res super, da je to omogočeno, res. :) Pohvala. 

• 0

#2038 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 29 May 2013 - 07:22 AM

Pozna katera Two Cellos? V Varaždinu je koncert, pa bi morda šla.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#2039 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26105 posts

Posted 29 May 2013 - 07:35 AM

2Cellos? Itak! :woot:

Jaz sem bila na njunem koncertu v Cankarjevem domu slaba dva meseca nazaj. Meni je bilo res fenomenalno. Močno priporočam.

• 0

#2040 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 29 May 2013 - 07:36 AM

Odlično! Smo že zmenjeni. :cool:

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users