Jump to content

Photo

Krema / serum za obraz

• Please log in to reply
3499 replies to this topic

#2021 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 20 September 2011 - 08:27 PM

QUOTE(Podgana @ 20. 9. 2011 - 13:23) View Post

Coco*, to niso popolne sestavine. Imaš med sestavinami eno ocenjeno. Drek je to pa super K je.

Če ima res začetek rosacee, naj gre najprej k dermatologu za diagnozo. Ona tega itak ne bi smela rečt kar tako ermm.gif

A dej, jaz sem se pa prav razveselila. Hvala za tole! ohmy.gif
Kaj pa lahko dermatolog naredi, tu pri nas so itak vsi bolj hojladri, se meni zdi (meni je dermatolog, ki sicer velja za ful dobrega, ko sem pred leti šla na pregled zaradi mozoljev, rekel 'ah, to bo minilo', pa mi rekel, naj si kupim v lekarni eno kremco pa bo. down.gif

QUOTE(Špela @ 20. 9. 2011 - 13:32) View Post

Coco, če hočeš, mi napiši naslov na ZS pa ti pošljem Balein Aqua serum&DDMG, kolikor ju je še.

Zakaj, a tebi ne odgovarjata al kako?
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#2022 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32294 posts

Posted 21 September 2011 - 06:57 AM

Jst sm imela enkrat tist medeni gel Nuxe, pa mi ni bil nič posebnega , vonj me pa sploh ni prepričal ermm.gif ;
dost boljši mi je ta Essence v belo-modri tubi.

Krema mi pa že celo poletje super odgovarja ena nova Vichyjeva, tko da bom nehala probavat vse povprek (Alverde, Balea itd..), ker mi po določenem času ni blo več v redu.
Upam, da bom s to Vichyjeva čimdlje zadovoljna thumbup.gif .

• 0

#2023 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29712 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 21 September 2011 - 08:16 PM

QUOTE(Coco* @ 20. 9. 2011 - 21:27) View Post
Zakaj, a tebi ne odgovarjata al kako?

moja koža ima muhasto obdobje, ja, in si jo samo umivam ter ničesar več ne mažem, da si malo odpočije. pa mi je bv, da mi stvari doma stojijo. pol bom šla pa po Melvitin fluid, ki sem ga temeljito preiskusila s testerji in mi je zelo všeč - no, moji koži.

IPB Image
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#2024 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 21 September 2011 - 08:27 PM

Ta fluid tudi mene zanima (saj je ta sliva/mak/aloe vera, ne?), me zanima, kako se bo moja koža odzivala,
glede na to, da ni glih najbolj prijateljsko naravnana do bio kozmetike. Kakšne pa so kaj cene? Menda okoli
20€, to se mi zdi sprejemljivo.

Tista reč za telo mi je super! ;)

Pa sem šla zadnjič mimo njihove trgovine, a nisem notri zavila, se mi je že mudilo. :/
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#2025 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29712 posts

Posted 21 September 2011 - 08:45 PM

ja, to je ta. cene še en vem, nisem še spraševala. mi je pa všeč tudi gel za okoli oči iz te kolekcije, samo bo še malo počakal na nakup. mislim, da glede bio ne bi smelo bit problemov, ni Melvita neki super bio, bolj v marketinške namene po moje.
bom najprej porabila še kremo iz Apicosma kolekcije.

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

#2026 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 21 September 2011 - 08:47 PM

Jaz sem izsledila ceno od enega drugega fluida, ki ga je tudi 50ml in stane nekaj malega nad 20€, predvidevam,
da se cene glih ne razlikujejo. Bom šla morda že kmalu v izvidnico.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#2027 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 21 September 2011 - 08:48 PM

Jaz sem tudi gledala en njihov fluid za mešano kožo. Grem jutri v Lj in če bo čas, zavijem noter.

Sem pa včeraj dobila v L'occitanu tester fluida za obraz s SPF-jem iz nove Angelikine kolekcije in sem ga danes prvič poskusila. Moram rečt, da me je pozitivno presenetil, lepo se razmaže, ni masten, ampak vseeno navlaži kožo. thumbup.gif Ga imam še za nekajkrat, bomo videli, kako se bo obnesel naprej.
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#2028 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 21 September 2011 - 08:49 PM

Jaz imam par testerjev, pa se mi malo upira, ker ima spf.

• 0

#2029 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 21 September 2011 - 08:51 PM

Jaz do sedaj nisem še imela kreme s SPF-jem, tako da ne vem. Kaj te pa moti? Ti ne paše na kožo?
  • 0

#2030 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85923 posts

Melvita je bio, so pa vse kreme precej parfumirane.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#2031 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Je pa kar drag ta Angelikin fluid, okoli 28€. rolleyes.gif
  • 0

#2032 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 21 September 2011 - 08:52 PM

Ne paše mi spf na kožo, se mi neki piščaji začnejo delat.

• 0

#2033 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 21 September 2011 - 08:53 PM

Aha, pol pa čisto zastopim. smile.gif

piščaji laugh.gif
  • 0

#2034 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 21 September 2011 - 08:55 PM

Ja, piščaji in NE mozolji. ˘˘

Glede parfumiranosti - pri navedbi sestavin je 100% naravna dišava čisto na zadnjem mestu.
Ampak zdaj vidim, da so to kao glavne sestavine in ne INCI, tako da res vprašanje. Sovražim
nepopolne navedbe sestavin.

• 0

#2035 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85923 posts

Posted 21 September 2011 - 09:10 PM

Saj mislim, da so na uradni strani prave sestavine napisane. Lahko da niso vse tako parfumirane, ampak kar jih je ocenjenih, so vse.

• 0

― V. Van Gogh

#2036 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 21 September 2011 - 09:15 PM

Jaaa, Špela, pol pa kul, lih da probam, pa da vidim, če mi je kul, wuah, ti si kot dilerka testerjev! ohmy.gif :lol:
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#2037 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85923 posts

Posted 21 September 2011 - 09:18 PM

Ja, saj so TUKAJ prave sestavine, kje si ti gledala?
Komedogena je, ful. down.gif

• 0

― V. Van Gogh

#2038 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 21 September 2011 - 09:21 PM

Ni ravno ful, na 5. mestu je komedogena sestavina. No odvisno koliko si občutljiv, I guess.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#2039 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29712 posts

Posted 21 September 2011 - 09:32 PM

Coco, napiši mi naslov na ZS, jutri ti pošljem.
  • 0

#2040 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85923 posts

Posted 21 September 2011 - 09:48 PM

Jaz sem po Marmeladinih ocenah že polagala upe na Green people kreme, pa vse vsebujejo olja, kar je no go za mojo kožo.
Vsaj Vichyjeva Essentielles za normalno do suho kožo mi je bila preveč, kljub temu, da velja za precej lahko.

Zdaj imam to
IPB Image

pa je za poletje dobra, ker res super matira, za pozimi mi bo pa premalo vlažilna.
V najslabšem primeru bom šla spet na Murad Skin Perfecting Lotion, pri katerem me v bistvu edino cena moti.

• 0

― V. Van Gogh

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users