https://tanjamatko.c...nje-uv-zascite/
Posted 31 May 2023 - 09:30 AM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 31 May 2023 - 09:54 AM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 31 May 2023 - 11:28 AM
Ignorance is a bliss
Posted 31 May 2023 - 02:29 PM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 24 June 2023 - 07:08 PM
Posted 25 June 2023 - 05:09 PM
Je katera preizkusila? Jaz sem pred časom opustila tretinoin, mi je preveč izsuševal že tako čisto izsušeno kožo (zaradi hormonskih sprememb povezanih z leti).Bellini, na IG sem pri Tixi in ostalih videla, da ful hvalijo tudi od Miss Alice kremo z retinalom: https://si.missalice...tinal-level-up/
Posted 03 July 2023 - 08:29 AM
Jaz še imam nekaj tretinoina, ki mu je že novembra potekel rok in razmišljam, da bi pozimi tale Miss Alice retinal kupila. Letos mi je tretinoin izsuševal kožo, tam nekje 3., 4. dan po nanosu sem se lupila in je ful grdo izgledalo pod ličili. Miss Alice ima notri še neke druge sestavine, zaradi katerih naj ne bi izsuševal.
Tretinoina pa niti nimam kje dobit, razen Ketrel kremo, ki jih en tip prodaja na FB.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 03 July 2023 - 08:50 AM
Posted 03 July 2023 - 08:55 AM
Posted 03 July 2023 - 09:15 AM
Nič ni narobe. Samo pravim, da drugje kot od njega trenutno niti ne bi mogla dobit. Je pa Ketrel preko tega tipa še vedno precej cenejši kot Miss Alice retinal.
Fiona, to je tvoj pri tretinoin? Jaz imam Retirides, me zanima primerjava.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 04 July 2023 - 06:30 PM
Posted 05 July 2023 - 07:22 AM
Posted 10 July 2023 - 01:57 PM
Posted 29 July 2023 - 08:58 PM
Posted 30 July 2023 - 05:04 AM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 28 August 2023 - 11:28 AM
Posted 10 October 2023 - 12:44 PM
Punce, jaz bom šla v Barceloni po Retirides
Če kupim še komu kakšno, naj mi prosim javi
pa zraven 0,5 ali 1 (al kako se že ločijo)
Ne vem pa cene
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 10 October 2023 - 12:46 PM
Ja, meni lepo lepo prosim.
Dam denar lahko vnaprej.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 10 October 2023 - 12:56 PM
ker ne vem ne cene niti, če bom uspela kupit mi samo sporoči kaj in koliko in potem poračunava. Me boš že fliknila, ko ti bom poslala
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 10 October 2023 - 02:00 PM
Tudi meni, prosim, 1x 0,5%.
0 members, 0 guests, 0 anonymous users