Jump to content

Photo

NOROST DNEVA

• Please log in to reply
3653 replies to this topic

#2001 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 09 February 2010 - 07:02 PM

Ful! down.gif
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#2002 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 09 February 2010 - 07:02 PM

^^Jaz sem pa hkrati kuhala puding in juho iz vrečke in sem zasula medvedke (testenine) v puding, namest v juho. cry.gif

Omg, zadnjič pri kosilu:
Mami ravno na telefonu, očim deli omako, tamal nekaj govori, nakar naenkrat vstane na svojem trip trap stolčku in zavpije smrtno resno: Pa dejte mi že omako, P*I*Z*D*A! Men je vilca odletela, mami je skor telefon spustila, skratka ni da ni. Vsem nam je bilo smešno, pa nam ne bi smelo bit (ker v njegovi prisotnosti vsi pazimo na neprimerne besede).
  • 0

#2003 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86870 posts

Posted 09 February 2010 - 07:45 PM

Foter je nesel smeti, in ugotovil, da so nam ukradli kontejner. lol1.gif

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#2004 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 09 February 2010 - 07:53 PM

Haha, kakšne mate! laugh.gif Jina, tisto o knjigi... ni bila tako slaba zamisel. laugh.gif
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#2005 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86870 posts

Posted 09 February 2010 - 07:55 PM

In pol še pribije: to ga je ziher Ehjavec ukradu.

laugh.gif laugh.gif Solze mi tečejo.

• 0

― V. Van Gogh

#2006 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12166 posts

Posted 09 February 2010 - 08:00 PM

QUOTE(Plain Jane @ 9. 2. 2010 - 19:02) View Post

^^Jaz sem pa hkrati kuhala puding in juho iz vrečke in sem zasula medvedke (testenine) v puding, namest v juho. cry.gif

Omg, zadnjič pri kosilu:
Mami ravno na telefonu, očim deli omako, tamal nekaj govori, nakar naenkrat vstane na svojem trip trap stolčku in zavpije smrtno resno: Pa dejte mi že omako, P*I*Z*D*A! Men je vilca odletela, mami je skor telefon spustila, skratka ni da ni. Vsem nam je bilo smešno, pa nam ne bi smelo bit (ker v njegovi prisotnosti vsi pazimo na neprimerne besede).

Jaz sem bila enkrat, ene 10 let nazaj, na obisku pri eni prijateljici, kjer so ful verni doma in imajo res une totalno pridne mirne otroke, angelčke, družina ko iz 7th heaven brez drame. No in gledamo mi nek film, in pride njena mala sestrica, takrat je mogla bit stara pomojem ene 2 leti al pa kej takega in na ves glas reče PIČKA, in to tako ful zadovoljno biggrin.gif Mi smo vsi kr otrpnili, nihče ni vedel, kaj se dogaja, in njena mama jo cela zgrožena vpraša, da kje je to slišala, in mala reče, da je mama rekla ohmy.gif In potem je še parkrat užaloščeno zajokala pička, mama ji je razlagala, da se tega ne sme govorit, da je to ful grda beseda, in na koncu je dojela, da je boga punčka hotela rečt ŠPIČKA, ampak je bila beseda pretežka zanjo in je pač ratala pička ven laugh.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#2007 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18673 posts

Posted 09 February 2010 - 08:56 PM

Hahahaha te tamali so takii carji, moj mali bratranček ma zdej 3 leta in tut skos takšne prbija, odkar hodi v vrtec je pobral ogromno neprimernih besed. In mu neki enkrat pri kosilu nagajam, ne spomnim se več kaj je blo, v glavnem on ni hotel da nekaj naredim. In se mi dere ne Nina nee ne Nina nehi nee.. In jst sem vseeno nekaj nardila, in tamal se čist šokiran ustavi, odpre usta in me čist presenečeno gleda, in potem izusti.. A jebiga huh.gif Mi smo pod mizo popadal od smeha, lol lol1.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#2008 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 09 February 2010 - 08:57 PM

QUOTE(Plain Jane @ 9. 2. 2010 - 19:02) View Post

Omg, zadnjič pri kosilu:

lol1.gif lol1.gif

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#2009 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 09 February 2010 - 09:05 PM

Jina, tud pri nas je bila danes prigoda v kuhinji... ampak z mlekom!

Mami je kuhala mlečni riž in ji je začelo rahlo vret, ona je odprla predalnik zraven štedilnika, da bi vzela žlico in kar naekrat je ves mleko vrgel ven iz kastrole, direkt v predalnik med pribor, na steno, za rob, pod pomivalni stroj, v glavnem 1 L mleka je bilo povsod drugje, samo v loncu ne! laugh.gif

Bentila je kot ne vem kaj laugh.gif No na koncu ga je vseeno skuhala smile.gif

PJ, tvoj bratec je zakon. Kok pa je star?
  • 0

#2010 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86870 posts

Posted 09 February 2010 - 09:33 PM

Z mlekom je šele veselica, ja. laugh.gif

• 0

― V. Van Gogh

#2011 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 09 February 2010 - 09:34 PM

Enkrat je moj brat kuhal kostanj toliko časa, da je izparela voda, in se je kostanj zažgal. Majstore. laugh.gif laugh.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#2012 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86870 posts

Posted 09 February 2010 - 09:38 PM

laugh.gif

• 0

― V. Van Gogh

#2013 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 09 February 2010 - 09:41 PM

ja otroci znajo met dobre

Lol eno malo (5let) smo vprašali kdo je France Prešeren, pa je rekla:
to je oni , ki je umrl na praznik
  • 0

#2014 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 09 February 2010 - 09:45 PM

Jaz sem imela par takih, ko sem bila mala ... bom v oni bolj skrit razdelek napisala. laugh.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#2015 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86870 posts

Posted 09 February 2010 - 10:19 PM

Meni resno ni jasno, kdo the fuck bi šel ukrast komu kontejner izpred bajte. Sosedom so ga dvakrat. ermm.gif It´s funny though. laugh.gif
  • 0

― V. Van Gogh

#2016 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 09 February 2010 - 10:26 PM

Kak, ki bi rad imel dva? laugh.gif
Ali pa kak, ki so ga že njemu spizdili in zdaj je pač spizdil on sam nekomu drugemu? laugh.gif
Bimboti?

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#2017 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86870 posts

Posted 09 February 2010 - 10:32 PM

Idiot, ki so mu ga spizdili, ja.
Fora je, da je treba zdaj novega plačat.
Jaz se še vedno ne morem nehat smejat, ej. laugh.gif
  • 0

― V. Van Gogh

#2018 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 09 February 2010 - 10:42 PM

Samo je res smešno.
Še bolj smešno, kot če ti kdo vrtnega palčka spizdi.
Klko pa stane novi?

• 0

#2019 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12166 posts

Posted 10 February 2010 - 12:40 AM

QUOTE(Kinky @ 9. 2. 2010 - 21:34) View Post

Enkrat je moj brat kuhal kostanj toliko časa, da je izparela voda, in se je kostanj zažgal. Majstore. laugh.gif laugh.gif

Jaz sem to izvedla s pašto. laugh.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#2020 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86870 posts

Posted 10 February 2010 - 12:45 AM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 9. 2. 2010 - 22:42) View Post

Še bolj smešno, kot če ti kdo vrtnega palčka spizdi.

IPB Image Umrla.

A so ga tebi, jih maš zdaj samo še 6? laugh.gif

• 0

― V. Van Gogh

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users