Jump to content

Photo

SPLOŠNA RAZPRAVA o FILMIH in priporočila

• Please log in to reply
3344 replies to this topic

#2021 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 04 September 2013 - 02:20 AM

Tole si imam namen ogledat v kinu: Before Midnight, Red 2 (I know, don't ask XD , čeprav se mi zdi po trailerju, da ni ravno tako bv komedija in se kar

narežiš zraven) in pa tega imam sicer na prvem mestu, pa mi nikakor ne uspe priti do kina, takrat, ko igra: Elysium .

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#2022 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 04 September 2013 - 07:40 AM

Včeraj sem pogledala World War Z (2013) in sem precej razočarana, totalno je ameriški ... kako je sploh Brad Pitt sproduciral in igral v takšnem sranju mi ni jasno.

Saj pogledaš do konca (čeprav sem vmes malo zaspala, kar se NIKOLI ne zgodi, haha). PROTI

Pogledala sem tudi Now You See Me ... in je solidna zadevščina, spet ne morem govoriti o presežkih, kajti tukaj jih ni. Je pa zabavno, to pa. ZA

In na koncu še Mud, ki je pisan meni na kožo .... počasi se razvija, prelepa fotografija, prizori reke Misisipi, Matthew McConaughey je fantastičen.

Full bolj mu pašejo vloge v dramah, kot v nekih pocukranih bedarijah. ZELO ZA

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#2023 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17000 posts

Posted 04 September 2013 - 08:40 AM

Se popolnoma strinjam glede World War Z. Že neštetokrat videna in prežvečena zgodba, le z drugačnimi vizualnimi učinki. Seveda ne manjka tudi heroj, ki reši svet. Dobra stran filma je bila glasba, ki mi je bila zelo všeč, ampak po mojem mnenju nikakor ni pasala v koncept filma. 

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#2024 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24571 posts

Posted 04 September 2013 - 10:59 AM

Zadnjič sem ujela film Definitely, Maybe - romantična komedija, ki se za moje pojme malo dviga iz povprečja. Konec seveda pričakovan, ampak vsebina mi je bila zanimivo prikazana. Priporočam, če vam zapaše lahkoten nedeljski film.

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#2025 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46049 posts

Posted 04 September 2013 - 11:12 AM

^^^Se strinjam, je luškan lahkoten film. 

Jaz sem včeraj gledala The Namesake. Luškana nemoreča drama o problemih indijske družine preseljene v ZDA in njihovem spopadanju s kulturnimi razlikami, medsebojnimi odnosi. Všečno. Sem se celo našla v par problemih, ki jih film izpostavlja... 

• 0

#2026 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26109 posts

Posted 04 September 2013 - 11:17 AM

^

Jaz sem ta film našla čisto po slučaju in me je čisto prevzel. Pred ogledom se nisem nič pozanimala o tem filmu in je bil zares pozitivno presenečenje. Priporočam.

• 0

#2027 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19991 posts

Posted 04 September 2013 - 03:25 PM

Jaz sem včeraj s fantom gledala Before Midnight in nikomur ni bil preveč všeč. Ko se je končal, sem si zaželela, da bi se kaj več zgodilo, tisti dolg prizor v avtu se mi je tudi vlekel. Je bil dokaj gledljiv, a nič posebnega. Sem gledala prejšnja dva dela in sta mi bila veliko bolj všeč. Na imdb-ju recimo je pa za pol ocene bolje ocenjen kot prejšnja dva dela.

• 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#2028 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 05 September 2013 - 09:19 PM

The Expendables :D

tumblrly3umlj0v41r4a9loo.jpg

tumblrly3umlj0v41r4a9loo.jpg

• 2
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#2029 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46049 posts

Posted 05 September 2013 - 09:27 PM

lol

Gledam Katyń, film o pomoru poljskih vojaških oficirjev med drugo svetovno vojno. Film povsem po mojem okusu. 

• 0

#2030 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 05 September 2013 - 09:27 PM

^^ Bom prečekirala ta film, vojna tematika je meni ena ljubših. 

• 0

#2031 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46049 posts

Posted 05 September 2013 - 10:53 PM

Kinky, kar poglej ga, je dober film. Se mi zdi da zelo lepo prikaže to epizodo zgodovine. Na eni strani politično propagando poboja, ki ga je najprej Nemčija izkoristila za propagando proti Sovjetski zvezi in nato Sovjetske zveze, ki si je na podoben način skušala oprati roke in naprtiti krivdo za zločin Nemcem. Lepo prikaže negotovost civilistov, ki so živeli v upanju, da se njihovi sinovi, bratje, možje in očetje vrnejo domov. Kako različno so ravnali ob spremembi režima, ko so krvniki njihovih ljubljenih postali "glavni" v njihovi državi. Lepo prikaže notranjo krivdo tistih, ki so preživeli in se prilagodili režimu. Nenazadnje film zaključi v slogu... še vedno sem malce v šoku nad brutalnostjo zadnjega prizora. Ne toliko zaradi samega prizora, temveč zaradi vedenja, da se je to tudi v resnici odvilo v Katynskem gozdu.... da so se podobne stvari dogajale tudi na naših tleh... 

• 0

#2032 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 05 September 2013 - 10:54 PM

^^ Bom prečekirala ta film, vojna tematika je meni ena ljubših. 

:yes:

In SMEH na ove slike zgoraj. :lol:

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#2033 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46049 posts

Posted 05 September 2013 - 11:09 PM

Moram opozorit, da ni vojni film v klasičnem pomenu besede in da je moje navdušenje malce pristransko, saj mi je ta tematika še posebej ljuba (kakorkoli bizarno se že to sliši).

Še 10 minutni video o zgodovinskem ozadju, če bo katero zanimalo... KLIK (sicer ameriška propaganda, ampak jasno kratko in jedrnato razloži stvari).

Pa poročajta vajine vtise, ko si ga ogledata.. :wink:

• 0

#2034 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17000 posts

Posted 06 September 2013 - 10:07 AM

lol

Gledam Katyń, film o pomoru poljskih vojaških oficirjev med drugo svetovno vojno. Film povsem po mojem okusu. 

Moram nujno pogledat v kratkem!
  • 0

[Napoleon]

#2035 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17000 posts

Posted 11 September 2013 - 09:41 PM

Včeraj sva z fantom gledala The Dark Knight Rises. Film ni naredil posebnega vtisa. Dolga zadeva, sploh prvi del se mi je vlekel, skoraj sem se že malo dolgočasila zraven. Drugi del nekoliko boljše, konec pa pričakovan. Morebiti velik del krivde za mlačni vtis nosi dejstvo, da nisem videla nobenega predhodnjega Batmana in mi je tako precejšen del ozadja manjkal. Tolatno mi je šel na živce Bane. Razumem, da je bil namen ustvarjalcev ustvariti tak karakter, ampak njegova drža in nastop sta mi parala živce, skozi ekran bi skočila in ga fockala. :D

• 0

[Napoleon]

#2036 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 17 September 2013 - 08:58 PM

1175028_10151846330693486_736675258_n.jp

• 2

#2037 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46049 posts

Posted 20 September 2013 - 01:05 PM

Sleepless in Seattle (1993) - luškana romantična komedija, ki še po 20. letih ni izgubila svojega šarma. Kemija med Tomom Hanksom in Meg Ryan se oddolži za Megino na trenutke zoprno obnašanje in za stvari, ki se v današnjem svetu nekoliko zastarele. 

The Watch (2012) - katastrofa od filma. Res ne vem kateri blesavi producenti sploh odobrijo tak film. Škoda filmskega traku. 

The Deer Hunter (1978) - močan, čustven. Odlična igralska zasedba, odlična igra. Na trenutke se mu sicer pozna letnica izdaje, na trenutke se tudi rahlo vleče, ampak generalno gledano pa še vedno pusti vtis na gledalca.

Sophie's Choice (1982) - še en film, ki se mu letnica nekoliko pozna, ampak je kljub temu še vedno gledljiv. Sophijina zgodba definitivno pusti vtis na gledalca. 

• 0

#2038 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 20 September 2013 - 01:56 PM

Jaz bom šla gledat v kino film Razredni sovražnik.

• 0

#2039 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85988 posts

Posted 20 September 2013 - 02:00 PM

Mene pa Riddick mika.  :njam: 

tcor-riddick-crematoria-prison-shackled.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#2040 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 20 September 2013 - 02:02 PM

The Watch (2012) - katastrofa od filma. Res ne vem kateri blesavi producenti sploh odobrijo tak film. Škoda filmskega traku. 

Kolosalen podpis, prav uno: sranje extraordinaire. 

Jaz bom šla gledat v kino film Razredni sovražnik.

Tudi jaz. :)

The Deer Hunter (1978) - močan, čustven. Odlična igralska zasedba, odlična igra. Na trenutke se mu sicer pozna letnica izdaje, na trenutke se tudi rahlo vleče, ampak generalno gledano pa je še vedno pusti vtis na gledalca.

TOP SHIT film, klasika!

edit: manjši fail glede quotanja :D

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users