Jump to content

Photo

Instagram

• Please log in to reply
5201 replies to this topic

#2001 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16849 posts

Posted 17 April 2023 - 05:09 PM

Ona bi mogla bit ze tko natrenirana ob vsem kar dela..
Sam od solate misice ne rastejo.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#2002 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27359 posts

Posted 17 April 2023 - 05:12 PM

Ja res je.
  • 0

#2003 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86020 posts

Posted 18 April 2023 - 08:05 PM

Evo, ce bi bila influencerka, bi se ukvarjala s tem :D:
https://www.vandraj.si/gremo-jest/

Fotr je bil danes povabljen na en dogodek v picerijo, kjer ima svoje omake itd. in sta rekla, da sta se mulca pripeljala s Teslo. :D
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#2004 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17311 posts

Posted 18 April 2023 - 09:01 PM

Haha, top za njiju. Sem ju nekaj casa spremljala pa sta mi ratala dosadna. Pac kupljene objave. Samo se Zebra pa pence na krozniku so ble.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#2005 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86020 posts

Posted 21 April 2023 - 06:08 PM

Vceraj je imela denar na dlani nasvet, da lahko prisparamo tudi z bolj ekonomicno vsakodnevno voznjo, da vozimo ok. 100, namesto 130. Sem se prav vprasala, kje se to vozijo, da ocitno ne poznajo zastojev, kjer kilometre prestavljas samo iz prve v drugo, tretja je pa ze luksuz. :lol:
  • 0

― V. Van Gogh

#2006 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19188 posts

Posted 21 April 2023 - 06:37 PM

Predvidevam, da je bil nasvet za tiste, ki se dnevno vozijo po avtocesti? 😀
  • 0

#2007 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86020 posts

Posted 21 April 2023 - 06:43 PM

Ja, saj? :D Saj se nas vecina. Res me zanima, kje se v konici lahko vozis 130.
  • 0

― V. Van Gogh

#2008 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17311 posts

Posted 21 April 2023 - 07:25 PM

Na ta racun bos res obogatel.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#2009 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27359 posts

Posted 21 April 2023 - 07:27 PM

Ja ful ima enih bednih,vcasih se res prav sprasujem a to so eni pod kamnom doma. Ne vem no,vedno vec tople vode odkriva 🙂
  • 0

#2010 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86020 posts

Posted 21 April 2023 - 07:30 PM

Pa zdaj se sluzi s tem, ima tecaje. Haha

Na ta racun bos res obogatel.

Je delila tudi izracun od ene, katere tip na ta nacin prispara 50, 60 € na mesec ali nekaj takega. To sva midva vcasih prakticirala za daljse poti, zdaj pa ima se, moze se. 😂 Nama je cas bolj pomemben.
Poraba pri moji voznji v sluzbo in nazaj, je pa itak obup.
  • 0

― V. Van Gogh

#2011 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27359 posts

Posted 21 April 2023 - 07:43 PM

Ma ja to se se meni ni splacalo,ko sem se vozila v Izolo 3-4x na teden in sem dala vsakic po 50€ za tank bencina, ker bi res v najboljsem primeru prisparala 40€, porabila pa goro zivcev in veckrat zamudila. Pa meni je bila ta vožnja res en odklop,cas zame...da hodis pa v 5 razlicnih trgovin lovit artiklw v akcijah in jes ostanke,da lahko reces da gres samo 1x na 2 tedna v nabavi mi je pa milo receno nezdravo?! Res kaj potem otrok je tudi kruhove cmoke in zrezke brez kakrsnega koli sadja in zelenjave,ker pac se ne gre v trgovino? Tezko razumem res,sploh ker mi pojemo tega v kilogramih na dan ne pa na 2 tedna.
  • 0

#2012 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17311 posts

Posted 21 April 2023 - 07:48 PM

Ja, mrde prispara toliko, ce se vsak dan vozi "z Gorickoga f Piran".
  • 0

Tumblr

#2013 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27359 posts

Posted 21 April 2023 - 07:50 PM

Mogoce pa res. Pri njej si prav tezko ne mislim,bos ze videla 🤣 tipicno slovensko valda.
  • 0

#2014 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11886 posts

Posted 21 April 2023 - 07:51 PM

Joj Podgana, kakše maš ti, ful si smešna, dober smisel za humor imaš, škoda ker ne pišeš veliko.

• 0

#2015 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86020 posts

Posted 21 April 2023 - 07:52 PM

😂 Un se vozi v Lj od ne vem kod.

Njeni nasveti glede nakupovanja hrane so tudi meni totalno neuporabni, vsaj za nas. Ampak si recem, da ocitno res razlicno jemo (kvaliteta in kvantiteta).
  • 0

― V. Van Gogh

#2016 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27359 posts

Posted 21 April 2023 - 07:55 PM

Jaz pa samo iscem znake slabe prehranjenosti (opazam kako je bleda,podocnjake,lise na nohtih,...) Hvala ampak ne hvala 🙈
  • 0

#2017 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19188 posts

Posted 21 April 2023 - 08:02 PM

A ima pa kake uporabne nasvete al zakaj ji sledite? 😀 Al pač radovednost?

Jaz raje ne grem nikamor kot da se 100 po avtocesti vozim in me vsi prehitevajo. 🙈
  • 0

#2018 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27359 posts

Posted 21 April 2023 - 08:05 PM

Ja en cas nazaj je imela,pa tako ful sistematicno,objave, zdaj so pa samo neki stroyji pa reklama za te svoje delavnice in taki nasveti. Mislim tudi pri gradnji se pri kiljon stvareh ne strinjam in se mi zdi,da bi bilo posteno,da kdaj pove,ja tako mi je bilo pac bolj vsec ceprav je drazje ne da skos nekaj muti in zagovarja svoje odlocitve 🤣
  • 0

#2019 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25932 posts

Posted 21 April 2023 - 08:07 PM

Jaz sem imela vedno občutek, da se v Slo vozis ali 90 ali pa 140, drugače moraš bit skos v akciji. Mi je bilo zato večkrat bolj komot it 90 za kakšnim tovornjakom, pa da mi nihče ni v rit lezel in blendal 🙄
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#2020 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86020 posts

Posted 21 April 2023 - 08:07 PM

Meni je bolj zaradi gradnje zanimivo.

Ora, saj ona ima skos filter gor. Pri meni bledicnost in podocnjaki niso povezani s prehrano, veliko nas je takih pa ponavadi gre eno z drugim.

Jaz sem ocitno res tako navajena voznje v guzvi, da mi je ta nasvet prav adijo pamet. Pa ne govorim samo zaradi lastnih izkusenj, smz da je vecini nepojmljivo, da bi se v konici tekoce pripeljali kamorkoli.
  • 0

― V. Van Gogh

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users