Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10323 replies to this topic

#2021 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18622 posts

Posted 14 February 2010 - 09:54 PM

Meni pa ful ljudi smrdi tko, skor vsi ki kadijo, in takoj po čiku pridejo nekam blizu mene. Po možnosti še v kakšen avto, kjer se to še ne razkadi in potem res TOK voham, fuj fuj. Pa npr. da sedimo v lokalu lahko čist za vsakega, ki naknadno pride notri po vonju povem, a je bil na čik pavzi. down.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#2022 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 14 February 2010 - 09:59 PM

Ljudje, ki drugim solijo pamet, sami pa imajo največ mastnega masla na bučah.

Rutina.

Hipohondri.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#2023 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 14 February 2010 - 10:14 PM

QUOTE(Jinadaze @ 14. 2. 2010 - 21:38) View Post

Vonj Muratti čikov. wacko.gif

Meni tudi, a vseeno nekako toleriram..smile.gif

Men se zdi, da te čiki od vseh najbolj zaudarjajo, kaj pa vem! Od fotra k kadi trde Boss, mi ne smrdijo tok. M. pa žal te kadi im mi zaudarjajo u nulo.
  • 0

#2024 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86488 posts

Posted 14 February 2010 - 10:17 PM

Nečesa imajo več, kot drugi, zdaj se ne spomnim, česa. Čeprav zdijo se mi pa manj močni od večine drugih. ermm.gif

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#2025 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86488 posts

Posted 14 February 2010 - 11:44 PM

FB, milo mu mater. mad.gif

• 0

― V. Van Gogh

#2026 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 15 February 2010 - 11:47 AM

Ne maram savnanja. Probala zdaj že eno parkrat, pa vedno zdržim lih ene 5minut v tisti sopari, pol mam pa dost za pol leta. Ajde, zdej pozimi je še nekak ok, se pogrejem, sicer pa bruh.

Pa nedajbože kake terme. huh.gif To mi pa ni jasno zakaj folk tako zelo sili tja. BV razmetavanje s kešem, da se lahko na smrt dolgočasiš cel dan, se valjaš v poscanem kloru in se greš dušit v savno, kjer se je pred tabo valjajo na desetine prešivanih starih prdcev. Yay for that.
Pa ni mi jasno od kje si pol te bedne shit holes upajo nabijat cene za svoje "usluge in storitve" v astronomske višine. rolleyes.gif Pa daaaj no, get real.

To mi je eno tako zabijanje časa in financ da res ne. Mi je waaaay ljubše če grem čez vikend malo v naravo, pa si pol doma naredim kopel, pa pol pogledam kak film pa tako na izi, ne pa da sem cel dan prisiljena se "relaksirat", ker mi pač ne paše cel dan nič počet.

Blaah.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#2027 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86488 posts

Posted 15 February 2010 - 11:50 AM

^^ Ditto.

• 0

― V. Van Gogh

#2028 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 15 February 2010 - 05:32 PM

Histerično kričanje sosedovga otroka mad2.gif mad2.gif mad2.gif
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

#2029 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86488 posts

Posted 15 February 2010 - 05:47 PM

Ti imaš pa sigurno fanta, a ne? Kako pa to, da ne, pa taka punca? ohmy.gif Včasih so se pri teh letih punce že poročale, pa imele otroke.

Ja, razlagala bom celo zgodovino mojega ljubavnega življenja, komaj čakam. Lahko še narišem kaj, ker sem ravno pri volji.

Kaj si pa danes jedla? Kako pa to, da ne ješ tega, tega in tega? To pa ja ni zdravo, sploh meso je treba nujno jest, če hočeš zrast (to rečt meni je milo rečeno smešno thumbup.gif ), pa malo maščobe tudi ne škodi. Kakšna klobasa, za zdrav ten, in tako. Ajajaj. Sigurno imaš slabo kri, pa tako si bleda, ni čudno.

wacko.gif laugh.gif cry.gif

• 0

― V. Van Gogh

#2030 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15251 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 15 February 2010 - 06:13 PM

A ni tole every grandmaa&grandpaa's lines? (: Meni je bilo enkrat še hujš, ko je stara mama namigovala, da sem se preveč poredila, ne preveč, lih fajn, lih fajna sem zdej, ja, ni preveč, ne ne. biggrin.gif

Drugače pa; predstavljaj si radovednost, ki vzbrsti, ko poveš, da imaš fanta. THEY WANNA KNOW IT ALL NOW, and they WONT LET YOU GO before their curiosity IS APPEASED.
ohmy.gif laugh.gif

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#2031 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27997 posts

Posted 15 February 2010 - 06:21 PM

QUOTE(Braunkopf @ 15. 2. 2010 - 11:47) View Post

Mi je waaaay ljubše če grem čez vikend malo v naravo, pa si pol doma naredim kopel, pa pol pogledam kak film pa tako na izi, ne pa da sem cel dan prisiljena se "relaksirat", ker mi pač ne paše cel dan nič počet.
Blaah.

Sicer se svoj ziv dan nisem bila v toplicah, ampak sumim, da bi mi vikend, prezivet v brezdelju, proc od cistil, sesalca, te kiste, ob plavanju in kaksni masazi dobro del. : ) Ves teden bi pa znal biti muka, razen, ce bi vzela s seboj kolo, da bi lahko cez dan kolesarila (samo ne v tem letnem casu hehe).
Savne pa tudi jaz ne maram.

Ce sem doma kar naprej nekaj delam, ne znam se v miru usesti in pogledati enega filma v celoti ipd... Skratka doma se mi je zelo tezko odklopiti in sprostiti. Tudi, ce grem za ves dan ven in se zvecer vrnem domov, zacnem pospravljati, visim na netu, ...

QUOTE(Jinadaze @ 15. 2. 2010 - 17:47) View Post

Ti imaš pa sigurno fanta, a ne? Kako pa to, da ne, pa taka punca? ohmy.gif Včasih so se pri teh letih punce že poročale, pa imele otroke.

Ja, razlagala bom celo zgodovino mojega ljubavnega življenja, komaj čakam. Lahko še narišem kaj, ker sem ravno pri volji.

Kaj si pa danes jedla? Kako pa to, da ne ješ tega, tega in tega? To pa ja ni zdravo, sploh meso je treba nujno jest, če hočeš zrast (to rečt meni je milo rečeno smešno thumbup.gif ), pa malo maščobe tudi ne škodi. Kakšna klobasa, za zdrav ten, in tako. Ajajaj. Sigurno imaš slabo kri, pa tako si bleda, ni čudno.

wacko.gif laugh.gif cry.gif

wacko.gif bruh.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#2032 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86488 posts

Posted 15 February 2010 - 06:21 PM

Ne, oni me že tako poznajo, da vejo, da bom popizdila, in me takih stvari ne sprašujejo. Je ta generacija taka, ja. -)

• 0

― V. Van Gogh

#2033 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17442 posts

Posted 15 February 2010 - 06:31 PM

Zakaj pa nimaš fanta?! A si zbirčna? biggrin.gif

wallbash.gif
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#2034 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86488 posts

Posted 15 February 2010 - 06:32 PM

Ej, enkrat bom rekla, da so mi všeč punce, majkemi. x)

• 0

― V. Van Gogh

#2035 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27997 posts

Posted 15 February 2010 - 07:58 PM

^^

idea.gif

Ce mene se enkrat kdo zacne oblagati s cvetkami, da bi se za moja leta spodobilo (!) imeti otroke mu bom rekla, da jih ne morem imeti. Se bom v hipu iz osabne in sebicne babure spremenila v ubozico. Sej ne ves, kaj je slabse.

Eh, ta svet. bruh.gif
  • 0

#2036 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 15 February 2010 - 08:37 PM

haha planet, kruta ;P
  • 0

#2037 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18622 posts

Posted 15 February 2010 - 08:44 PM

Veš kok more bit šele grozen tistim, ki res želijo met otroka, pa ga nemorejo, pa jim vsi težijo kdaj bosta že mela kej.. Pomoje te vedno znova mal ubije, ob vsakem vprašanju, kriza...
  • 0

After all this time?

Always.

#2038 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 15 February 2010 - 08:50 PM

QUOTE(Braunkopf @ 15. 2. 2010 - 11:47) View Post

Ne maram savnanja. Probala zdaj že eno parkrat, pa vedno zdržim lih ene 5minut v tisti sopari, pol mam pa dost za pol leta. Ajde, zdej pozimi je še nekak ok, se pogrejem, sicer pa bruh.

Pa nedajbože kake terme. huh.gif To mi pa ni jasno zakaj folk tako zelo sili tja. BV razmetavanje s kešem, da se lahko na smrt dolgočasiš cel dan, se valjaš v poscanem kloru in se greš dušit v savno, kjer se je pred tabo valjajo na desetine prešivanih starih prdcev. Yay for that.
Pa ni mi jasno od kje si pol te bedne shit holes upajo nabijat cene za svoje "usluge in storitve" v astronomske višine. rolleyes.gif Pa daaaj no, get real.

To mi je eno tako zabijanje časa in financ da res ne. Mi je waaaay ljubše če grem čez vikend malo v naravo, pa si pol doma naredim kopel, pa pol pogledam kak film pa tako na izi, ne pa da sem cel dan prisiljena se "relaksirat", ker mi pač ne paše cel dan nič počet.
Blaah.

Komplet podpis. Meni so terme leglo bakterij in nagnusne.
Ne bi šla, če mi bi kdo plačal.
V savni sem pa bila enkrat, pa še to me je moral spremljevalec zvlečti notri, dobesedno.
Sem šla notri in sem takoj rekla, da ni šans, da zdržim. Sem panično odskakljala kar ven, prav dušilo me je, pa je
potem prišel za mano in me vlekel notri, ha ha. Ko sem bila notri, sem trpela, da je bilo veselje + eni
tam notri se prav nemarno razkazujejo ... in to tako, da jih pač moraš pogledati, tudi, če se trudiš, da jih ne.
Ena je takorekoč pred mano bila razkrečena, en stari deda pa je šel mimo mene s svojimi povešenimi,
bingljajočimi jajci in je res bilo vprašanje cm, na me ni z njimi po obrazu oklofutal (šel je na višjo stopničko).

_Planet_, ja, dobra ideja. Namreč, glupemu folku sploh ne pade na pamet, da pa je morda posredi
kakšen delikaten in boleči razlog. In taka vprašanja (ko po možnosti stoji še 10 ljudi zraven) so za
moje pojme višek nekulture - na koncu koncev jih en kurc briga, zakaj je tako, kot je in
da se tako, brez zadržkov vtikuješ v zasebnost ostalih, je res primitivno. Sicer pa treba malo pogledat,
kakšni ljudje počnejo take zadeve, pa ti je kaj kmalu jasno vse...
Meni na kraj pameti ne pade, da bi eno 30-letno, ki ima 3 froce, vprašala "ja, kako pa to, da imaš
ti pri 30ih že kar tri otroke?!"

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#2039 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27997 posts

Posted 15 February 2010 - 08:50 PM

Nincha, Fluffy, agree!

Sem tudi na to ze pomislila - na delikatne in bolece vzroke namrec. Se razlog vec, zakaj bi ljudje morali drzati jezik za zobmi v zvezi z zadevami, ki se jih cisto nic ne ticejo.
Ze za manj resne zadeve ti je vcasih zoprno povedati, kaj je na stvari in potem te folk psihira, se dela norca, ti pa trpis.

Ja, haha, Fluffy, bog ne daj eni, ki jih ima ze celo cetico in jamra, da nimajo za jest rect, kaj jih pa imas toliko. Potem si pa ze necuteca bitch. Mja. Dvojna merila so zakon, edini vecinski prav pa tudi. Mja. mellow.gif

QUOTE(lejck @ 15. 2. 2010 - 20:37) View Post

haha planet, kruta ;P

: D
  • 0

#2040 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18622 posts

Posted 15 February 2010 - 09:29 PM

Fluffy, zato pa jst grem v savno samo, če sem sama. V Avstriji na smučanju je bilo tudi ful savn, pa so se okrog 4h, ko se zaključi smučanje tut ful napolnile. Jst sem že ob ene 3h šla, pa mi je bilo fajn ker sem bila sama. Potem se je pa en nag dedek začel šetati okrog, men je to tok OGABNO, pa baje se prav ZAHTEVA da si nag, ma fuj no, jst bi pa to ful prepovedala, res ne razumem zakaj je golota v savnah obvezna down.gif sick.gif

V glavnem, savnanje mi je super, ampak glih zarad golote pa pretežno starčkov, ki tja zahajajo, ne maram preveč hodit v savne. SPLOH mi ne gre v glavo no, kokr koli razmišljam. Ni ne higiensko, ne estetsko, jst se prav mal zlorabljeno počutim, ko kakšen stari mimo prišeta in razkazuje svojo opremo. Če bi bilo to pa 500m stran, pred toplicami, bi bilo pa že nevem kakšno razkazovanje, pa nadlegovanje pa kazni pa nevem kaj. Zato mi to ne gre v glavo pod nobenim pogojem huh.gif
  • 0

After all this time?

Always.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users