Jump to content

Photo

Ideje & svetovalnica za moderiranje naglavnega okrasja

• Please log in to reply
3763 replies to this topic

#2001 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 30 September 2009 - 05:12 PM

Ja, mislim da bi blo tak še najbolše: V vsako barvo stisneš svoj razvijalec potem pa zmešaš vse skupaj..ali pa da barvi zmešaš skupaj potem pa zraven vliješ razvijalca. smile.gif
  • 0

#2002 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 30 September 2009 - 05:21 PM

Joj, kaj tok komplicirate s tem mešanjem. Pač zmešajte vse skupaj v eni stekleni skledi, kakšno točno je zaporedje pa sploh ni važno.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2003 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 02 October 2009 - 02:56 PM

Js že par let barvam sosedo. Vzamem plastično posodico, dam na kuhinjsko digitalno tehtnico (da je vedno enako razmerje barv) in stisnem skupaj željeno razmerje barv. Če dam za eno tubico barve potem dam cel razvijalec, drugače za narastek sam eno tretjino barve in enako razvijalca.
  • 0
Why so serious?

#2004 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 11 October 2009 - 04:25 PM

mene zanima, če ima katera kaj izkušenj s temi sprejčki za posvetlitev las? predvsem mislim na tistega od poly.
imela sem šampon od keune za posvetlitev pa mi je še kar pomagal, sam ne pa ne vem kolk. nisem sicer ne vem kolk rumena, hitro se mi pobelijo lasje, a čez zimo spet temnijo. ne bi se pa barvala na intenzivnejšo blond, niti ne vem, kako bi to izgledalo, ker bi mi pomoje čisto uničilo lase-frizerka mi barva le narastek...
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#2005 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 11 October 2009 - 09:50 PM

Anyone?
  • 0

#2006 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18622 posts

Posted 11 October 2009 - 09:52 PM

S sprejčki nimam izkušenj, jst mam od Joicota šampon pa mi je ful dober. smile.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#2007 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 11 October 2009 - 09:53 PM

Thanks za usmiljenje. A to se dobi sam pri frizerju?
  • 0

#2008 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18622 posts

Posted 11 October 2009 - 09:54 PM

Pomojem, ja hmm.gif Jst še nisem Joico proizvodov vidla drugje, no pa na netu seveda. Ampak če šampon že maš, pol tale po mojem ni nekaj fuul boljši hmm.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#2009 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 11 October 2009 - 09:56 PM

Ajoj, ker moja frizerka ima samo Tigi.

Ja ta Keune je še kr kul, sam bi pa rada še kej zraven, poleti sm mela mal bl belo-blond, zdej ratuje spet rumeno ohmy.gif
  • 0

#2010 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18622 posts

Posted 11 October 2009 - 09:59 PM

Razumem te, to k postaja rumeno je men najbolj grozen. rolleyes.gif Ampak, a če pobarvaš narastek, ani tko ful spremembe v barvi, jst ko ga pobarvam, čeprav samo narastek, se mi zdi da fuul osveži barvo pa da vse zgleda ful bolj belo blond, čepav gre samo za ene 3 cm.. Ampak sei Joico kozmetiko majo v dost trgovinah, če ne drugega v BTC, hala A, sej ziher kej tam okrog hodiš smile.gif

Jst pa še vedno žalujem za svojimi lasmi.
RiP cry.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#2011 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 11 October 2009 - 10:01 PM

Oh Nincha ohmy.gif vem, kako je to, ko me je lani enkrat FUL postrigla.
Ma zdej mam dolge... sam mam fleše občasno, da bi se na paž postrigla.

Sam ne, rajš ne k bom umrla pomoje.
  • 0

#2012 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27447 posts

Posted 11 October 2009 - 10:02 PM

a smo vidl slikce?
  • 0

#2013 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 11 October 2009 - 10:03 PM

Jap, a jih ni glih včeraj nalepla?
  • 0

#2014 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18622 posts

Posted 11 October 2009 - 10:06 PM

Pr men je blo pa lani IDENTIČNO, msz da sem se še točno na isti datum strigla, nenamerno cry.gif Takrat me je postrigu ene 15-20, tok da sem mela komi do ramen lase, zdej me je pa sicer sam ene 10, pa mi je vseen grozn. Pa mene je zdej tut prijemal, ker sem mela tok uničene, da bi se postrigla na paž pa šla na naravno, ampak k vem da bi bla blazno nesrečna- blond je moja barva, najbolj mi paše, pa ko greš enkrat na blond in vidiš da je to zate, potem ne obstaja nič drugega. Karkoli nardiš, se vrneš nazaj na blond. tongue.gif Pa ne se strižt ker ti bo ziher res žal, maš ful lepe laske (tut od tebe bi lahko spet dobil kakšno slikco, ane tongue.gif ), pa je škoda smile.gif

Pa men je ful bed ker sem skos sanjala pa si želela, lani po tistem ko me je un tip postrigu, kako mi bojo v dveh letih do maturanca laski lepo zrastl, da bojo takšni dolgi in sijoči in da bom dejansko lahko kej naredila z njimi (kodre), ker če mam kodre pa kratke lase mi naredijo ful debelo faco laugh.gif No, zdej bojo pa zgleda na maturancu še krajši kot so bli preden sem se strigla, jooooj. Tok sem žalostna, res. Pa čeprav skos govorim, da boljš met krajše pa zdrave, mi to u resnici ni preveč ušeč. HOČEM DOLGE. PIKA. mad.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#2015 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 11 October 2009 - 10:11 PM

To z blond barvo maš pa prov. Jst nism šla že od 13.leta nazaj na svetlo rjavo, ker se mi ej blond barva vsedla v srce biggrin.gif lol. Frendica je pa šla nazaj na rjavo in je zdej spet blond, ker je rekla, da je bit blondinka, fenomenalno biggrin.gif

To s kodri pa razumem. Še vedno mam grozne frustracije zaradi frizure na maturantskem. Hotla sm met samo na konicah tko lepo skodrane, ampak nastalo je pa totalno polakirano bedno cheap... žalostno sad.gif Nujno it na probo!!!
  • 0

#2016 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18622 posts

Posted 11 October 2009 - 10:18 PM

Jaaa, to za maturanca k tok našopajo s tem lakom, kao da bo obstojno, fuj. Jst bi mela kej takšnega

IPB ImageIPB Image

ampak saj pravim, z dooolgimi lasmi pa kodri je lepo, s krajšimi lasmi pa kodri sme pa v obraz kot polna luna (sprobano laugh.gif ). Zato mam tok željo po podalških, čeporu mi je tok grdo to po eni strani, pa lasje se uničujejo, ampak to je ratal že tok dostopno ap razširjeno pa ugodno... Nevem, sje bom še vidla, jst bi tut rada mela svoje lase, ampak če se trudim že 2 leti pa mi ne rata niti mal, še v minus grem cry.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#2017 reddish ancha

reddish ancha

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:branje knjig, pisanje za revijo, pilates

Posted 15 October 2009 - 01:59 PM

Vem, kak je to, ko se enkrat postrižeš pa pol žaluješ za dolgimi, ja cry.gif Sama sem se dvakrat tak nad rameni postrigla (zarad uničenih las, ne zarad želje po krajših) pa ne vem, nikol se ne bi več. Sem zaprisežena dolgolaska in pika (saj zdaj zaenkrat še nimam neke ful dolgih, vendar si jih pridno puščam). Plus to, da z daljšimi izgledam stokrat bolje (tak ko Ninchi se tud men zdi, da mi krajše nardijo debelo faco, čeprav je drugač nimam).Da se pa iz krajših ne da nič narediti (pismo, še čopa si ne moreš naredit) je pa zame tud en minus.

Saj ne, da bi mi ble kratke in srednje dolge frizure grde, samo enostavno nimam prave strukture las za to (ful gosti in valoviti - ni mi jasno, kak bi si recimo kak paž rihtala pol, vse bi mi neki pokonci stalo - čeprav večina znanih frizerjev zatrjuje, da se tud iz takih las da narediti ukrotljivo in obvladljivo krajšo frizuro - vendar jaz temu nikakor ne verjamem - no razen če si jih dnevno kuriš z likalnikom). Dalje kot imam, manj dela mam z njimi.

V glavnem, tolk enih prednosti vidim pr daljših, da ni šanse, da bi šla še enkrat na srednjo dolžino, kaj šele kratke.

Nincha, ful lepi frizurci si nalimala :-) Ej kaj pa, če bi probala s clip-on podaljški, če ne bi bi onih trajnih? Sama imam dobre clip-one (iz naravnih las, uni umetni so pa ful cenejši in slabši - me je kr drago prišlo, ker mam ful goste, vendar še vedno enkrat ceneje in bolj zdravo za lase kot če bi mela prave). Jih pa mam samo priložnostno, pa še takrat grem k frizerki, da mi jih namontira in ali mal nakodra clip-one ali pa moje zravna, da pride čim bolj naravno in se ne vidi tisti prehod. Vendar še vedno: ni ga čez naravni las, lahko ti nevem kak dobro nardi, pa ne bojo nikol stali tak ko naravni.
  • 0

#2018 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 15 October 2009 - 10:28 PM

Aja btw, sm pogledala za une sprejčke pa piše, da niso za uporabo na barvanih laseh sad.gif
  • 0

#2019 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 17 October 2009 - 01:26 AM

Eno vprašanje za dolgolaske...

Jaz imam lase kr konkretno dolge že, pa vedno ko grem spat se mi nekje motajo sem pa tja, pa se zjutraj zbudim cela povaljana z naelektrenimi in zmučkanimi lasmi. Potem si lahko samo še čop nardim. Kaj naj nardim ? Naj si spletem kito preden grem spat? Ampak skodranih od kite pa nočem met, tak da to odpade...
  • 0
Viens, reste ici!

#2020 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 17 October 2009 - 07:10 AM

Naredi si čop preden greš spat.
  • 0

1 user(s) are reading this topic