Torbice
Posted 25 August 2025 - 10:04 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 26 August 2025 - 05:06 AM
Posted 26 August 2025 - 05:37 AM
Posted 26 August 2025 - 06:17 AM
Kje beres, na Redditu?
Haha, tudi, ampak ce isces po sliki na google, ti za vsako najde vsaj se eno tako stran, temu, aliexpress, shein... Tam so okoli 30, tu je pa navito. Pa se nekje od julija se pojavlja ta trgovina. Iz HK je.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 26 August 2025 - 06:57 AM
Ful lepa, ampak me moti bel šiv.
Podgana, ti si forumski krt. Zbrskaš vse informacije
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 26 August 2025 - 07:10 AM
Ful lepa, ampak me moti bel šiv.
Tudi mene moti šiv, sicer je pa lep model, ravno prav velik.
Posted 26 August 2025 - 07:11 AM
Predraga mi pa sploh ni, pa crnih se ne navelican. Razen ce so prevelike, tudi takih imam par in mi samo stojijo v omari.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users