Hot Fuzz

Film sem si pogledala zaradi trailerja, ki obljubja smešen in napet film. Moja pričakovanja so bila v skladu s tem visoka. No, bila sem močno razočarana, ker to, v kar se ta film izrodi, je katastrofa. No, zgodba govori o policaju (odličen v akciji, predan delu... skratka super policaj), ki ga premestijo v zaspano podeželsko mestece, v katerem je najhujše kar se lahko zgodi to, da pobegne labod... no do tu je film še dober. Ko se pa začnejo v mestecu dogajat umori, ki jih vsi ostali razen našega super policaja vidijo kot nesreče, se začne eno veliko sranje od filma. Zgodba zaide v neke čist čudne vode, ki res niso po mojem okusu. Film postane butast, ampak ne tako butast, da je še smešen, ampak gre prek meja okusnega in postane butasto butast. Če ga ne bi želel fant, v družbi katerega sem gledala film, pogledat do konca, ga ne bi pogledala do konca. Tako pa sem ga in toplo odsvetujem ogled tega skropucala.
3/10 (Ker začetek vseeno obeta boljši film)
Jaz tudi nisem ljubitelj bolanih filmov, ampak Hot Fuzz je bil pa meni zakon, res ful mi je bil dober, tak malo poseben, ravno prav čudaški, hecen, jaz ga ful priporočam in mu dam oceno 9+/10.
Meni je ta film zakon. Sej tu ne gre za klasično akcijsko kopijo, ampak se na nek svoj način dela norca iz vseh teh krimičev.
Pa ful dobro je posnet, to me je najbolj očaralo.