Ne vem, čemu sploh potrebno snemati še enega Batmana. Je pa res, da ne poznam stripovske zgodbe, ampak sem mislila,
da je po 3. Batmanu zgodba pač zaključena. Aja, saj res: zaradi $$$
Bo pa imel drugi režiser ogromen izziv.
Posted 25 August 2013 - 11:53 AM
Ne vem, čemu sploh potrebno snemati še enega Batmana. Je pa res, da ne poznam stripovske zgodbe, ampak sem mislila,
da je po 3. Batmanu zgodba pač zaključena. Aja, saj res: zaradi $$$
Bo pa imel drugi režiser ogromen izziv.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 25 August 2013 - 12:21 PM
Saj ta tudi ni bil prvi. Pač kot nek Bond
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 25 August 2013 - 12:21 PM
A ne gre za film, kjer bodo združili Supermana in Batmana? Kolikor sem jaz brala sem razumela, da ne gre za še eno nadaljevanje Batmanove sage, ampak za nadaljevanje Supermanove sage pod režijsko taktirko Zacka Snyderja, v kateri se bo pač v eni od vlog pojavil še Batman.
Posted 25 August 2013 - 12:23 PM
Teh filmov bo lahko še na stotine, ker jih snemajo po stripih. Ko bo pa stripov zmanjkalo, si bodo pa pač nekaj izmislili (kot je to pri Bondu). Knjig Fleminga namreč ni več na razpolago,
kar pa ni ovira da ne bi snemali še naprej.
Danes si grem ogledat Moje življenje z Liberacejem, poročam.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 25 August 2013 - 09:37 PM
Aja, tako torej. Zack Snyder je pa do zdaj kar dobre filme skup spravil.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 27 August 2013 - 08:16 AM
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 27 August 2013 - 09:05 AM
Kaj jaz to prav vidim? Harrison Ford?
Drugače pa:
Posted 27 August 2013 - 09:06 AM
Ja, ŽAL prav vidiš. Ampak naj mu bo, ipak je Indie Jones.
Posted 28 August 2013 - 11:11 AM
Gledala sem Spread in je super film - točno to, kar sem iskala. Hvala Ana. Sicer na momente malo neumen in klišejski (itak), ampak mene to ne moti. Pa konec mi je bil zanimmiv, nisem pričakovala.
Včeraj sem gledala tut Angels & Demons in mi ni bil preveč všeč. Tak razvlečen pa malo sem težko sledila. Knjiga ful boljša, kot ponavadi.
After all this time?
Always.
Posted 28 August 2013 - 11:36 AM
Yaaaay, Muškarčine 3
Kinky, kakšen se ti je zdel Liberace?
Posted 28 August 2013 - 11:37 AM
Sem ocenila, poglej v drugo temo. Meni je bil všeč.
Posted 28 August 2013 - 11:57 AM
Tnx:) On mi je taka faca, unikatna mešanica karizme in kiča:)
Posted 28 August 2013 - 12:03 PM
Haha, kiča je bilo v filmu res za izvoz, neverjetni kostumi, perje, krzno. Ampak je bil res posebnež, pa s kakšno strastjo je igral klavir, za občudovati.
Film je dober, zanimiv, Douglas je fantastičen, res. Ni pa to ljubezenska zgodba, vsaj jaz je nisem tako dojemala, ampak bolj pričanje o izkoriščanju ...
Ampak ja, že zaradi splošne razgledanosti je OK pogledati, če te zanima zabavništvo pa seveda toliko bolj.
Posted 29 August 2013 - 01:02 PM
If Steve Buscemi played Batman
Posted 29 August 2013 - 01:10 PM
Gledala sem Spread in je super film - točno to, kar sem iskala. Hvala Ana.
Sicer na momente malo neumen in klišejski (itak), ampak mene to ne moti. Pa konec mi je bil zanimmiv, nisem pričakovala.
Sem vedela da ti bo všeč . Ni za kaj.
Posted 29 August 2013 - 01:46 PM
C. Bale bi lahko za vlogo pokasiral 60 milijonov dolarjev, a jo je zavrnil, ker Nolan ne režira več.
Tako da so pač šli na drugorazredno robo.
![]()
Ampak ja, bomo videli kaj bo nastalo, mogoče bom pa + presenečeni.
Mislim, da prehitro sklepaš, ker ne gre za nadaljevanje Nolanove sage, ampak za Supermana.
Posted 30 August 2013 - 09:04 AM
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 03 September 2013 - 07:56 AM
Če še ni bilo objavljeno - Fifty Shades of Grey
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 03 September 2013 - 07:59 AM
Črni dnevi za filmsko industrijo, najprej vidim, da film o One direction podira vse rekorde, sedaj pa še to.
RIP cinema
Posted 03 September 2013 - 08:00 AM
Kul, sem ga nameravala v kino it gledat.
Jaz pa sem ravnokar pogledala Zodiac. Odličen film.
Danes sem tudi jaz pogledala ta film. Odličen.
Resnična zgodba, ki govori o iskanju serijskega morilca v ZDA, katerega niso nikoli našli.
Zasedba mi je super - Jake Gyllenhaal, Robert Downey jr....
0 members, 0 guests, 0 anonymous users