Pudri
Posted 26 October 2008 - 01:33 PM
Posted 26 October 2008 - 01:54 PM
Mična jaz uporabljam Everyday Minerals pa Ocean Mist. Imam samo sample zaenkrat, ampak en sample sem mela za fuuuul velikrat. Meni osebno naredi veliko lepšo polt kot pa navaden tekoči puder.
Posted 26 October 2008 - 02:13 PM
To glede mineralnega pudra, da naredi ful lepo kožo sem pa že ful slišala od punc. Bi rada tudi sama sprobala, pa zaenkrat tuki v Slo ne vidim ravno pestre ponudbe

Posted 26 October 2008 - 02:25 PM
Vtipkaj Everyday minerals, Ocean mist...pa še en kup ostalih je, ki se jih trenutno ne spomnem. Mislim, da so na PL prav teme o teh firmah.

V Sloveniji je pa ponudba res borna...se strinjam.
Posted 26 October 2008 - 02:30 PM
Posted 26 October 2008 - 03:15 PM
Posted 26 October 2008 - 04:50 PM
Jaz imam Translucent Mineral Veil mislim da je odtenek 47(če je to to..drugega imena ali številke ne vidim)..sestavinsko je zeloo kvaliteten:
Green tea powder, Cranberry powder, Rice&bamboo silks, kaolin clay, sericite.
Fantastičen..ampak ne vidim da bi še bil na čarodejki, verjetno jim je zmanjkalo zaloge. Neto je pa 4g, ampak ga je res precej če ga ne nanašaš eno kilo na obraz

Posted 26 October 2008 - 06:10 PM

Posted 26 October 2008 - 06:38 PM

Posted 26 October 2008 - 06:58 PM
Me pa zanima nekaj glede Lancomovega Maquimata...bi bil primeren za mastno kožo z izsušeno povrhnjico na določenih predelih? Nočem, da bi mi poudaril luske...
Posted 26 October 2008 - 10:42 PM
To je kombinacija maste kože in oksidiranega pudra. Na žalost se ne da odpravit, vsaj ne da bi jaz vedela.

Rea, korektor je v manjši posodici, ampak ga ni pri nas. Prav tako ne Mousse blusherjev in senčk.

aha hvala. no bom še ivor sprobala.
še enkrat hvala:)
I don't need to touch them.
Not even talk.
A feeling passes between you both.
You're not alone.
Posted 26 October 2008 - 11:30 PM

Posted 27 October 2008 - 06:09 PM
Posted 27 October 2008 - 06:40 PM

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 27 October 2008 - 08:14 PM
Posted 27 October 2008 - 08:14 PM
Posted 27 October 2008 - 10:32 PM
Maže se krasno, pa sem nekje zasledila, da so punce napisale, da se ne maže tako lepo, ampak meni se zdi zelo lepo mazljiv. Prekrivnost je malo slabša kot sem pričakovala, ampak ni panike. Je pač nekje srednje prekriven, podočnjake lepo zakamuflira, kakšne bolj konkretno rdeče mozoljčke pa tko - delno. Se pa lahko kamot nanese še dodatna plast, tudi malo debelejša, pa bo vseeno videz presenetljivo naraven. Finish je mat, ampak ne hardcore. Še vedno koža obdrži tak naravni glow, ne mastno, ampak tko lepo žareče izgleda (ne maram pudrov, ki naredijo tako zelo mat finish, da izgleda koža zmatrana in postarana). Matira zelo fino, ampak ga tle vseeno premaga Forever, ki je za moje pojme zagotovo najboljši tekoči puder, če želite zares dobro in dolgotrajno matiranje, pa tudi prekriva Forever še malenkost boljše. Sta pa si oba podobna v tem, da je res končni rezultat izredno naraven, kot da sploh ne bi bil napudran. Meni je Forever vseeno pikico ljubši, ampak je tudi tale Studio Fix Fluid zelo kvaliteten puder, pa odtenek je res krasen in ga bodo zagotovo vesele vse, ki iščejo svetel odtenek z izjemno lepim nevtralnim (bež) podtonom.
Posted 28 October 2008 - 03:41 AM
( Sem vedla, da sem to hotla še vprašat!)
No, MAC potem odpade, če ne prekriva tko dobro. ( A Forever je tudi od te firme?)
Loreal True Match bi mi ustrezu, zdj k veš kaj iščem? Baje se prilagodi koži.
(Lahek, dobro prekriven, mazljiv, mat finish, sestavinsko dober). Sem preveč zahtevna glede učinka pudra, al se da dobit kakega takega k ustrezu vsm tem kriterijem?
Sm zdj mal razmisnla to, kar si napisala, da mat videz kožo zmatra pa postara, je mogoče res, samo jaz si s tako kožo tega ne bi mogla dovolit, ker mislm, da bi se s še tako malo glow videza nepravilnosti še bolj poudarile... spet po 2 strani, pa tud k sm mela lepšo kožo sm mela rajš mat videz, pa tud zrd sprednjih las mam rada, ker pol se vse prjemla pa zmasti.
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 28 October 2008 - 07:36 AM

Pa mat finish imam jaz tudi rada, Forever je čisto mat in izjemno dobro natura (ta od MAC tudi), samo vseeno izgleda naravno, se ne 'zažre' v kožo in izgleda lepo natur - ne izsušuje same kože prekomerno. Tisti glow, ki sem ga opisovala, ni posledica slabega matiranja ali maščobe. Hotela sem rečt, da je polt potem tako lepa, da kar sije. Ne znam ti drugače razložit. True Match pa nisem nikoli imela, tako da ti ne znam povedat. Poglej raje L'Oreal Infallibje, je baje ful prekriven, pa matirajoč tudi.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users