Jump to content

Photo

Koncerti

• Please log in to reply
2381 replies to this topic

#2001 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16822 posts

Posted 01 May 2013 - 04:31 PM

Meni je pa tribuna za sedet in niti se mi ne da stat na koncertu - zato grem na tribuno. In pizdim nad folkom ki pa na tribuni STOJI.

A zdaj če gremo na ramštajne je pa treba headbangat 2 uri? Ne bi rekla.

Osebno lahko sedim v operi, na metal koncertu ali kje drugje in se imam super fino.

Se pač zabavam bolj mirno :lol:

Ja Jina, sem imela že skorajda kupljene (lansko leto ne.?Najbrž si kaj zamešala)....Cel kup kart sem mislila kupit za letos, za različne koncerte, pa potem ne kupim ničesar., ker mi je škoda denara in ga raje porabim za kaj v hiši. GLupo ja. Privoščim si nič :\

• 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#2002 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85952 posts

Posted 01 May 2013 - 04:54 PM

Jaz sem kupila karto v zelenem ringu, bol proti vrhu in čisto na robu (tistega dela ki je bolj stran od odra, tako da se sigurno fajn vidi). In ja, lahko izbereš čisto točno določen sedež. Se mi pa zdi, da je že kar precej zasedeno.

Grem sama.

Sem imela v spominu, da si jo že v dec. kupila.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#2003 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16822 posts

Posted 01 May 2013 - 04:56 PM

Ja napaka. "rezervirala" :D

Pa mislila sem da ta rezervacija traja vsaj tako dolgo kot na koncerti. net

• 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#2004 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 01 May 2013 - 05:42 PM

A zdaj če gremo na ramštajne je pa treba headbangat 2 uri? Ne bi rekla.

:lol:

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#2005 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85952 posts

Posted 01 May 2013 - 06:23 PM

Ena zraven mene je sede headbangala, jaz sem prav ruknila fanta in sva se smejala. Če bi vedela, kako debilno to izpade.. :lol:

Če sediš na takem koncertu mora bit nekaj narobe s tabo, ali pa si se tam znašel po nekem čudnem spletu okoliščin.

Upam, da kdo naloži še kakšen posnetek boljše kvalitete, ker so vsi ena velika žalost.

• 0

― V. Van Gogh

#2006 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 01 May 2013 - 06:25 PM

Ena zraven mene je sede headbangala

231.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#2007 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85952 posts

Posted 01 May 2013 - 06:26 PM

• 0

― V. Van Gogh

#2008 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 02 May 2013 - 12:20 PM

Jina jaz te štekam, jaz sem bila na Bruno Marsu na tribuni inmi je bilo ful neprijetno prvih 15min, ko smo sedeli. Saj pol se je folk razživel in vstal, pred tem pa kot neki upokojenci rahlo se pozibavaš v ritmu glasbe in to je to, groza. Na Beyonce so vsi stali, isto na Plavem orkestru - tam so sploh že od začetka vsi bili na nogah, pa je bila predvsem starejša generacija.

• 0

After all this time?

Always.

#2009 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 02 May 2013 - 01:12 PM

Jaz se tukaj strinjam z Jino, sedenje na tribuni medtem ko žvrgolijo Il Divo? OK.

Sedenje na tribuni medtem ko žagajo Rammstein? NE!!!!

Veliko ljudi gre na tribuno, ker se jim pač ne da gužvat, ker bi radi imeli boljši pogled na oder (sicer dandanes hvala K za velike ekrane).

Preprosto Rammsteini niso vrsta benda, na katerih se sedi. In tisti, ki potem žugajo in težijo, ker pač stojiš pred njim, si zaradi mene lahko

prst v rit porinejo. Če si pa želijo ogledati koncert iz varnega udobja naslonjača, priporočam da si potegnejo dol kakšen DVD skupine,

in ga doma pogledajo.

reportaža Rockline

• 2
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#2010 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85952 posts

Posted 02 May 2013 - 01:45 PM

Še lastnik bosanske restavracije v Sofri je potarnal, da je moral potegniti delavnik na čas, v katerem si je že rezerviral dopust.

Jeb* vas, metaLci! XD

Oni drugače nimajo screenov, ker bi jih skurilo. :D Vsaj zdi se mi, da jih na nobenem posnetku nisem videla, tukaj jih ni bilo. 

• 0

― V. Van Gogh

#2011 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 02 May 2013 - 01:49 PM

Ja, verjamem. :)

No, na splošno sem pisala. Zadnje čase jih - več ali manj - vidim skoraj povsod. 

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#2012 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 02 May 2013 - 02:59 PM

Na kateri tribuni so to sedeli? Tam k smo bili mi so vsi stali. Mi je res hecno to, da so eni sedeli. Sej ne morš sedet ob taki muski ali pač! 

Mene je cel koncert noro hrbet oziroma križ bolel, pa mi na kraj pameti ni padlo, da bi se usedla, čeprav sem na trenutke mislila, da bom skup zlezla, ker me je res tolk štihalo v hrbtenici, da to res ni. To mi je tudi malo pokvarilo koncert, samo vseeno sem ful zadovoljna in vesela, da sem šla na ta koncert. Pa ja js sem prišla tja okoli 8:20 pa sem bila ob 8:30 že notri. Ni mi sploh jasno kaj se je zgodilo, da so eni zamudili? Je  pa res, da so eni kar vztrajali pri napačnih vhodih, prej bi se lahko vsaj pozanimali kje morajo notri. Tudi mi smo najprej falili vhod, samo smo šli vprašat kje gremo lahko notri in pol ni bilo nobenega problema, ne glede na to, da je bilo tam že murje folka, smo šli kot po tekočem traku notri, sam karte smo v luft dfignili, ko je rekel 0 in 1:) Ne vem, mogoče smo meli pa sam srečo, kaj vem.

• 0

#2013 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 02 May 2013 - 03:14 PM

Komentar iz rtvslo.si

Vzdušje je vsaj delno pokvarila nikakva publika na tribunah kjer so mi trije različni loleki rekli naj se usedem. Ampak sem pogledal na karto in je gor pisalo Rammstein in ne Vivaldi. Tako da sem kar lepo stal.

:D

• 0

#2014 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85952 posts

Posted 02 May 2013 - 03:15 PM

Tribuna B, centralno od odra. 

Glede na to, da so organizatorji opozarjali na pravočasen prihod je krivda tistih, ki so zamudili, čisto njihov problem. Je res, da bi morali na nekaterih vhodih it mnogo hitreje čez, ampak vseeno. Pa nekateri so se potem nazaj prerivali, ker so zgrešili njim namenjen vhod, res bravo.

• 0

― V. Van Gogh

#2015 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17614 posts

Posted 02 May 2013 - 04:36 PM

Organizacija je bila vseeno čudna, najprej smo mislili, da se ravnamo po vhodih, napisanih na karti (C1, B1...),
no saj potem smo vprašali, kam it in nismo ful dolgo čakali, je kar steklo. Torej, če bi izbirala še enkrat, bi izbrala karto za tribuno, ker bi lahko vse videla,
tako pa sem stegovala vrat v parterju... Po drugi strani, pa je bila tam zakon energija med publiko. Rammsteini so naredili odličen show, ful prehitro je minilo,
pogrešala sem pa nekaj komadov, recimo Engel.

Je pa to moj prvi večji koncert in sem bila res negativno presenečena nad vzdušjem na tribunah...
"ne da se mi stat" je lame upokojenski izgovor, saj koncert ne traja zdaj 6 ur in pa preprosto, na metal koncertu ne moreš imet enakega odziva kot npr. na
koncertu klasične glasbe.

P.S. Stati ni enako headbangati. Lahko je pa seveda oboje :cool:

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#2016 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 02 May 2013 - 06:44 PM

Drugič bom sabo na tak koncert pripeljala našega Tomija, ki ima cerebralno paralizo, da bo dal vsem tem monam vetra in pokazal kaj se reče headbagati. On to izvaja ob vsaki divji glasbi. Vem enkrat, k je bil en kolega pri sestrični in ga je viedl čez okno, je sestrično spraševal, če je metalc, pa mu ona reče, ne cerebralc, ki pa bi zažigal na vsakem metal koncertu:)

Sicer besedila ne bi štekal, ampak v musko bi pa vseeno padel, da ne govorim o efektih, to bi blo neki zanj. Next time ga moram pod nujno sabo vzet, sam me skrbi kako bi se odzval na količino folka?

• 1

#2017 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85952 posts

Posted 02 May 2013 - 06:55 PM

:thumbup:

• 0

― V. Van Gogh

#2018 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 02 May 2013 - 07:17 PM

spraševal, če je metalc, pa mu ona reče, ne cerebralc

• 0

#2019 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 02 May 2013 - 07:30 PM

Treba, da ve da ima to, sigurno pa tudi ve, da ni on = cerebralna paraliza ampak, da je to samo del njega, da on je pa Tomi, ki ima svoj značaj, svoje cilje, želje, hobije:) Mi ga jemljemo kot sebi enakega, s tem, da ima kake svoje potrebe kot tudi vsak izmed nas:) Zato tudi jaz tako pišem o njem, da ne bo kateri padlo na pamet, da gledam nanj žaljivo ali kaj podobnega, ker pač temu ni tako. Je zakon naš Tomči:)

Drugače pa eto, v kratkem greva skupaj letet, po moje bom jaz bolj presrana kot on, ki je za take zadeve veliko bolj odprt in s pozitivno energijo naravnan. Mene je strah, ampak treba je it:)

• 0

#2020 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17614 posts

Posted 02 May 2013 - 07:48 PM

http://www.slovenske...abil-v-posteljo

Mislim, da bi prej Flake-ja nategnil kot njo. :lol:

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users