Big Brother
Posted 25 April 2008 - 10:13 AM
Dejan se je osramotil nič nisem rekla,ampak svaka mu čast,da je šel na trenja se soočil s situacijo.papak bi izpadel če ne bi šel.
Posted 25 April 2008 - 10:27 AM
problem tega sveta pa je, da otroke silimo naj cimprej odrastejo *v koncni fazi se morajo osnovnsolci yelo hitro soocit z idejo kaj bodo poceli v zivljenju in zbirat tocke, da bodo to dosegli*, po drugi strani so danes 15letnice bolj opedenane kot jay pri 29tih, vendar pa so vedno dalj casa otroci, ki ne bi smeli gleda big brotherja in nasilnih filmov. da pa otroci sexajo pri 13 se pa vsi slepimo.
hinavscina totalna!!!!
Posted 25 April 2008 - 12:16 PM
S tem, da otroku skrivamo dogajanje, mu ne moremo pomagati pri vzgoji. Vzgoja je za moje pojme to, da otroku pustiš opazovati svet, v katerem živi, in mu pri tem stojiš ob strani in razlagaš stvari, ko je to potrebno.
Posted 25 April 2008 - 01:52 PM

Posted 25 April 2008 - 02:02 PM
Sicer pa ko primerjate s filmi.. Filmi so fikcija, in otroci navadno ločijo med fikcijo - filmi in resničnostjo. BB naj bi prikazoval realen svet, kar je dejansko žalostno, ker so razmere in odnosi notri katastrofalne. Res ne vem, kaj pozitivnega se najstniki lahko naučijo iz tega.

Posted 25 April 2008 - 02:27 PM
a lahko razcistimo kaj je otrok_ 15letnik naj ne bi gledal big brotherja, ampak ko na tem forumu nase soforuma[ice, ki so stare 15 let lepijo slike svojih makeupov in vsak mesec na novo pobarvanih las jim pa vsi ploskamo. jay mislim, da je otrok tudi pri desetih letih lahko tako vzgojen, da yelo dobro leci kaj je prav in kaj narobe.
problem tega sveta pa je, da otroke silimo naj cimprej odrastejo *v koncni fazi se morajo osnovnsolci yelo hitro soocit z idejo kaj bodo poceli v zivljenju in zbirat tocke, da bodo to dosegli*, po drugi strani so danes 15letnice bolj opedenane kot jay pri 29tih, vendar pa so vedno dalj casa otroci, ki ne bi smeli gleda big brotherja in nasilnih filmov. da pa otroci sexajo pri 13 se pa vsi slepimo.
hinavscina totalna!!!!
Se popolnoma strinjam.
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 25 April 2008 - 03:03 PM
Pa nikakor ne bi niti slučajno Dejanu pela slave, zato, ker je šel na trenja. Jst bi se v luknjo zakopala, če bi kaj takega naredila. On pa zgleda nima nobenega sramu in je še opravičeval svoja dejanja.
Dejstvo je, da je svet vedno bolj umazan in gnil in to se jasno seveda odraža tudi na otrocih. Sama to dobro vem, ker sem v takem line of work.

Posted 25 April 2008 - 09:15 PM
Očitno BB ni imel zrežirano da ElTyb in Mateja skup prideta, če ne bi danes njega poslal tja.

Nočem bit hudobna al pa kej, ampak to morem omenit .. a se je Tamara vidla danes? OMG kakšna je bila. Ali je bila samo meni tako grozna s tisto obleko?

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 25 April 2008 - 09:17 PM

Komentatorji že ne

There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 25 April 2008 - 09:22 PM

And then

And finally

Kot da bi imela šotorsko krilo na sebi, z ogabnim živalskim vzorcem.

Ampak res, kdo smo mi da sodimo?

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 25 April 2008 - 09:25 PM
Slekla je geparda.
Izpadla pa direkt kot iz "unih izložb sred amsterdama".
Tokrat se strinjam z gačanovičem.
Glede nine bom pa "reku tako". Ona ma za moralizirat?V četrtk je meglo prodajala s tem kok so živali uboge,pa če kej vemo pa sodelujemo v kampanijah za boj proti mučenju živali. Če je vs un mejkap k ga ma na faci nepreizkušen na živalih sm jst devica marija. Pa čevlji na njenih nogah tud gotovo niso bli plastični,da o barvi za lase ne govorimo (dvomim da je kana,haha). tko da naj zapre svoj gobec,neha moralizirat drugim,najprej naj pred svojim pragom pomete.Se pa strinjam z uno čarovnico,taka oseba kot je nina,ki se je slekla za playboy,zdaj vodi neko kontraverzno oddajo,zraven je kontraverzna sama,dela se pa svetnico.
Stfu and go to sleep.
Posted 25 April 2008 - 09:29 PM

Veš kaj, denar ne smrdi, a ne? In najbrž ji plačajo dovolj, da požre svoja načela (če jih sploh ima).
Pismo, sem zamudila Gačanovića - je imel kakšne 'cvetke' v današnji oddaji?
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 25 April 2008 - 09:38 PM
Ja enkrat sem se mu danes celo smejala. Pa ne vem več za kaj.
Posted 25 April 2008 - 09:57 PM
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 25 April 2008 - 10:03 PM

Posted 25 April 2008 - 10:07 PM

Zmotilo me je to, da so vsi poskušal linčat Dejana. Ok, se strinjam, da je bilo primitivno, kar je naredil, da je svinsko, da se ne počuti krivega in da poskuša zagovarjat svoja dejanja. Z vsem se strinjam.
Ampak, da so pa ob vsem tem linču Tjašo še branili, da ni niti eden omenil, da je bila ona prav tako nasilna....ne branili so jo, kot da ji dejstvo, da je ženska daje pravico verbalnega in fizičnega nasilja in, da se je kao branila.Da je itak Dejan prvi začel, zato je popolnoma OK, da se ona spusti na tako primitivno raven. O možnosti njene krivde nihče niti slišat ni hotel, kaj šele o kazni z izključitvijo. Ob vsem tem pa je Nina izjavila, da bi bil Dejan itak izljučen iz strani BB, če sam ne bi odšel. Ja kaj pa Tjaša? Sej sta se oba obnašala popolnoma proti pravilom. Ampak oni so kar ignorirali to. Popolnoma so zagovarjali odločitev BB-ja, da se kaznuje samo Dejana. No, glede na to, da so vsi plačanci, ni to nič presenetljivega. Samo vseeno me je razkurilo.
So se pa gledalci izkazali za toliko bolj pravične, tokrat.
Ja, Tamara...grozno je bila zrihtana.
Posted 25 April 2008 - 10:11 PM
Tud Jadranka Juras ne nos usnjenih izdelkov ampak nadomestke.
In ja, baje se barva s kano.
Kok nemogoče, ne?
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 26 April 2008 - 07:16 AM
Posted 26 April 2008 - 09:03 AM

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users