Torej si imela neka taka razmerja, kot jaz sedaj. Imam 172 cm in 62-63 kg. Sem nekaj podobnega, kot ti na prvi sliki, čeprav bi sama ocenila, da me je več skupaj. Glede telovadbe sem postala bolj pridna, čeprav ne delam redno. Ko sem pri fantu, telovadim na njegovem fajn veslaškem simulatorju vsaj 3x na teden 1 uro, 14 dni, potem pa ko sem en teden doma, ne delam nič. Prehrano bi še morala bolj porihtat, ker ne jem 5x na dan, ampak večinoma 3x do 4x na dan večji obrok.

hujšaj z mano:)
Posted 24 April 2013 - 12:37 PM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 25 April 2013 - 10:36 PM
Jst sem kakšne tri tedne, mesec nazaj že na 60kg prišla, ali pa 60,5.. To je bilo pa tudi največ, kar sem v življenju imela in sem si rekla že včasih, ko sem potem v dobrih dveh letih na 54 prišla, da ne grem čez 60.
Sem imela na tistih testiranjih v šoli (s tem, da sem za par cm zrastla vmes):
1. letnik: 60,5
2. letnik: 58
3. letnik: 53,8
in potem ne vem, kdaj sem spet kar nazaj gor prilezla :/.
Sem zdaj "shujšala" na 58, zdaj bi pa rada na 55 prišla. Tako da malo pazim, da jem le, ko sem lačna, pa več zelenjave, za malico sadje, ko sem na faksu, pa ne jem preveč pozno, več se gibam.
Posted 23 March 2014 - 02:17 PM
Skoraj me je kap, ko sem zdele to temo odprla. Namreč, 62kg imam (me je kar sram napisati). Torej sem v enem letu 4kg pridobila .
Sem se odločila počasi shujšat. Vpisujem si vse v aplikacijo MyFitnessPal in jem okoli 1350kcal na dan. Naj bi s tem izgubila okoli pol kg na teden..
Kar je drugače kot prej, je to, da za večerjo ponavadi jem veliko skledo solate pa kuhano jajce notri, za kosilo se ne najem preveč in manj sladkega jem.
Posted 23 March 2014 - 02:22 PM
Aja, edino, kar mi je malo čudno, je to, da kar polovica dnevnega vnosa kalorij predstavlja maščoba, pa res ne bi rekla, da mastno jem. Malo olja dam v solato (olivno, bučno), ampak pač malo, ne pretiravam.
Recimo danes, ko sva s fantom kuhala za celo družino (6 članov), sva na olivnem olju (pomojem max tri žlice) pražila čebulo, potem dodala ogromno korenja, bučke, meso, dala zraven med drugim ene pol deci sladke smetane, pa za rižoto sva na eni žlici pražila čemaž.. Dala sva tudi kakšne 20g parmezana na rižoto. Kar je bilo maščobe. Pa iz mesa.
Kakorkoli obrnem, se mi vseeno to ne zdi preveč mastno, ko razdeliš med toliko članov.
Posted 23 March 2014 - 03:17 PM
Sladka smetana in sir sta v tem obroku odveč. Temu se lahko komot izogneš če hujšaš.
Posted 23 March 2014 - 03:20 PM
^^
parmezan eventuelno lahko pustiš, naribanega mal povrhu, ni treba takoj vsega striktno sekat, smetana pa je res too much
Drugače pa klasika, črtaj sokove, sladkane pijače, sladice, ocvrte jedi, čokolade, nutele, marmelade, sladice, in pa seveda.. moko. Tudi ni kul da imaš čisto v vsakem obroku recimo OH. Pa šport, šport!
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 23 March 2014 - 03:34 PM
Jaz pijem izkljucno nesladkane caje in vodo, ze dolgo, tudi kave ne sladkam. Ocvrto jem parkrat letno, ce. OH-jev pa pomojem se premalo pojem.. Vem, da se smetani komot odpovem, ampak pol deci smetane na 6 clanov se mi tud ne zdi ne vem kaj, ce me razumete.
Posted 23 March 2014 - 03:38 PM
Ocvrto jajce in jajce nasploh je čisto v redu. Če imaš teflonsko ponev ne rabiš niti olja dat. Jaz ne dam nič, ali pa pikico kokosove maščobe, jajca pa jem vsak dan, mi je super živilo to.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 23 March 2014 - 03:52 PM
OHjev definitivno nimaš premalo, sploh vidim, da skoz neka peciva pečeš. Zaenkrat se odpovej sladkorju, beli moki in izdelkom iz nje, potem ko se bo napredek ustavil, pa dodaj še kako drugo spremembo. In pa gibanje seveda.
Posted 24 March 2014 - 11:38 AM

Posted 01 April 2014 - 06:43 PM
Jaz sem na 1,7kg dol v dveh tednih . Sliši se ne veliko, ampak sem vesela, da gre tako. Tako da imam sedaj 61kg, zdaj pa do junija upam, da spravim na 56
. To bi mi bilo zaenkrat super.
Posted 01 April 2014 - 07:07 PM
Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila,
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo.
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene,
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.
Posted 01 April 2014 - 07:09 PM
Daj Zoey, sem ti že hotla v Prosti čvek komentirati, da kaj bi dala, da bi še name kdaj zaljubljenost tako vplivala, da bi ful apetit izgubila
!!!!
Posted 01 April 2014 - 08:46 PM
Jaz sem ti pa že nevemkolikokrat rekla, da ne hujšaj, ker si takšna kot si ravnopravšnja
Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila,
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo.
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene,
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.
Posted 01 April 2014 - 08:50 PM
Ko sva se nazadnje videli, sem imela pomojem še kakšno kilo manj kot sedaj ;P. Pa morva se spet kaj!
Posted 02 April 2014 - 12:50 PM
To si samo pri prehrani začela malo bolj pazit ali tudi kaj bolj intenzivno telovadiš?
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 02 April 2014 - 02:02 PM

Posted 11 April 2014 - 07:43 AM

Posted 18 April 2014 - 08:43 AM

Posted 18 April 2014 - 08:52 AM
Super!
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users